REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Remake-ul ''Road House'' îl omagiază pe Patrick Swayze, spune Jake Gyllenhaal

Remake-ul ''Road House'' îl omagiază pe Patrick Swayze, spune Jake Gyllenhaal

A.F. 18 martie 2024 | 00:00 212

Omagierea regretatului actor Patrick Swayze este o parte esenţială a remake-ul peliculei din 1989 ''Road House'', spune vedeta noului film, Jake Gyllenhaal, potrivit Reuters.

Remake-ul ''Road House'' il omagiaza pe Patrick Swayze, spune Jake GyllenhaalJake Gyllenhaal

În versiunea din 2024, Gyllenhaal îl interpretează pe Dalton, un fost luptător Ultimate Fighting Championship (UFC), care dă de belele după ce se angajează paznic la un bar din Florida Keys.

''E important pentru mine. El a dat naştere personajului, iar eu am vrut să continui'', a spus Gyllenhaal la premiera londoneză a filmului, care a avut loc joi.

Swayze, care a murit în 2009, şi Gyllenhaal au jucat împreună în pelicula ''Donnie Darko'', în urmă cu două decenii.

''Patrick a fost mereu atât de amabil cu mine, m-a sprijinit atât de mult la începutul carierei. Am purtat câteva dintre tatuaje, am creat câteva tatuaje în onoarea lui, pur şi simplu pentru că l-am iubit cu adevărat''.

Noul film, în regia lui Doug Liman, marchează debutul actoricesc al fostului campion UFC Conor McGregor.

Actorul irlandez, care interpretează rolul ucigaşului plătit Knox, a descris filmările ca ''o experienţă formatoare''.

''Am venit umil. Dornic să învăţ. Îmi ştiam nivelul. Aveam centura albă şi în continuare tot centura albă sunt. Am avut noroc de o distribuţie uimitoare, foarte răbdători şi de ajutor'', a spus el.

McGregor, în vârstă de 35 de ani, a spus că nu îşi doreşte alte roluri la Hollywood şi se va concentra din nou pe cariera UFC după ce va termina promovarea filmului.

''Nu acum. O să mă refac după această muncă şi o să revin la cariera mea de luptător. Mai am multe de făcut în ring. Sunt încântat. Asta intenţionez'', a spus el.

O parte din scenele de luptă la care participă Gyllenhaal au fost filmate în faţa unui public adevărat în timpul evenimentului UFC 285, care i-a avut drept capete de afiş pe Jon Jones şi Cyril Gane. Actorul de 43 de ani a petrecut câteva luni pregătindu-se pentru cascadoriile şi scenele de luptă din filmul care a fost filmat în Republica Dominicană.

Din distribuţie mai fac parte Jessica Williams, în rolul Frankie, patroana restaurantului, Daniela Melchior, în rolul medicului Ellie, şi Billy Magnussen, în rolul gangsterului Ben Brandt.

''Sper să nu comparaţi filmul nostru cu cel original, pentru că, în opinia mea, arta nu este o competiţie. Trebuie pur şi simplu să te bucuri'', a spus Magnussen.

''Road House'' va fi difuzat pe platforma Prime Video începând cu 21 martie, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510