REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

REMANIERE GUVERNAMENTALĂ. LIA OLGUŢA VASILESCU, PROPUSĂ SĂ PREIA TRANSPORTURILE!

REMANIERE GUVERNAMENTALĂ. LIA OLGUŢA VASILESCU, PROPUSĂ SĂ PREIA TRANSPORTURILE!

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:02 426

Social democraţii decid în şedinţa Comitetului Executiv cine rămâne şi cine pleacă din Guvern. Conform informaţiilor de până acum, se pare că Ioana Bran va pleca de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi că în locul ei va fi propus Bogdan Matei. De asemenea, un alt social-democrat care ar urma să îşi piardă funcţia este George Ivaşcu de la Cultută.

De asemenea, Nicolae Bădălău ar fi în cărţi să preia locul lui Dănuţ Andruşcă la Economie.

La Apărare, ca urmare a demisiei lui Mihai Fifor, ar urma să fie numit Gabriel Leş.

Pentru Ministerul Transporturilor, de unde pleacă Lucian Şova, a fost propusă Lia Olguţa Vasilescu (în prezent ministru al Muncii).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un inceput promitator- nu poti fi tu mai ceva ca napoleon- oricum o nulitate care nu afacut decat sa incurce se vedea la transporturi- si se va duce, dar pe centura de unde a venit
4
0
MUIE PSD SI SUSTINATORILOR PSD-isti!!!! Iar pt. boul de la 13:38 ii dorim numai ''de bine'' centuristei de ma-sa!
4
0
si pt mama lui, si pt tot neamul lui cu U E in frunte. Muie rezistenti , drogati finantati din afara !
2
5
Olguta Proasta si Tupeista de la PRM va arde PSD-istilor de va merge fulgi cu Draganea .Codrinel si Valcov.De unde il mai scoti si pe securistul asta de Stroe Felix ca toata viata numai a furat.si la Primarie si la RAJA a facut ravagi.
3
1
Greve peste greve blocaje de trafic pana nu se initiaza procedura de referendum ,stoparea tuturor platilor catre bugetul de stat pana nu pleaca janghinoshii dar cine sa o faca? sunt mana in mana toti slugoi ca niste oi bete si ametite de putinul cotidian mult prea ingandurate sa isi vada ciobanul miortic tradat si inhunghiat ce sa vezi?de fratii lui...cum gatu' mamii voastre ati adus tara asa?meritati scaun dar nu electric ca ala nu doare cu spini ca evul mediu
4
1
STAM ASA CU MAINILE IN SAN SI-I LASAM SA SE CATERE PE UMERII NOSTRII, SA NI SE URCE IN CAP, SA NE DOMINE CU URA SI NIMICNICIA ASTA A LOR? HAIDETI SA NE UNIM, SA NE SCUTURAM DE EI CA DE NISTE CIULINI, SA-I ADUCEM IN FATA LEGII, SA LE LUAM TOT CE NE-AU FURAT CU LEGEA HOTEASCA FACUTA DE HOTI PENTRU ALTI HOTI. TREBUIE SA SOLICITAM PRESEDINTELUI SA INITIEZE IMEDIAT REFERENDUM. CA NE OMOARA!
4
2
Stroe,cel care astepta nominalizarea la transporturi , este un tip terminat politic.Actuala conducere a psd nu vrea sa mai auda de el iar,viitoare ,caci Livache va da chix curand ,nici atat.Cine sa se asocieze cu un individ care nu stie cum sa se mai injoseasca pt a intra in gratiile infractorului Dragnea.
4
3
Nu mai injurati politicienii aiurea ca au fost alesi de voi toti. Politicienii de la conducere sunt oglinda perfecta a alegatorilor, a romanilor votanti. Exact cum sunteti voi lasi, prosti si hoti asa sunt si ei, nu va mai cacati pe voi.
5
1
natie de curve, amanti, amante- infractori, puscariasi ,penali- puscariasule sa fii convins ca vei putrezi in puscarie
6
3
Dupa ce ne-a dus cu minciunile despre pensii 2 ani si a anuntat ca s-ar putea ca legea sa nu intre la pres pina la 1 ian acum s-a mutat la transporturi sa-i minta si acolo ca face drumuri pri 2025
10
1
Probabil primele lucrari vor fi pe centura .Nimeni nu uita primul loc de munca !
13
1
Aaaaaa , ce-ai facut mai felix ? Iar ti-ai supt-o ? BA ce rau imi pare despre tine! Asa se bucura Marinica ca o sa-ti plimbe servieta pe holurile ministerului si acum a ramas cu buza umflata! Psd-ul confirmaca este un partid de struti si cocosati impotenti !
17
1
Stroe, chiar daca ai schimbat de drum peste noapte, Dragnea a aflat ca si tu ai semnat petitia impotriva lui si te a lasat din nou cu ochii in Soare! Ce sa i faci, asa patesc TRADATORII!!! Cam asa se masoara influenta ta la Bucuresti, zero ministri constantin, zero secretari de stat constanteni, etc. Soarele tau a apus...
16
1
Deci din nou psd ne arata ca prefera o pi.da si nu un barbat care sa se apuce sa faca ordine acolo.Asta a distrus bugetul cu salariile astronomice ale medicilor si asistentelor, i-a facut sa nu le mai pese de bolnavi nici cat negru sub unghie,nu a luat nici o masura pt cresterea salariilor si celor 3,7 mil privati, care suporta inflatia si cresterile de preturi la toate, fara sa le fi crescut salariile.A creat discriminare intre aceasi functie, aceleasi studii de la stat si la privat. Pensiile s-au si devalorizat datorita inflatiei. Votati psd !
10
4
Miss cand il sugeai pe vadim tudor in birou erai uda in chiloteii aia ieftini de pe atunci?ca miroseai a impulse acum ai ajuns sa te dai cu Jean Patou si Caron Poivre dar se vede ca si sti sa le porti daca mai incaleci scaunul ala o data fa o si tu fara chiloti ala Basic Instinct dar nu l ai vazut tu pe ala ca iti incepea Mari Mar pe acasaTv
13
2
Du-te in ma-ta de curva proasta!!!
12
2
e la fel de "competent" indiferent de minister! o alta sluga....
10
1
Nu se poate asa ceva!!!!!!Tanti Vasilica Veiorica, pai eu ce fa acuma, moldovean in blugi? Pai Felix imi ma scapa si mie contrcte cu Primaria Cernavoda, unde peimarul este pnl.
9
1
Sa crape Felix de ciuda ca nu s-a intors la Transporturi , ca avea el de platit polite, fraierul!
13
0
Ai rezolvat cu legea pensiilor, VRAJITOAREO ?! Ce ati promis pensionarilor ce ce faceti !? Te muti la transporturi ?? Circarilor!
21
1
Pleaca ai vostri,vin ai vostri...
15
0
Asta e ca in bancul acela: "Maine schimbati chilotii ! Intre voi ! "
22
0
Si ministerul muncii cine-l preia dupa Olguta ,sau face fata la doua ministere?
11
1
Ce faceti cu goe? Acest george ivascu trebuia sa semneze ca ministru al culturii pt opera de arta care maecheaza centenarul la alba iulia.O constructie ca un pilon de autostrada suspendata la care inca se lucreaza ca sa fie data in primire ,,culturii,,.Ivascu se si vedea in istorie ca semnatar pe inventarul betonului de centenar.Se tavaleste de oftica.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510