REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

REPLICA a STINS SCANDALUL stâlpișorului cu BUCLUC din COICIU!

REPLICA a STINS SCANDALUL stâlpișorului cu BUCLUC din COICIU!

Replica API 11 iunie 2021 | 00:33 2877

Mai mulți conducători auto au reclamat faptul că și-au avariat autovehiculele din cauza faptului că proprietarul unui imobil, situat la intersecția străzilor 8 Martie cu Răsuri, ar fi montat, exact pe colț, un stâlpișor. În cauză, există persoane care susțin că de vină sunt și șoferii întrucât nu știu să ia virajele, luându-i apărarea celui care a dat curs ”lucrării”, precizând că poate omul s-a săturat ca mașinile să-i intre în peretele imobilului. Poliția Locală, la sesizarea Replica, a verificat situația, iar ”obstacolul” a fost scos! Nu s-a lăsat cu amenzi, cu precizarea că persoana care locuiește în imobilul respectiv este proprietară de puțin timp, spunând că nu ea a montat pilonul.

”În cartierul Coiciu, la intersecția străzii 8 Martie cu Răsuri, un domn super grijuliu cu trotuarul a demontat o bucată de bordură și a montat o țeavă de vreo 20 cm diametru umplută cu beton, înălțime tot vreo 20 cm, pe care, dacă vii din partea dreapta și virezi pe Răsuri nu prea ai cum s-o eviți decât dacă ești din zonă și super grijuliu. Acum vreo 3 săptămâni am luat-o sub prag împreună cu alți 5 șoferi în decurs de o oră. M-a costat reparația pragului și ușii pasager dreapta față 13.000 lei. Am Casco și am scăpat relativ ușor. Ce s-o fi întâmplat cu ceilalți, nu se știe.. Chiar poate să monteze oricine orice fel de obstacole neaprobate oriunde?”, a întrebat un constănțean.

Așa cum este precizat mai sus, alte persoane au spus că de vină sunt și șoferii întrucât nu știu să ia virajele. ”Un şofer iscusit nu are ce căuta cu maşina pe marginea trotuarului, şi nu pentru că încalcă legislația,.... dacă ține la anvelopele maşinii. Este locul ideal să-ți rupi cauciucul pe partea laterală, de nu-l mai poți folosi, şi aici nu fac referire expres la ce vedem în poză, este aşa o măsură de precauție la orice colt de drum. Baftă şi ochii la drum, altfel...”, a spus un constănțean.

Totodată, oamenii sunt de părere că poate respectivul proprietar al imobilului a fost îndreptățit să monteze acel ”obstacol”: ”Omul își protejează casa... Probabil de-a lungul timpului au fost destui care au pupat zidul... Cât despre dumneavoastră și restu' luați curba ca lumea și nu veți mai intra în protecție...”.

Oricare ar fi motivele, menționăm că, orice intervenție de acest gen, pe domeniul public, fără autorizație, nu este legală.

”Obstacolul” a fost scos

În acest sens, administrația locală a precizat, pentru Replica, că Poliția Locală va verifica situația. Ceea ce s-a și întâmplat în cursul zilei de joi, 10 iunie. În urma acțiunii de control, stâlpișorul a fost scos, trotuarul fiind readus la starea inițială. Precizăm că proprietarul imobilului nu ar fi montat acel obiect, casa fiind achiziționată recent.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liber la parcat pe trotoar
0
1
Felicitarile mele redactiei pentru implicare in problemele zilnice ale orasului.
1
2
este un stalp in mijlocul drumului in piata ovidiu langa chioscul telegraf.langa banca bnr,este de anul trecut..mai este si o canalizare surpata acolo,trebuie sa faci slalom,primaria doarme..daca nici acolo nu se rezolva unde vin turistii la greu,ce sa zic de cartiere
8
0
Gainile si volanul. Ele nu stiu ca volanul nu seamana cu tigaia sau cratita ?
13
1
Iorga cu mihai viteazu e la fel. Lunar ar fi intrat o masina in casa omului.
16
1
Da da lasa ca o sa l pun la loc sa invatati soferie daca sunteti proaste
18
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016