REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 18 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6856
17.4° Constanța Miercuri, 18 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6856
 

Replica lui Șoșoacă: Stancovici are scăpări de memorie și bate câmpii

Replica lui Șoșoacă: Stancovici are scăpări de memorie și bate câmpii

Mirela PASCAL 18 septembrie 2024 | 00:00 262

Diana Șoșoacă, președintele SOS România, a reacționat, în urma acuzațiilor formulate de președintele filialei SOS Constanța și spune că persoanele care au fost schimbate sau care și-au dat demisia au vrut să dizolve partidul. Legat de cei 100.000 de euro pe care Șoșoacă i-ar fi sustras din partid, europarlamentarul ne luminează și zice că niciun ban nu poate fi luat din partid decât pentru partid.

Replica lui sosoaca: Stancovici are scapari de memorie si bate campii  Diana Șoșoacă și dreptul la replică

Diana Șoșoacă se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce mai mulși membri de partid, președinți sau foști președinți și-au unit forțele pentru a „demasca” ilegalitățile din SOS România. Și filiala de la Constanța s-a făcut una cu pământul, iar președintele... legal, și nu cel numit de Șoșoacă, după alegeri, ne-a făcut dezvăluiri de ordinul penalului. În urma articolului publicat de Replica, Diana Șoșoacă a făcut mai multe precizări, menționând, printre altele, că recent a avut loc Comitetul Național al partidului S.O.S. România care a luat act de schimbări și le-a votat.

Replica lui sosoaca: Stancovici are scapari de memorie si bate campii

Dreptul la replică prima pagină

Replica lui sosoaca: Stancovici are scapari de memorie si bate campii  Dreptul la replică a doua pagină

Aspectele invocate de publicația Replica nu țin cont de faptul că recent a avut loc Comitetul Național al PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA care a luat act de schimbări și le-a votat. Firește că fiind foarte multe schimbări se operează în timp, iar până la sfârșitul lunii toate schimbările vor fi actualizate și vor putea fi consultate. Persoanele care au fost schimbate sau care, multe, și-au dat demisia, sunt cele care nu au vrut să dezvolte partidul, nu au vrut să colaboreze cu noii membri care veneau în partid și care au ținut organizațiile închise, preluându-le pe persoană fizică. În plus, au insultat Biserica ortodoxă Română și înalții prelați, au făcut scandaluri și au solicitat bani pentru candidaturi. Ba chiar au încercat să preia conducerea partidului, considerându-se mari personalități”, spune Diana Șoșoacă.

Șoșoacă: În contul partidului nici nu a fost vreodată suma de 100.000 de euro

Legat de cei 100.000 de euro pe care europarlamentarul i-ar fi sustras din partid, Șoșoacă a precizat: „Toate inepțiile menționate de domnul Stancovici nu au nicio legătură cu DNA și nici nu sunt infracțiuni. În privința celor 100.000 de euro a fost făcut un control al partidului anul trecut, iar domnul Stancovici știe pentru că la acel moment era membru în BEX și a văzut răspunsul. Niciun ban nu poate fi luat din partid decât pentru partid. Numai că pentru acuzații de acest tip, domnul Stancovici va răspunde pentru calomnie și instigare la ură, la fel și ceilalți acoliți ai săi infiltrați în partid și care au fost descoperiți. În contul partidului nici nu a fost vreodată suma de 100.000 de euro. Toate cheltuielile au fost verificate și de Comitetul Național. Am avut și avem trezorier, iar domnul Stancovici se pare că are grave probleme de memorie, întrucât chiar dânsul a votat în Comitetul Național de la Rânca, din 2023, numirea trezorierului“, a adăugat Diana Șoșoacă.

Replica lui sosoaca: Stancovici are scapari de memorie si bate campii  Cristian Stancovici

Cât despre membrii de partid care au demisionat și care încă se regăsesc în structura partidului, Șoșoacă a precizat: „Toate modificările care conform legii se operează la Tribunal și AEP sunt comunicate de către partid, dar nu ține de partid publicarea acestora pe site-ul celor două instituții, ci de cele două instituții. La AEP, de exemplu, s-a operat scoaterea persoanelor demisionare sau destituite din sistemul registrului fiscal chiar ieri, 16.09.2024. Amenzile au fost luate de partid pentru faptul că în cont trimit persoane bani cu mențiunea «donații», deși regimul donațiilor este unul special. Dacă nu cunoaștem aceste persoane să avem acces la datele lor cu caracter personal, nu avem cum să întocmim actele de donație, și atunci AEP confiscă banii și partidul primește amendă, deși nu a făcut nimic greșit. Domnul Stancovici nu poate invoca vreo problemă de Alzheimer având în vedere că toate aceste aspecte s-au discutat în BEX, ceea ce probează reaua-credință și acțiunea sa în beneficiul altei formațiuni politice căreia îi face jocurile, încercând să diminueze șansele S.O.S. ROMÂNIA și ale mele la prezidențiale. Ne bucurăm că nu mai avem printre noi astfel de personaje care nu au Dumnezeu“, a conchis Șoșoacă.

Replica lui sosoaca: Stancovici are scapari de memorie si bate campii  Diana Șoșoacă

Vom reveni!


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166