REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
23° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Republica Moldova, teritoriu periculos: Nice îşi sfătuieşte fanii să nu facă deplasarea la Chişinău

Republica Moldova, teritoriu periculos: Nice îşi sfătuieşte fanii să nu facă deplasarea la Chişinău

Victor ROTARU 5 martie 2023 | 00:00 731

Clubul OGC Nice îşi sfătuieşte fanii să nu facă deplasarea în Republica Moldova, la Chişinău, pentru meciul cu Sheriff, din prima manşă a optimilor Conference League.

Republica Moldova, teritoriu periculos: Nice isi sfatuieste fanii sa nu faca deplasarea la Chisinau

“Contextul pare a fi cel puţin defavorabil. S-a raportat clubului un risc de securitate latent şi imprevizibil. În opinia Direcţiei Naţionale de Luptă împotriva Huliganismului, situaţia actuală nu permite să luăm în calcul cu calm deplasarea suporterilor noştri”, a precizat Nice.

Clubul aminteşte, pe de altă parte, şi de faptul că autorităţile franceze recomandă din iulie 2022 să se evite deplasările în Transnistria.

“În lumina acestor lucruri, OGC Nice trebuie să aibă o atitudine responsabilă. Cu regret, le recomandăm suporterilor să nu meargă în Moldova pentru a susţine echipa”, a adăugat Nice.

Meciul Sheriff Tiraspol – Nice se va disputa joi, 9 martie, de la ora 19.45, în prima manşă a optimilor Conference League, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce-ti pasa tie de fotbalul si sportul din Moldova? De ce iti pasa tie, trolule putinist? N-auzi ca sportivii rusi nu mai au ce cauta in sportul din lumea civilizata? Absolut toti sportivii rusi sunt in proces de "mutare" in lumea asiatica a sportului. Isi vor da la gioale intre ei acolo, cu arabii si chinezii. Deci, ce-ti pasa tie de sportul din Moldova, trolule putinist? Ce-ti pasa tie de ce se intampla in LUMEA CIVILIZATA, ce-ti pasa tie de meciurile de fotbal din Moldova si competitiile europene in care activeaza echipele din Moldova? Esti cumva trol putinist din tinutul separatist AL MOLDOVEI, Transnistria? Ei cumva "secui" (b0zgor) care traieste in Romania, vorbeste limba romana cu accent de maghiar (b0zgor m0ngoloid) si este sustinator al putinistului Viktor Orban si al lui Putin? Oare asta ar fi raspunsul? Deci, de ce-ti pasa tie trolule "dodonist"? Nu vezi ca te faci de ras si te deconspiri? Categoric VIOLENTA DE PE STADIOANE este "steagul fals" perfect pentru a porni violente. Da, trolule! Daca eu vreau sa-mi infiltrez ENTITATI AGRESIVE intr-o tara rivala, atunci ii trimit sub forma de suporteri agresivi, huligani de pe stadion, la meciuri din competitii internationale etc. Apoi ei vor ramane mult timp in Moldova si vor face ale actiuni violente, ca de exemplu violente la proteste organizate de SOR si alti putinisti. Nu e logic? Vreti sa ridice trolii rusi ai lui Putler Z-uri prin tribune si sa se ia la bataie cu moldovenii pro-europeni? Adica daca flutura steagul Ucrainei in tribune, este un gest de solidaritate si de empatie fata de victime. Dar daca ridici pancarde cu Z sau steagul Rusiei, este categoric un gest prin care APROBI actiunile AGRESORULUI si arunci cu noroi in victima aflata la pamant, sau chiar in refugiatii ucraineni de pe stadioane care si-au pierdut rudele fiind ucise de catre satanistii "cu Z in frunte"... Atunci, e ceva normal ca autoritatile sa previna astfel de incidente violente pe stadioane si in afara sau rasiste ori care sunt impotriva fair play-ului si umanitatii pe care o promoveaza SPORTUL in general, dar mai ales FOTBALUL care este cel mai mare ambasador global care are "CUVANT" chiar si in perioada de razboi? Am dreptate sau nu am, trolule? Auzi ce abereaza trolul "Moldova periculoasa?"? Tinutul separatist "Transnistria" e OFICIAL PARTE DIN MOLDOVA si are cel mai mare depozit de armament ruginit din Europa de Est si poate exploda in orice secunda. Moldova e plina de "infiltrati" ai Moscovei care pot chiar comite violente si asasinari impotriva refugiatilor ucraineni din Moldova sau chiar politicienii pro-europeni din Moldova, iar tu, trolule putinist, apari cu aberatia asta, cu intrebarea: "Moldova periculoasa?" Pai nu esti tu un mare idiot? Pune, ba, burta pe carte si lasa parerile pentru oamenii destepti. Daca taceai, filosof ramaneai! Poftim: "E mai bine sa taci și sa fii luat de p***t decât sa vorbești și să confirmi ca ești."
10
1
Hai sa nu ne cacam pe noi! Unde e posibil ca printre asa zisii suporteri sa nu fie si lepadaturi violente,scarbosenii care vin la meciuri in primul rand ca sa participe la cafteli ? Moldova periculoasa? Adica mai periculoasa decat Romania,Anglia sau altele cand e vorba de fotbal?
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699