REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
24.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Responsabilă a Casei Albe: SUA sunt pe cale să-şi epuizeze timpul şi banii în efortul de a ajuta Ucraina

Responsabilă a Casei Albe: SUA sunt pe cale să-şi epuizeze timpul şi banii în efortul de a ajuta Ucraina

A.F. 5 decembrie 2023 | 00:00 392

Directoarea pentru buget a Casei Albe, Shalanda Young, a avertizat într-o scrisoare adresată luni preşedintelui Camerei Reprezentanţilor, Mike Johnson, şi altor lideri din Congres că Statele Unite sunt pe cale să-şi epuizeze timpul şi banii în efortul de a ajuta Ucraina să-şi poarte războiul cu Rusia, relatează Reuters.

Responsabila a Casei Albe: SUA sunt pe cale sa-si epuizeze timpul si banii in efortul de a ajuta UcrainaShalanda Young

În octombrie, administraţia preşedintelui Joe Biden a cerut Congresului aproape 106 miliarde de dolari pentru a finanţa planuri ambiţioase consacrate Ucrainei, Israelului şi securităţii frontierelor SUA; alocarea de fonduri pentru Ucraina este pusă la îndoială de unii aleşi cu orientare de dreapta, în condiţiile în care republicanii controlează Camera Reprezentanţilor cu o majoritate fragilă, menţionează Reuters.

Young a adăugat în scrisoarea făcută publică de Casa Albă că tăierea finanţării şi a livrărilor de arme către Ucraina ar creşte posibilitatea victoriilor ruse.

"Vreau să fie clar: fără acţiune din partea Congresului, până la finele anului vom rămâne fără resurse pentru procurarea de arme şi echipamente suplimentare pentru Ucraina şi pentru furnizarea de echipamente din stocurile armatei SUA. Nu avem la dispoziţie o soluţie magică de finanţare în acest moment. Nu mai avem bani şi aproape că nu mai avem timp", a scris responsabila SUA, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vorbesti de crimele facute de prietenul tau ucigasul putin ??? Mwistilor !!!
1
0
Americanii și acoliții lor au găsit mereu bani să-și finanțeze crimele ... Recuperează ei, după ...
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712