REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Restaurantul Estival din Mamaia s-ar putea transforma într-un imobil cu 3 etaje

Restaurantul Estival din Mamaia s-ar putea transforma într-un imobil cu 3 etaje

Replica API 14 martie 2022 | 23:44 1668

Restaurantul Estival din zona Butoaie, din Mamaia, ar urma să fie transformat într-un imobil cu 3 etaje. În acest sens, patronii, Gheorghe Caraman și Zoe Carabaș, au elaborat, recent, un Plan Urbanistic de Detaliu pentru reglementarea urbanistică a terenului. Obiectul PUD-ului îl constituie stabilirea modului de a amplasa pe terenul menţionat a unor locuinţe, prin supraetajarea construcţiei existente sau prin desfiinţarea acesteia şi construirea unui imobil nou. Regimul de înălţime maxim propus este P+3E. Dar, pentru ca aceste lucrări să înceapă este nevoie și de avizul pozitiv din partea comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului.

Societatea Carzo Estival SRL, societate care se ocupă de Restaurantul Estival din Mamaia, a elaborat recent un Plan Urbanistic de Detaliu pentru a-și transforma localul într-un imobil cu 3 etaje. Scopul PUD-ului realizat este acela de a pune la dispoziţia autorităţilor publice locale, reguli de amplasare a obiectivului pe terenul identificat, utilizarea raţională a acestuia, corelarea intereselor generale cu cele particulare ale iniţiatorului în valorificarea terenului, facilitarea elaborării proiectelor ulterioare de investiţii.

Aici, conform Planului Urbanistic de Detaliu, se admit funcţiuni de turism, apartamente de vacanţă; locuințe permanente individuale și colective; funcțiuni pentru alimentație publică, funcțiuni de comerț; funcțiuni sportive, funcțiuni de agrement, loisir; funcțiuni de cultură; servicii; funcțiuni de sănătate.

În cadrul ședinței comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului programată pe data de 17 martie a.c., membrii comisiei trebuie să decidă soarta Planului Urbanistic de Detaliu elaborat de societate. Astfel, dacă răspunsul va fi unul pozitiv, afaceriștii se pot apuca de construcția imobilului cu 3 etaje.

Date despre societatea Carzo Estival SRL

Societatea Carzo Estival SRL a fost înființată în anul 2000 și are sediul social în stațiunea Mamaia. Administratori în cadrul firmei sunt Gheorghe Caraman și Zoe Carabaș. În anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 856.893 lei, un profit net de – 203.778 lei, datorii de 596.967 lei și un număr mediu de 11 angajați.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea ghita e smeker ! Ai grija de mata Nea Gheorghe !
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768