Restaurantul OSHO se extinde în Constanţa
Restaurantul OSHO se extinde în Constanţa
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestFlorin Rădulescu, proprietarul restaurantului OSHO, plănuieşte să îşi extindă afacerea la nivel naţional, cu alte trei locaţii în Braşov, Constanţa şi Timişoara. "Ne-am propus ca în următorii doi ani să analizăm piaţa din principalele oraşe cu potenţial economic în vederea deschiderii de noi restaurante", declară omul de afaceri. OSHO, primul restaurant-măcelărie din România şi unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucureşti, estimează pentru 2013 o cifră de afaceri de aproximativ 2,8 milioane de euro, în uşoară creştere, comparativ cu 2012. Aceste estimări au fost făcute de companie pe fondul extinderii restaurantului, investiţiilor, dar şi creşterii din prima parte a anului, cu 6%. Florin Rădulescu, alături de alţi doi asociaţi, a deschis restaurantul în 2010 cu o investiţie de aproximativ 320.000 de euro, conform bursa.ro.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News