REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Restaurantul Porto Del Sole din Mamaia Nord, închis de Poliția Locală?!

Restaurantul Porto Del Sole din Mamaia Nord, închis de Poliția Locală?!

Victor ROTARU 28 iulie 2023 | 00:00 5556

Bogdan Daniel Banu, fost manager coordonator în UAT Mangalia, a încercat să fenteze legea, fiind însă prins și amendat de către Poliția Locală din Năvodari. Co-administrator în firma S.C. Porto Del Sole S.R.L., Bogdan Daniel Banu, a desfășurat activități economice de tip restaurant, la punctul de lucru situat pe Bulevardul Mamaia Nord, lot 2/2/5, fără însă a deține autorizație de funcționare eliberată de Primăria Năvodari, întrucât obiectul său de activitate era de închiriere a spațiului, și nu de activități tip restaurant.

Restaurantul Porto Del Sole din Mamaia Nord, inchis de Politia Locala?!

S.C. Porto Del Sole S.R.L. a fost sancționată de Poliția Locală, în urma unui control efectuat pe 13 iulie a.c., întrucât la punctul de lucru situat pe Bulevardul Mamaia Nord, lot 2/2/5, a desfășurat activități economice de tip restaurant, fără a deține autorizație de funcționare eliberată de Primăria Năvodari, întrucât obiectul său de activitate la respectivul punct de lucru era doar de închirierea spațiului, conform cod CAEN din 6820.

Restaurantul Porto Del Sole din Mamaia Nord, inchis de Politia Locala?!Bogdan Daniel Banu

Firma lui Banu a fost amendată cu 1.000 de lei și s-a dispus suspendarea activității economice până la obținerea autorizației. 

Restaurantul Porto Del Sole din Mamaia Nord, inchis de Politia Locala?!Minută judecătorească

Firma a sperat în zadar că va obține anularea deciziei de suspendare a activității.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să respingă cererea privind emiterea unei ordonanțe președințiale formulată de reclamanta S.C. Porto Del Sole S.R.L. în contradictoriu cu pârâtul Primarul orașului Năvodari – Poliția Locală Năvodari, ca lipsită de interes. Sentința nu este definitivă. 

Date despre S.C. Porto Del Sole S.R.L. 

În anul 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 184.874 de lei, un profit net de 74.490 de lei și datorii de 1.112.305 de lei. Bogdan Banu a fost manager coordonator în UAT Mangalia și cu toate acestea lucra în cadrul administrației publice, a reușit să obțină de-a lungul timpului mai multe contracte cu UAT Mangalia. Bogdan Daniel Banu mai deține și Top Management ING SRL, firmă abonată la contracte cu statul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia locala Constanta sa-l detaseze la Navodari pe extraordinarul politist local Olteanu Valeriu ! Asta va face curatenie pe tot litoralul ! Garantat !!!....
1
3
cine se duce in cotetul ala?
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016