REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Rețele Electrice Dobrogea primește 34 de mil. lei de la stat pentru modernizarea infrastructurii din zona Valu lui Traian și Murfatlar

Rețele Electrice Dobrogea primește 34 de mil. lei de la stat pentru modernizarea infrastructurii din zona Valu lui Traian și Murfatlar

Andreea CONDURACHE 1 decembrie 2023 | 00:00 2269

ReÈ›ele Electrice Dobrogea primeÈ™te ajutor de la stat pentru proiectul privind modernizarea È™i îmbunătățirea calității serviciului de distribuÈ›ie în zona Valu lui Traian È™i Murfatlar. Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a anunÈ›at semnarea a 9 contracte de finanÈ›are în cadrul Fondului pentru Modernizare, Program Cheie 3 - Sprijin pentru extinderea È™i modernizarea reÈ›elei de distribuÈ›ie a energiei electrice, cu o valoare totală a proiectelor de 686.103.012,24 lei, echivalentul a 137.220.602,45 euro È™i o valoare totală a ajutorului de stat acordat din Fondul pentru modernizare de 439.380.223,09 lei, echivalentul a 87.876.044,6 euro. AÈ™a cum menÈ›ionam anterior, ReÈ›ele Electrice Dobrogea va primi un ajutor de stat în valoare de 34.667.270,80 de lei.

Retele Electrice Dobrogea primeste 34 de mil. lei de la stat pentru modernizarea infrastructurii din zona Valu lui Traian si Murfatlarfoto cu rol ilustrativ

Ministrul Energiei, Sebastian Burjuda, a anunÈ›at semnarea a 9 noi contracte de finanÈ›are în cadrul Fondului pentru Modernizare, în cadrul Programului Cheie 3 – Sprijin pentru extinderea È™i modernizarea reÈ›elei de distribuÈ›ie a energiei electrice, cu o valoare totală de peste 680 de milioane de lei, echivalentul a 137 de milioane de euro. Dezvoltarea reÈ›elei de distribuÈ›ie a energiei electrice garantează securitatea È™i calitatea serviciilor, susÈ›ine ministrul. „Dacă vrem să avem preÈ›uri mici la electricitate, să reducem pierderile în reÈ›ea È™i să acomodăm un număr tot mai mare de prosumatori, atunci trebuie să dezvoltăm È™i reÈ›elele de distribuÈ›ie a energiei. Pentru români, aceste proiecte vor însemna un preÈ› corect la factură È™i servicii sigure È™i de calitate.”, a declarat Sebastian Burduja.

Retele Electrice Dobrogea primeste 34 de mil. lei de la stat pentru modernizarea infrastructurii din zona Valu lui Traian si MurfatlarSebastian Burduja

Printre cele 9 contracte semnate se numără È™i proiectul ReÈ›ele Electrice Dobrogea privind „Modernizare L4205 È™i îmbunătățirea calității serviciului de distribuÈ›ie în zona Valu lui Traian È™i Murfatlar, judeÈ›ul ConstanÈ›a”. Valoarea totală a proiectului este de 52.320.289,59 de lei È™i valoarea ajutorului de stat este de 34.667.270,80 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din ce îmi amintesc,investițiile de miliarde de euro au fost stipulate în contractul de vânzare sa fie făcute cu banii cumpărătorului nu cu banii r*mânilor. Ceea ce nu s-a făcut deloc!
0
0
Pentru electrician SISE DOBROGEA,te felicit pentru ca spui si doar o parte din adevar cum singur spui ca sunt multe de spus despre ilegalitazile de acolo,Statul Roman"defapt nishte hotzi care au avut in mana avuzia Romaniei"au vandut pe bani multzi multe inteprinderi si institutzii rentabile ale tzari,unele dintre ele strategice pt.economia nazionala si culmea acum aceiasi hotzi striga in gura mare ca Uniunea Europeana si S.U.A.au transformat Romania intro colonie,adica nu ei care au vandut tzara strainilor sunt vinovatzi ci aia carora ei le-au vanduto.
2
0
Statul r*mân a donat Enel-ului partea de infrastructură energetică în 2002. Enel a investit cei drept destul de mult acolo. Însă din nou statul (altă greșeală), a desființat voit partea de Servicii (Sise Dobrogea). Acum investește din nou (altă greșeală). Sunt multe de spus despre greșelile intenționate (sunt ordine clare date "de mai sus") care distrug economia țării.
9
0
Ce ecscroci sunt ashtia de la electrica care beneficiind de retzelele deja existente de pe timpul comunishtilor au avut profituri uriashe ani la rand cu toate ca au incarcata organigrama cu zeci de capushe politice prin A.G.A.sau consiliul de administratzie dar si altzi si din miliardele alea colectate de la romani nu au investit nimic,cand e vorba de investitzii tot statul sa imvesteasca adica tot cel care plateshte curentul,daca tot suntezi ziarishti ia prezentatzi publicului platitor catzi salariatzi care muncesc are electrica si catzi shefi,asha de curiozitate pentru ca sa stie si cel care da banul pentru ce plateshte caci asha este in capitalism,cine plateshte are dreptul sa shtie pentru ce da banul.
3
0
Adevarul este ca si merita bani pentru investitii. Stau romanii in intineric de 6 ( sase zile) , azi fiind 01. Decembrie 2023. Bravo lor ,bravo lor distribuitorilor ( de energie electrica). Serviciile sunt de " ev mediu" La mai mare!!!
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677