REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Revoltă, după eliberarea lui Cristian Piedone: Justiția și-a făcut „datoria“!

Revoltă, după eliberarea lui Cristian Piedone: Justiția și-a făcut „datoria“!

A.F. 22 iunie 2023 | 00:00 3019

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, tânărul care a murit la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală la 3 săptămâni de la incendiul din Colectiv, a declarat, după decizia de achitare a fostului primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, că din Primărie, dintre cei care au dat autorizaţii nu e mai este nimeni în puşcărie.

Revolta, dupa eliberarea lui Cristian Piedone: Justitia si-a facut „datoria“!Eugen Iancu

El a precizat că dacă ar fi să ne luăm după justiţie, toată lumea şi-a făcut datoria, nu este nimeni vinovat şi au murit 65 de oameni că aşa a fost să fie. “Sincer să fiu, în momentul ăsta nu pot decât să îl felicit pe Piedone şi să spun ”Bravo, mă, eşti dintre cei care calcă în picioare tot. Dacă lumea te suportă aşa, felicitările mele!”, a mai declarat Eugen Iancu, scrie news.ro.

Eugen Iancu a fost întrebat cum priveşte decizia ÎCCJ de achitare a lui Cristian Popescu Piedone în dosarul Colectiv. “O aşteptam de anul trecut pentru că s-a greşit încă de anul trecut când s-a dat condamnarea. În momentul în care laşi în libertate specialistele, directoarele, dar nu îl arestezi pe primar, din punctul meu de vedere, este foarte clar că a lăsat intenţionat o cale de scăpare primarului. Cred că îl vom vedea înapoi la primărie”, a afirmat Eugen Iancu. El a mai fost întrebat dacă e de părere că Popescu Piedone este vinovat de ceva în acest dosar şi de ce anume. “În momentul în care localurile funcţionează de capul lor, cu autorizaţii date, nu ni s-a clarificat în ce condiţii erau date autorizaţiile la Colectiv, iată, în momentul ăsta din primărie, deci dintre cei care au autorizat, nu mai e nimeni în puşcărie decât pompierii, dacă ar fi să ne luăm după justiţie, toată lumea şi-a făcut datoria, nu? De fapt nu e vinovat nimeni. Au murit 65 de oameni că aşa a fost să fie”, a declarat Eugen Iancu.

Revolta, dupa eliberarea lui Cristian Piedone: Justitia si-a facut „datoria“!

El crede că oamenii ar trebui să se întrebe dacă avem cu adevărat justiţie. “Haideţi să vă spun ceva. Eu am 58 de ani. Nu prea mă interesează ce se mai întâmplă cu mine astăzi, mâine sau poimâine, dacă mai trăiesc zece, douăzeci sau un an. Problemele astea trebuie să şi le pună tinerii, cei care la ora asta tac şi mulţi consideră că eliberarea unuia sau altuia este normală. Ar trebui toată lumea să se întrebe în ce ţară trăim? Avem justiţie? Avem procurori care într-adevăr anchetează sau avem nişte oameni care se fac din când în când că mai şi anchetează. Avem judecători care într-adevăr dau condamnări fără drept de apel sau avem judecători care din când în când mai dau şi câte o condamnare, în rest, se joacă de-a justiţia. Avem poliţie care chiar îşi face datoria? Avem sănătate care funcţionează? Eu în momentul ăsta am trei victime arse în diferite spitale din ţară, care nu au nicio şansă la viaţă, iar pe mine mă sună aparţinătorii să mă întrebe ce să facă şi eu nu ştiu ce să le spun. Discutăm despre ce se întâmplă în ţara asta. Ce facem? Pentru că dacă ieşim pe stradă şi luăm interviuri acum, toată lumea este nemulţumită de ce se întâmplă la spitale, toată lumea este nemulţumită de ce se întâmplă în şcoli, toată lumea este nemulţumită de tot. Şi ce facem? Iată. Avem nişte politicieni care, deşi ar putea fi condamnaţi pentru 10 - 20 de ani şi confiscate toate averile cel puţin rudelor de gradul întâi, sunt condamnaţi la nişte ani, iar după câteva luni nu li se confiscă nimic. Şi asta înseamnă justiţie”, a mai afirmat Eugen Iancu, citează stiripesurse.ro.

El i-a transmis şi un mesaj lui Cristian Popescu Piedone. “Sincer să fiu, în momentul ăsta nu pot decât să îl felicit pe Piedone şi să spun ”Bravo, mă, eşti dintre cei care calcă în picioare tot. Dacă lumea te suportă aşa, felicitările mele!”, a mai declarat Eugen Iancu.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ca mesajul e clar, semnati orice ca primarul, nu o sa patiti nimic niciodata. E clar, tre sa ne caram de aici…
3
1
C9mentati aiurea. Nu va dati seama ca tara asta este la mana mafiei politice?voi credeti ca Piedone este nea Gica care merge la guvide pe Ghiolu mic???asta nu e de ieri de azi nu este neica nimeni si plus de asta nu cred ca semnatura lui a facut ca tragedia sa se intample ci altceva. Coruptia din aparatul administrativ din oricare dintre primariile mici mari din tara asta d7ce la asa ceva la care primarii sunt partasi tacit sau nu. Asta a semnat ce altii au c9nstatat dar cum ramane cu Mario Iorgul3scu beat si dr9gat la volan a ucis un om?tatal lui fiind cunoscut ca un apropiat al sefilor servixiilor secrete si cu o avere impresionanta. Justitia in tara e pt p****i si saraci.pt sinecuri rude ale politicului este doar o mascarada ieftina.
2
0
Primarul semneaza dupa ce locatia respectiva a primit toate avizele de la institutiile abilitate , inclusiv POMPIERI ! Daca respectivul patron are toata documentatia si avizele la zi si Primarul refuza sa semneze , atunci , Primarul poate fi acuzat de rea vointa si abuz in serviciu !!! Cei mai vinovati in toata povestea asta au fost cei din teren , pompierii si artificierii !
6
6
Sa-ti iau fatza-n pwla de kkt vandut !!! Mwie !!!
6
5
mi s-a parut o decizie politica, nu juridica. primarul trebuie sa vada ca cei in drept au semnat, nu sa verifice pe teren toate autorizatiile. curat murdar, cum justifica justitia? cine plateste daune(noi)?
6
2
Pentru habarniști, vă reconamd să începeți cu limba romana, analizând termenul "proces" Termenul de "proces" inseamna exact ceea ce logica juridica îl definește . Într-un proces, pot apărea și anumite greșeli , care după un timp sunt corectate, fix ca și în cazul Piedone, în care după un proces lung, într-un final s-a corectat o mare greșeală data de primele insatante. Dar, repet, este plină țara de....comentaci..., dacă s-ar da sentințe după capul unora dintre marii comentaci... Genul de spatgatori de semințe care fac politica le coltul blocului...
9
8
In tara asta, numai comentaci, unii se dau mai doctori decat doctorii, altii se dau mai juristi decat juristii, de cele mai multe ori ar da si sentinte, in locul judecatorilor fara sa aibe pic de habar despre ceea ce se judeca. Daca s-a ajuns la concluzia ca este nevoinovat, inseamna ca nu este nevinovat. Dar vad ca sunt numai "juristi" in tara asta, care mananca kkt cu polonicul, cand aud de anumite sentinte, favorabile unor persoane, care dupa procese grele s-a demonstrat ca sunt nevinovati. Prejudecata este ratiunea prostilor, asta spunea Voltaire!
7
9
piedone 1 bandit, trebuia sai fii dat 10 ani de parnaye, un rahat cu ochi hotz, nemernic,rusinee justitia
14
7
Romania stat eșuat.Nimic pt cetațeni totul pt borfași.
18
1
Deci piedone a semnat autorizatia dar nu are nici o raspundere pentru semnatura aia; putea fie inainte de a semna fie dupa aia sa verifice in teren foarte rapid in inspectii de cateva secunde el personal sau altcineva delegat de el daca lucrurile sunt in regula; se observa in cateva secunde ca lucrurile sunt foarte grave acolo si se putea inchide clubul si impiedica tragedia; Inalta Curte ne ia de p****i
15
8
Se plătesc, pe lumea asta se mai bucura inca putin, dar vine timpul cand o sa crape si va sta 1000 de ani in iad, amin
15
8
Este o mangla ordinara. Doua instante l-au condamnat si acum vine a treia si zice ca e nevinovat. Si astia sunt stresatii si surmenatii Romaniei si vor salarii si pensii de 10 ori mai mari decat restul populatiei. Pentru mine justitia e moarta in tara asta
30
8
e ca asta e tara pwlii !!! Mwie cu mult kkt justitiei !!!
21
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510