REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

REVOLTĂ în cazul bărbatului găsit MORT sub PODUL de la BUTELII!

REVOLTĂ în cazul bărbatului găsit MORT sub PODUL de la BUTELII!

Replica API 29 decembrie 2021 | 00:30 29723

Familia, cunoscuții lui Damian Căprilă, bărbatul care suferea de Alzheimer și care a dispărut pe 15 decembrie, sunt îndurerați și revoltați, la fel și constănțenii implicați. Pe 28 decembrie a continuat căutările, alături de constănțenii care s-au oferit, însă acțiunea s-a încheiat repede și într-un mod tragic. Damian a fost găsit fără suflare sub podul de la Butelii. Potrivit informațiilor noastre, nu există suspiciuni cu privire la deces. Cel mai probabil, cauzele sunt legate de frig și deshidratare. Însă aceste aspecte vor confirmate în urma necropsiei.

Soția lui Damian, pe 28 decembrie a organizat o nouă sesiune de căutare: ”Dragii mei prieteni virtuali, cunoscuți sau necunoscuți Ana Maria Chiojdoiu a creat un eveniment virtual pentru mobilizarea instituțiilor statului, în vederea găsirii soțului și tatălui Damian Căprilă. Vă rog distribuiți cât mai mulți,că poate așa autoritățile statului vor înțelege să-și facă datoria față de cetățean, că nicio familie din România să nu mai trăiască această experiență”, a spus ea.

Însă, din păcate, la scurt, teribila veste avea să sosească: bărbatul a fost găsit decedat sub podul de la Butelii. Familia, dar și cei care participau la căutări au tot urmărit imaginile de pe diverse camere de supraveghere și își făcuseră o idee că s-ar afla în zona Pod Butelii.

Nu mai fusese văzut pe camere de pe 16 decembrie, din zona Pod Butelii

”Reconstituirea traseului d-lui Damian durează extrem de mult! Din nou, ne-am blocat... la Podul Butelii de data aceasta, în jurul orei 03:00 am, tot pe data de 16.12.2021. Vă rugam că, dacă aveți camere video care să surprindă această zonă (în toate direcțiile întrucât nu știm încotro a luat-o), analizați imaginile și ajutați-ne!”, erau datele din timpul căutării.

Damian Căprilă

Era în șanț, lovit la cap

Astfel, se pare că Damian ar fi decedat din dimineața de 16 decembrie, sub Pod la Butelii. Oamenii au început să se întrebe cum de a murit pe 28, cum de a rezistat, răspunsul fiind: ”A decedat în prima noapte. Pe 16 dimineața. Era în șanț, lovit la cap”.

Se pare că persoana care l-a găsit ar fi un coleg al fiului lui Damian, însă era și Poliția prin zonă.

Lumea este revoltată, precizând că autoritățile nu s-au implicat cum ar fi trebuit.

Cum a dispărut

Amintim că, la data de 15 decembrie 2021, a fost sesizată dispariţia unui bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Constanţa, judeţul Constanţa, ce răspunde la numele de Căprilă Damian. Potrivit declaraţiilor familiei, acesta este bolnav neurologic, fiind diagnosticat cu Alzheimer. Persoana dispărută avea înălţime 1,74 m, păr scurt, mustaţă, ochelari fumurii de vedere. În ziua dispariţiei, Damian purta geacă şi fes de culoare bleumarin, pantaloni de trening cu dungi verticale laterale albe şi ghete din piele maro. Din cauza problemelor de sănătate, acesta „nu vorbea aproape deloc”, au precizat membrii familiei. Soţia bărbatului a relatat firul dispariţiei „La ora 15.30 ne-am îmbrăcat să ieșim un pic la plimbare. Până să îmi pun geaca și încălțările el a coborât. Când am ajuns și eu afară, la distanță de 3-4 minute, el nu era nicăieri. Noi stăm pe Unirii și chiar în față este stația liniei 14. Noi credem că s-a urcat în microbuz că altfel nu avea unde să dispară atât de repede. Se deplasează greu. Suntem disperați. Cineva ne-a spus că aseară în jurul orei 20.00 era la Trocadero, se îndrepta spre Coiciu.”

Familia s-a mobilizat și l-a căutat în tandem cu Poliția. Au apelat și la constănțeni și au creat un eveniment pentru căutarea lui. Au apelat la toate camerele de supraveghere din oraș. Implicat a fost și fostul ministru Stelian Ion, care a postat pe rețelele de socializare mesaje, dar și Bogdan Bola.

Din păcate, Damian Căprilă a fost găsit decedat, sub Podul de la Butelii. În cauză nu există suspiciuni cu privire la deces, în sensul că ar fi fost ucis.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi a fost instructor auto. Om bun.
0
0
ce vreti ba,sa am eu grijja de retardul vostru????
7
21
Ana_Ion@yahoo.com
4
0
A avut loc in gaoaza jurnapyzdelor replykaka lea explodat pasaryka
16
5
unde a avut loc revolta, in baie sau la bucatarie ?
19
0
Dumnezeu sa l ierte!!
20
3
Ce repede am gasit tapi ispasitori. Mereu e Politia de vina, niciodata familia. Intrebati pe cine vreti voi sa vedeti cate eforturi au facut politistii sa-l gaseasca. Familia e singura raspunzatoare. Odata ce stiau problemele psihice, solutia era bratara cu GPS si supravegherea continua. Altminteri nevasta-sa ia bani de pe urma ajutorului de handicap
71
15
vizionati camerele din zona,de la cora ,etc, sa vedeti cum a ajuns acolo ca e cam ciudat sa fi ajuns singur
23
7
L-au jefuit . acolo fara stirea lui Ceafa din Palas nu trece nici vrabia
27
8

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303