REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Revolta lui Puya! Rapperul a izbucnit: 'Țara asta are nevoie de psihologul poporului!' Video

Revolta lui Puya! Rapperul a izbucnit: 'Țara asta are nevoie de psihologul poporului!' Video

A.F. 7 octombrie 2023 | 00:00 329

Puya, unul dintre artiștii care a influențat generații întregi este invitatul lui Mihai Morar în cel mai recent episod al podcastului „Fain & Simplu”.

Revolta lui Puya! Rapperul a izbucnit: 'tara asta are nevoie de psihologul poporului!' VideoPuya

Artistul îi dezvăluie realizatorului realitatea din spatele imaginii de pe scenă. La Familia, Sișu și Puya sunt nume care au stat la baza rap-ului românesc, dar și întregului fenomen de show care se năștea în România anilor ’90.

Un episod despre cum una dintre cele mai grele perioade din viață se poate transforma, pe neașteptate, într-o rampă de lansare spre succes. O lecție despre prietenie, loialitate, căderi, dar și despre reinventare și succes.

O poveste despre cum familia e capabilă să-ți ofere cea mai bună motivație și cel mai frumos scop. O mărturisire mai sinceră ca oricând a omului Puya, a tatălui celor 3 copii, dincolo de avatarurile celebrității, despre cum e să cazi și să începi viața de la zero.

În plus, Puya (Dragoș Gărdescu), cântă în premieră versuri din noul album, care urmează să fie lansat în curând. În acest episod, Puya vorbește despre amploarea consumului de droguri și despre rădăcinile ignorate ale acestuia, dar și despre modul în care ne putem proteja de fenomenul care distruge sănătatea fizică și mentală a noilor generații.

„Lui Dumnezeu i s-a făcut milă și m-a luat de jos”, spune Dragoș, scrie stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513