REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
28.4° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Revoltă pe internet, după o demonstraţie de arte marțiale într-o biserică ortodoxă. Video

Revoltă pe internet, după o demonstraţie de arte marțiale într-o biserică ortodoxă. Video

A.F. 11 august 2024 | 17:21 1007

Revoltă după ce mai mulţi sportivi au făcut o demonstraţie de arte marțiale într-o biserică din Oradea. Imaginile au ajuns pe internet, ceea ce a provocat un val uriaş de critici. Oameni au catalogat imaginile ca fiind "Circ și pâine în casa dracilor".

Revolta pe internet, dupa o demonstratie de arte martiale intr-o biserica ortodoxa. Video

În perioada 5-10 august, Parohia Ortodoxă Velența I din Oradea a organizat o școală de vară intitulată „Copii și tineri în tinda bisericii”. Într-una din zilele evenimentului, în incinta bisericii a avut loc o demonstrație de taekwon-do. Antrenorul copiilor a publicat fotografii și imagini video cu momentul, dar și-a șters postarea între timp.

Filmulețul a fost publicat de o femeie pe Facebook, însoțit de mesajul „Încă ne mai rabdă Dumnezeu! Așa ceva nu se face! Blasfemie!”. Postarea a strâns imediat sute de comentarii.

„Circ și pâine în casa dracilor”, a fost unul dintre comentariile cele mai apreciate.

„Prost este popa care permite spurcarea bisericii. Puteau sa facă în curtea bisericii. Copiii nu au minte, dar cei mari? Astăzi bat cu piciorul, mane vor ținti cu cuțite în icoane.”, a mai scris cineva.

„Au făcut din Casa Lui Dumnezeu, peșteră de tâlhari!”, este un alt mesaj lăsat de un utilizator al rețelei sociale, scrie antena3.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vezi cacati pe langa biserica sunt ai mei
3
3
Sa te ccaci pe mumata
3
6
De cand pwlm o constructie a oamenilor devine loc sfant ? Trecura mileniile peste specia umana si tot oligofreni am ramas.. Altii lovesc electronii si protonii intre ei in acceleratoare de particule, dezlegand misterele universului, iar noi investim in catedrale plin de aur si opulenta pentru a impresiona un barbos imaginar. Virusu umanitatii. Religia.
9
5
Eu ma cac pe peretele bisericii si care e problema?
4
10
fac ceva pe revoltele de pe internet
5
2
God is a Man of War.
5
4

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118