REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Revoltă! Trenul Timișoara-Mangalia, peste 5 ore de întârziere

Revoltă! Trenul Timișoara-Mangalia, peste 5 ore de întârziere

Georgiana BOGLEA 27 iunie 2024 | 11:22 2110

CFR Călători anunță printr-un comunicat faptul că trenul  IR 1992 Timişoara Nord - Mangalia va ajunge la destinație cu 300 de minute mai târziu.

Revolta! Trenul Timisoara-Mangalia, peste 5 ore de intarziere

Trenul a plecat miercuri, 26 iunie a.c. la ora 17:51 din Timișoara și ar fi trebuit să ajungă la Mangalia la ora 9:28.

Revolta! Trenul Timisoara-Mangalia, peste 5 ore de intarziere

Principalele cauze care au condus la această întârziere, sunt, potrivit reprezentanţilor companiei, lovirea unui copac aflat în gabaritul liniei ce a condus la avarierea locomotivei şi a necesitat schimbarea acesteia, remedierea unei defecţiuni apărute la un vagon şi lipsă tensiune în firul de contact dintre staţiile Balota şi Tamna din cauza fenomenelor meteorologice.

De asemenea, CFR Călători va oferi pasagerilor apă în stația Fetești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cele care mi-a scris;daca citeai ce am scris ai fi vazut ca la final am zis ca exemplele alea date de mine sunt doar doua din memorie dar in nici un caz nu sunt singurele si daca trebuie sa faca cineva ceva se shtie ca statul Roman are oameni platitzi pentru ca sa pazesca tzara de hotzi,mai ales de hotzi cu gulere albe,dar culmea cu toate ca cei prinshi sunt foarte putzini nici ashtia nu sunt pedepsitzi fiind facutzi scapatzi de justitzia din Romania iar unde nu au cum sa scape intervin nishte speciali care ii scot din tzara si de vreo catziva ani sau gandit parlamentari PSD---PNL sa dea si legea prescrieri faptelor,adica au mai deschis o usha prin care mari hotzi scapa de pushcarie si culmea hotzi ashtia patentatzi spun ca S.U.A.si Uniunea Europeana au transformat Romania Intro colonie,adica mai romanilor proshtilor noi suntem milionari in euro dar nu noi suntem vinovatzi ca nu mai e nimic in tzara asta ci U.E si S.U.A.
1
0
Va vaiatati pentru câteva ore de întârziere...fraierilor !
2
0
Daca va interesați și vă spun pe bune exista o familie Matei care au lucrat la Ministerul Transporturilor la Bucuresti-Departamentul Infrasctura și actualmente au vila la Sinaia amândoi pensionari au o pensie de peste 50.000 lei.Aici sunt banii r*mânilor la acești borfași care au distrus țară și CFR.
5
0
Putem sa îi trimitem și cu buburuza,cotiga,șareta sau pe jos.Ajungeau mai repede la "mare" pentru că fetițele sau săturat de "mica"
5
0
Asa cum am mai spus, încercați cu R.A.T.A.
5
0
și eu așteptam cu taxiul la gara la Mangalia sa jecmanesc timisorenii. Am luat masina lu un preten ca politia e fraieri si nu se prinde e dilaila in gara fiecare face cu masina lu varu lu tataie la care vrea
4
2
Important ca pot să facă zgomot și să “clapsoneze” în rest să avem miniștrii secretari de stat cu salarii mari și desigur comentarii prin care nu “noi suntem vinovați dar cei care au fost înainte “
4
2
o mostra a catastrofei economice si sociale in care ne aflam de peste 34 de ani si pe care politicienii nu au vrut sa o recunoasca niciodata si nici sa faca nimic ptr a imbunatati lucrurile nu ii intereseaza decat lupta ptr putere si buzunarele proprii si ale clientelei mai sunt multe alte mii si zeci de mii de mostre de toate felurile copacul ar fi trebuit taiat de mult si firul daca era verificat si bine montat nu ar fi trebuit sa cedeze la primul vant puternic
6
2
Pai cum sa mearga trenurile daca s-a furat de la C.F.R.cu sutele de milioane de euro si faptashi doveditzi in instantza au fost scapatzi de statul paralel cum ii spun uni securihtilor lui Coldea,a fost un director numit de PSDei Nemcischi parca il chema,la fel si cumnatul lui Mircea Geoana despre fiecare s-a scris ca au tzepuit C.F.Reul adica statul Roman cu cate 100 de milioane de euro unu a fost scapat in U.S.A. altul in Turcia,pe ashtia i-am retzinut eu,dar catzi or mai fi cine shtie.
11
5
Aici avem un caz fortuit, o intarziere care nu are nici-o legatura cu infrastructura CFR.... A cazut copacul peste locomotiva, datorita furtunii si a intemperiilor !!! Daca erau cu autocarul, intarzierea ar fi fost posibil ca sa fie vesnica.... spre cele vesnice !!! Inainte sa-ti strigi nemultumirea, gandeste-te si la partea cea buna a lucrurilor....ESTI IN VIATA !!!
8
9
În c*rând trenurile vor pleca luni și vor ajunge joi înapoi r*mânia în conducerea țării numai gunoaie Dacă in UE se merge cu peste două sute de km la noi se merge cu trenuri reșapate de pe vremea lui nea Nicu Nu e posibil să-ți bați joc de oameni care merg cu trenul La mai mult de o oră întârziere ar trebui returnat călătorilor jumăt**e din bani Pe tiket scrie ora dacă nu se respectă banii returnați santem in UE sau Africa
13
5
Nu e prima data si sigur nici ultima. O stire interesanta ar fi ca un tren de la Timisoara la Mangalia sa ajunga la timp. Stirea ar ocoli planeta. Presedintele Romaniei ar iesi la pupitru si ar felicita ceferistii,pe ministrul transporturilor ,pe care l-ar decora.
19
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166