REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
25.9° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Revoltător! Constănțeanca Cătălina Ponor are interzis să se apropie de lotul gimnastelor române

Revoltător! Constănțeanca Cătălina Ponor are interzis să se apropie de lotul gimnastelor române

Virgil STOIAN 2 octombrie 2023 | 00:00 3575

Un episod revoltător s-a petrecut sâmbătă la Campionatele Mondiale din Belgia: Cătălina Ponor, una dintre marile campioane ale României, nu a avut voie să se apropie de componentele lotului României.

Revoltator! Constanteanca Catalina Ponor are interzis sa se apropie de lotul gimnastelor romaneCătălina Ponor

Patrick Kiens, coordonatorul reprezentantelor noastre, ar fi făcut o reclamaţie către Donatella Sachi, preşedintele Comitetului Tehnic Feminin, prin care a cerut ca Ponor stea la distanță.

Potrivit sursei citate, Cătălina Ponor s-a apropiat de una dintre fetele din lotul nostru în ideea de a discuta cu ea despre anumite lucruri care ţin de evoluţia acesteia. Cert este că după acest moment, fosta gimnastă s-a trezit cu o reclamaţie la Donatella Sachi, venită chiar din partea olandezului Patrick Kiens, antrenorul României. „Este incredibil ce se întâmplă în Belgia. Acest no-name care îşi arogă dreptul de a conduce acum lotul României a avut tupeul inimaginabil să o tragă la răspundere pe Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din toate timpurile. Acest domn Patrick ar trebui, înainte de toate, să facă cerere de audienţă la Ponor pentru a dialoga cu ea. Ce o să se întâmple în momentul în care Nadia Comăneci se va apropia de fete? Va reacţiona la fel? Aşa ceva este de necrezut! Inimaginabil”, a comentat un apropiat la lotului României.

Antrenorul Patrick Kiens are în trecutul său acuzații de abuz cel puțin verbal asupra gimnastelor de la clubul său din Olanda. „Gogoașă, brioșă, budincă sau chiar porc gras" erau numite micuțele sportive de actualul antrenor al României.

Revoltator! Constanteanca Catalina Ponor are interzis sa se apropie de lotul gimnastelor romane

Cătălina Ponor nu face parte din delegația țării noastre, ea fiind invitată la Campionatul Mondial de gimnastică în calitate de reprezentant al atleţilor la nivelul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, funcţie pe care o ocupă de 2 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi se pare firesc, e ca si cum nationala de fotbal se califica la turneu final si vine un fost jucator la meci (sa zicem Rică r******u sa zicem Hagi, nu contează) si incepe sa dea indicatii de pe marginea terenului. Ce e, cupa satelor, turneul Telegraf?
6
2
In calitate d c voia sa ii dea sfaturi? Antrenorul ii da sfaturi. Atat. Ceilalti bulverseaza sportivii.
5
3
Asa este în toate domeniile! Ratangiii se urca în copacul administrativ si se șterg la fund cu valorile care ii deranjează. Ce va mirați? Peste tot e la fel!!
12
0
Pilele, drogații, amanții, amantele, excroci și borfași cei ce nu au nimic în comun cu funcția pentru care au fost plantați, își permit cu o nesimțire incredibila sa uaastfel de decizii. Mizez pe faptul ca, la cata carte are, nu-și a i, agibat ci este aceasta Ponor, ea care ne a dus faina în lume Jeguri ordinare, sa dispară în secunda următoare
10
0
A fost o căpușă la MAI ... Doar primea banii pe card ...
5
7
neinteresant
7
6
flumoas-o ce teas ubi
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712