REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Rezerviştii români au început să primească ordine pentru mobilizare în caz de război!

Rezerviştii români au început să primească ordine pentru mobilizare în caz de război!

Replica API 25 iulie 2022 | 18:02 5426

Rezerviștii au început să primească acasă ordine la mobilizare sau război. Documentele sunt semnate de comandanții centrelor militare din țară și prin acestea li se cere destinatarilor să se prezinte în cel mult 8 ore la cazarmele militare.

Un astfel de ordin de mobilizare a primit și avocatul Aurel Moldovan, care a povestit la Antena 3 cât de şocat a fost la vederea actului de mobilizare şi ce a urmat.

"Am primit săptămâna trecută un ordin de restabilire a datelor personale privind stagiu militar. Astăzi în schimb, am primit acest ordin de chemare sau mobilizare la război a tuturor rezerviștilor. Eu, cum sunt rezervist și sunt locotenent în rezervă, vă dați seama că am rămas șocat, ştiind că mă duc cu un lucru şi mă trezesc cu altceva.", a povestit Aurel Moldovan.

Avocatul proaspăt mobilizat a povestit că i s-a cerut să spună ce număr poartă la pantofi, la chipiu, la talie, lucruri care duc "spre o suspiciune rezonabilă că ne pregătim de un război împotriva voinței noastre"...

Revoltat, avocatul Aurel Moldovan şi-a clamat dreptul de a avea suspiciuni cu privire la ceea ce se întâmplă în Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

"Din moment ce se cheamă și se mobilizează în vederea unui război, înseamnă că lucrurile sunt mult mai clare decât se spun pe micul ecran sau ar fi trebuit președintele țării, să ne anunţe cumva, să știm și noi la ce ne așteptăm.

Vă dați seama că sunt tineri care nu au făcut armata. Cum poți să îi iei la război în condițiile în care nu știu să ţină o armă în mâna?

(...) Este clar că se pregătește ceva", a mai spus Aurel Moldovan, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te fxxa cainii ba grasule
0
0
de sluga perversa - tu ne bagi in razboi ca sa ne moara copilasii pt interesele ucrainienilor si ale jegurilor de americani ! Vrei sa te unga aia Secretar NATO vanzator de copii care esti !
1
0
stati linistiti, ca romanii nu se mai intorc din strainatate, chemati pe cei din parlament
2
0
Hai ca a venit si decontul pensiilor speciale, la razboi specialilor!
0
0
Dobitocul asta, avea aceste documente in livretul militar inca de acum 30 ani, cand a terminat armata, in termen redus, la trupele de securitate. De atunci, probabil are vreo 40 kile in plus si i s-a umflat si capul, ii trebuie alte masuri la haine. Daca nu pricepe ca ordinul intra in vigoare doar la decretarea mobilizarii sau a starii de asediu sau razxboi, oare ce intelege el din dosarele celor pe care ar trebui sa-i apere, ca avocat.
2
0
Nu-mi e teama. Ma bazez pe aia de la Casa Poporului, care vor fi in linia intai.
1
0
Oare o sa primeasca si Jador,Florin salam si alte personalitati
1
0
E si tare si belita pt toata clasa politica. Ce sa apar?? Padurea furata de catu? Carrefour? Lidl? Auchan? Noi nu mai avem nimic de aparat. Luati-va cetatenia inapoi, ne pisam pe voi!10 celule rrzervate, vreau sa stau cu ciocanu-mana sa vad cum sunt distruse casele lui iohannus.
0
0
Ma criminalil nenorocitii nu cumva faceti razboaie ca sa moara oamenii ca apoi sa veniti sa le culegeti organele din corp pentru traficu de organe vreti neaparat sa scapati de oamenii saracii trimitandui la razboaie create de catre voi ca diversiune pentru a ucide oamenii amaratii care abea mai supravietuiesc mai jegurilor sa ardeti in iad pe mate criminalilor eu stiu foarte bine de ce faceti aceste razboaie ca sa va descotorositii de oamenii va creste traficu de organe pai normal cand mor oamenii la razboi le luati organele uhaaaa in iad pe mate sa ardeti
0
0
De cand au fost razboaie pe pamantu asta nicun bogat nu a participat la razboaie ia trimis doar pe amaratii de rand acum e timpu sai trimita si pe astia bogatii dar in mod corect la razboi ar trb sa se duca adevaratii tradatorii care au distrus tara asta ei sunt tradatorii ei sa se duca nu sa ne sileasca cu forta la moarte ca nu e normal in secolul asta sa obligi pe cineva sa se duca silit la razboi si de ce au ei nevoie de oamenii daca au tehnologia asta avansata ducase ei
0
0
Panaramelor planeta asta arde de la soare mai veniti si voi sa faceti razboi uhaaaaaaa so credeti voi ca mergem sa aparam colonia asta de tara vati batut joc de romanii iati alungat acum ii chemati la razboi mai ordinarilor tupeu vostru nu are margini
0
0
Rezervistii sunt chemati ultimii, in caz de maxima necesitate. A fi solicitati rezervistii in momentul asta, este de-a dreptul o aberatie. Numai un jurnalist p***t poate sa scrie un astfel de articol aberant
1
0
Total fals si neadevarat ! Sunt rezervist, primesc bani de la stat lunar, fac o saptamana pe an antrenament si in caz de razboi am obligatia de a ma prezenta in maxim 24 ore la unitatea de care apartin. Dar nu ni s a solicitat pana acum nomic nici mie nici unui coleg, nu am primit niciun ordin. Acest avocat dezinformeaza voit si prostii de la Replica il cred. Si daca un rezervist ar primi un astfel de ordin, nu ar avea nimic de comentat, caci el pentru asta primeste 1000 lei lunar de la stat. Acest avocat cred ca este un simplu civil ce vrea sa-si faca o mica publicitate
1
0
Trebuie sa credem cu totii, mai ales astia de Replica, care pun botul la orice prostie. O stire serioasa despre orasul nostru nu gasesti pe aici, numai cancan, vagoboante, si cocalari!
1
0
Sa ii cheme ca au luat salarii pe degeaba.
1
1
BULANGIULE...ACUM ESTE MOMENTUL VOSTRU ...FACE TO FACE AND PUTIN
2
0
Bine ca ii cheama pe astia de 40 de ani sa apere patria astia de 20 de ani pe Mariana sunt scutiti, sunt surmenati. Ba eu la 45 abia rezist 50 m de alergare, ce vreti sa fac eu?
0
1
si-au gasit de munca si parazitii astia din armata romana, greu incercata in luptele cu alcoolul de prin popotele patriei.
2
1
Mare bou Moldovan asta...
0
0
razboiul asta are sa se extinda mult mai mult decat ne putem noi imagina acum, asta e
0
0
da ne pregatim de raxboi, si cineva din bulgaria, mia spus k deja la ei multi sunt chemati in cazarmi si se recruteaza rezervisti cu contract..
0
0
blat si se dau drumul ...noaptea!
0
0
Saracul e perfect confuz. Nu stie nici ce inseamna rezervist. Cine nu a facut armata nu e rezervist.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513