REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.9° Constanța Mie., 21 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6828
27.9° Constanța Miercuri, 21 August 2024 Anul XX Nr. 6828
 

„Rezistul în chiloți“ candidează la prezidențiale. Florin Bădiță vrea legalizarea drogurilor

„Rezistul în chiloți“ candidează la prezidențiale. Florin Bădiță vrea legalizarea drogurilor

Mariana MURAT 21 august 2024 | 16:34 1104

A devenit celebru cel puțin pe rețelele de socializare după ce s-a filmat la protestele „Rezist“ și mai apoi a mers cu metroul îmbrăcat doar în chiloți! Florin Bădiță revine însă în spațiul public după o vreme de absență și face un anunț controversat.

„Rezistul in chiloti“ candideaza la prezidentiale. Florin Badita vrea legalizarea drogurilorFlorin Bădiță

Vrea să candideze la alegerile prezidențiale și promite legalizarea drogurilor. ”De ce nu trecem de la politica asta de ”hai să-i pedepsim, hai să dublăm pedepsele”, la hai să o gîndim ca pe o problemă de sănătate și cum putem să reducem asta, fiindcă ai undeva la două milioane de consumatori în România care ei oricum consumă, iar faptul că înăsprești pedepsele nu o să schimbe prea mult, Și atunci în loc să stai să (te gîndești n.n.) cum poți să-i pedepsești mai mult, gîndește-te cum au făcut alte state. Și aici avem Portugalia, avem Elveția, avem acum legalizarea drogurilor în America. Noi avem DIICOT-ul pentru care plătești nu știu cît… zeci, sute de milioane pentru mulți care vin cu un ”cui” la ei, și cu asta se chinuie și cu asta blochezi sistemul de justiție. În loc să te focusezi pe problemele mai mari și pe cazurile mai mari.

Din punctul meu de vedere, cei care vor să se apuce, se pot apuca și acum. Faptul că devine legal… Nu cred că peste noapte toată lumea va începe să se drogheze doar pentru că are acces. Poate unii chiar o să scape sau o să aleagă să nu mai facă asta pentru că, ”băi, uite, și maică-mea mai fumează, nu mai e cool”, a spus Bădiță la un podcast.

Florin Bădiță a fost chemat chiar și de Klaus Iohannis la consultări la Cotroceni

Florin Badiţă, unul dintre organizatorii evenimentului „Ziua fără pantaloni“ la metrou a fost chemat de președintele Klaus Iohannis la consultările cu societatea civilă pe tema întrebării care ar urma să fie pusă la referendumul pe Justiție. Bădiță este cunoscut și ca activist al mișcării #rezist.

„Rezistul in chiloti“ candideaza la prezidentiale. Florin Badita vrea legalizarea drogurilorFlorin Bădiță

"Am primit (și acceptat) o invitație de a participa la consultările Președintelui cu o parte din organizațiile din societatea civilă cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiție. Se întâmplă azi la Cotroceni. Am nevoie de părerile voastre ca sa pot veni cu un punct de vedere cât mai larg și reprezentativ. Care ar trebui sa fie întrebarea sau întrebările de la Referendumul pentru justitie? Sugestii cum sa fie formulata întrebarea?" , scrie Florin Bădiță pe Facebook, conform stiripesurse.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păstrați un loc liber la Socola.
4
1
Votam PSD PNL
0
2
Noi tot cu Ciolanu votam că ne-a mărit pensiile
0
2
Gata, asta este omul potrivit. Cu ăsta, chiar că vom reuși să distrugem absolut tot.
9
1
Până nu v-om ajunge noi tineri la conducerea țări nu v-a fii bine în țară
7
5

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212