REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Rezultate de excepție ale tinerilor sportivi constănțeni la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu

Rezultate de excepție ale tinerilor sportivi constănțeni la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu

Andreea CONDURACHE 28 august 2023 | 13:56 660

Campionatul Mondial de Ju-Jitsu U16, U18 & U21 Astana, Kazakhstan. Cel mai puternic Campionat mondial cu peste 1000 de sportivi, înscriși din 43 de țări.
Rezultate de exceptie ale tinerilor sportivi constanteni la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu

Iuga Miruna, Medalie de Bronz  U16, -52 de kg

Deși Miruna pornea din postura de mare favorită, începe greu turneul și pierde împotriva grecoaicei Verykokydi Aikaterini(care devine apoi campioană mondială). După un duș rece, Miruna își amintește ca este Campioană Europeană și câștigă următoarele 3 meciuri cu Vergerolle Noan - Franța (scor 50-0), Tanirbergen Medina din Kazakhstan (scor 50-0) și Vargas Duran Paloma- Columbia (23-5). La un Campionat Mondial orice moment contează. Va învăța cu siguranță din acest campionat!
Felicitări Miruna!
Carabineru Teodor, Medalie de Bronz U16, -60 kg

Teo pierde în primul tur contra Muntenegreanukui Djurisic Balsa(care câștigă Titlul Mondial). Apoi Teo se montează și câștigă următoarele 3 meciuri cu un sportiv din Arabia Saudită (50-0), cu grecul Aslandis Konstantinos (14-11) iar finala de bronz o castiga impotriva puternicului reprezentant al Rusiei cu 50 - 0. Un rezultat pe deplin meritat având în vedere că anul trecut la campionatul mondial din Abu Dhabi Teo pierdea complet nemeritat.
 

Rusu Gabriel, Medalie de Bronz U16, -66kg

Din nou începem prost turneul și Gabi pierde primul meci cu YIPSAB KITTINAT (THA) 0-50. Apoi dedicarea și pregătirea fizică își plătesc tributul și câștigă următoarele 3 meciuri cu KHURRAMOV MURODBEK (UZB) (50-0) apoi cu mari emoții trece de grecul
ZAIMAKIS IOANNIS cu 13-10, finala de bronz o câștigă împotriva sportivului din Kazakhstan KUANDYK BEKTAS (50-0).
După semifinala pierduta anul acesta la campionatul european această Medalie Mondială răsplătește eforturile lui Gabi.
 

David Rizu - Loc XIII în cadrul categoriei U18, -60 kg

David pornea ca mare favorit în cadrul acestei categorii însă se accidentează în primele 20 de secunde împotriva rusului Zelenin Roman care câștigă toate meciurile apoi prin Full Ippon și devine campion mondial. Chiar dacă nu a câștigat Medalie, David este un sportiv extrem de talentat, dedicat și ambițios și îi dorim recuperare ușoară. Sunt sigur că toată această experiență te va face mai puternic. Echipa Marina este lângă tine!

,,Acești copii au concurat la ora 05:00 ora României în categorii foarte puternice. Capacitatea lor de recuperare după înfrângere, de adaptare și apoi de persistenta în a atinge obiectivul propus a fost incredibila. Lupta teribilă cu kilogramele, sutele de ore de antrenament și sacrificiile făcute de ei în această vară merita toată aprecierea noastră. Deși sunt în acest fenomen sportiv de foarte mulți ani nu am văzut niciodată un campionat atât de puternic cu atleți extrem de bine pregătiți. Asta face rezultatele și mai valoroase!

Sunt sigur ca aceste medalii, înfrângeri, accidentări, lacrimi de fericire și tristețe vor aduce o experiență marcanta din care sportivii noștri vor invata și vor însuflețit și pe cei mici sa nu renunțe la visul lor.
Să nu uităm că Ju Jitsu este doar o cale nu destinația finală! Felicitări tuturor!”, au transmis reprezentanții CSM Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677