REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Rezultate Evaluarea Națională: Doar două medii de 10, la Constanța!

Rezultate Evaluarea Națională: Doar două medii de 10, la Constanța!

Mirela PASCAL,Victor ROTARU 3 iulie 2024 | 11:16 3763

 Rezultatele la Evaluarea Naţională au fost afişate miercuri. Rezultatele sunt publicate în format anonimizat ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată rezultatelor apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile.  Doar două medii de 10 au fost la Constanța, ambele fiind obținute de elevi din cadrul Colegiului Național Mircea cel Bătrân.

Rezultate Evaluarea Nationala: Doar doua medii de 10, la Constanta!

Este vorba despre Maria Yasmine Paniță și Said Murtaza. Au fost trei medii de 9,97, la liceele Ovidiu, Mircea cel Bătrân și Călinescu, două de 9,95, una la Liceul Nicolae Tonitza, cealaltă la Colegiul Național Mircea cel Bătrân.

 

Rezultate Evaluarea Nationala: Doar doua medii de 10, la Constanta!

A fost o medie de 9,92, tot la Colegiul Național Mircea cel Bătrân și 6 note de 9,90. Precizăm că anul trecut au fost 16 medii de 10 Constanța: - patru la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, trei la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteaz, două la Liceul Teoretic Ovidius şi câte una la Școala Gimnazială nr. 7 din Constanța, Școala Gimnazială Viceamiral Ioan Murgescu Valu lui Traian, Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Liceul Teoretic Traian, Colegiul Național Constantin Brătescu, Școala Gimnazială Adrian V. Rădulescu, Murfatlar și Școala Gimnazială 30 Gheorghe Ţiţeica din Constanța

 

Contestaţiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) şi 4 iulie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).

 

Elevii care depun/transmit contestaţiile completează, semnează şi depun/transmit şi o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai elevilor minori.

Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, vor fi afişate marţi, 9 iulie.

Comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat prin coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Codurile individuale vor fi distribuite elevilor pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută.

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenţilor învăţământului gimnazial, este media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor obţinute la probele din cadrul Evaluării Naţionale.

Conform datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene, peste 160.400 de absolvenţi ai clasei a VIII-a au fost înscrişi în vederea susţinerii examenului, organizat în 3.392 de unităţi de învăţământ/centre de examen.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este Scoala gimnazială nr.39 Nicolae Tonitza, nu este Liceul Tonitza! Vai de voi, ziariștilor, habar nu aveti ce scrieti!
1
0
mai multe note sub 5 din 2014 pe tara toti sau toate liceele conteaza nu numai mircea si inca vreo 2 o mare parte din ei vor trai si munci in tara asta in epoca ai
1
0
de obtinut parerile a 2 - 3 profesori 2 - 3 fraze scurte de fiecare sa intelegem cat de cat ce s-a intamplat de la cei mai autorizati ? ca ministerul ne minte tot timpul sau numai parerea inspectoratului si ministerului conteaza in ziua de azi prostimea profesori parinti elevi sunt redusi la tacere
4
1
Pe cine prostiti ma jegurilor. Rezultatele au fost postate la 12 si voi dati stirea la 11,16. Smekerilor sunteti mai tari decat Ministerul Educatiei!
1
2
In Romania, cei cu scoala n au succes, fie in afaceri sau politica, aia fara scoala conduc Romania si mediul de afaceri. Becali a facut scoala la oi, premierrul vindea covrigi...
12
0
ati reusit, ati transformat in numere copii, nu mai au nume.
13
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016