REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Rezultate parțiale: Florin Mitroi a câștigat președinția CJ Constanța!

Rezultate parțiale: Florin Mitroi a câștigat președinția CJ Constanța!

Andreea VLAICU 10 iunie 2024 | 08:08 12982

Potrivit primelor rezultate parțiale, Florin Mitroi (PNL) a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Constanța cu 38,9%, la o diferență de 15 procente față de Cătălin Grasa (PSD), care a obținut 23,72% dintre voturi. Pe locul trei se află Mohammad Murad (AUR), cu 14,31%.

Rezultate partiale: Florin Mitroi a castigat presedintia CJ Constanta!Florin Mitroi

Concret, Florin Mitroi a obținut 101.136 de voturi, iar Grasa 64.292, fiind o diferență de peste 35.000 de voturi.

Rezultate partiale: Florin Mitroi a castigat presedintia CJ Constanta!

Revenind, Claudiu Palaz a obținut 11 % din voturi, candidatul SOS, Cristian Stancovici, a obținut 4,64 % din voturi, fiind urmat de președintele în funcție, Mihai Lupu, cu 2,93 %.

Rezultate partiale: Florin Mitroi a castigat presedintia CJ Constanta!

Majoritate in Consiliul Judetean

În ceea ce privește consilierii județeni, PNL a obținut 36,22%, iar PSD 23,99 %, pe locul 3 e AUR, care a obținut 15,85 %,  ADU-12,93%, SOS-4,45%, PUSL-4,55%

Rezultate partiale: Florin Mitroi a castigat presedintia CJ Constanta!

Intră în Consiliul Județean 4 partide:  PSD,PNL, AUR și ADU

AUR: Murad Mohamad, Mateescu Sorin-Cristian, Saioc Maria, Vlahu Nicolae, Hristu Cosmin, Istrate lulian-Sorin, Morar Andra-Diana, Liță Marinel, Belu Adrian, Dumitrașcu Cornelia-Simona, Caracuda lonela, Cercel Laurențiu, Voicu Cristian-Daniel, Stan Albert Andrei, Simion Romică, Achim Gheorghe, Balmuș Vasile

PNL:  Ioan-Alexandru Picu, Răzvan Filipescu,  Alexandru Pintilie, Adnan Mustafa, Mihai Butnaru, Gianina-Ionele Topolov, Dana-Mariana Constantinescu, Cristina-Elena Ciobanu, Andreea Gheorghe, Stelian Gima, Enache Bucovală, Liviu Popa, Stere Guteanu, Alexandru Graniceru, Andrei Gurgu, Stelică Caprinciu, Nicolae Constantin, Ablez Nida, Cristian Zahariuc, Alexandru Dima, Petre Epure.

PSD: Cătălin Grasa nu apare pe listă, nu va fi consilier, Ionel Bucur, Ivașcu Marinela-Gela, Stere Bușu, Daniela Stan, Dumitru Learciu, Ana Maria Malciu, Marius Stamate, Ionel Dia, Dumitru Dedu, Răzvan Enache, Luminița Vlădescu, Emilian Nicolae, Onur Asan, Victorița Saca, Ilie Truță, Daniel Tatu, Ion Bogdan.

ADU: Lazăr Gilda-Valentina, Mirea Cristian, Babă Theodor-Ionuț, Palaz Claudiu-Iorga, Enciu Petre, Taraciuc Mihai, Pîrvulescu Florin, Chiriac Ștefan-Cristian, Suliman Metin, Cosmin Chițu, Senopol Virgil, Ion Mirea, Dumitru Paris, Toma Antoneta, Papuc Catalin,  Stelică Gima,  Marius Dragu, Bola Bogdan Alexandru, Dumitrascu Costel, Arvente Andreea, Abdurefi Semiran USR

După închiderea urnelor de vot, imediat după ora 22.00, Vergil Chițac a declarat: „Cu siguranță, vă promit, le promit oamenilor că nu îi voi dezamăgi, sunt încrezător că voi câștiga detașat. Vreau să mulțumesc echipei de la județ, lui Bogdan Huțucă în special că a fost alături de mine în toată perioada și m-a încurajat. Vreau să mulțumesc vălurenilor că au fost alături de mine în tot județul și în rest așteptăm rezultatele și cu siguranță că voi avea mai multe de spus.”, a transmis Florin Mitroi. 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O să fure la greu, dar o să și facă, nu-i așa, la fel se zicea și de Măzăriche și sunt și acum duium de nehaliti psd-isti care trăiau și trăiesc încă de pe urma învârtelilor de atunci, nostalgicii care s-au realizat pe viață făcând parte din morișca Mazare-Constantinescu ! E, acum a venit rândul altora să fure și nu vă convine, oricum dacă nu era rost de super îmbogățire, nu mai candida nimeni, lățeilor roșii ce sunteți !
9
0
Acum sa vedeti hotie ca la valu nu mai avea de unde ca luase tot
10
0
Care o sa faca TOTUL SA FUNCTIONEZE!
2
3
a venit tsunamiul din valu plin cu țărână!
13
1
Acum ca este cunoscut ajunge si DNA la palatele lor.Cu astia nu o sa niciun viitor.Clujul va avea metrou .Chitac nu este in stare de nimic,nici macar un tramvai electric.Nu ii vedeti sunt ca porcii imbuibati .Ce sa faci cu astia? Dupa fetele lor se vad si se cunosc parvenitii ca nu vor face nimic pentru constanteni si Constanta.Doar vor fura si isi vor umfla averile.Mai vand niste terenuri cu firmele afaceri cu primarul.Tund iarba,schimba borduri,face gard de cimitir la parcul de la gara,spala baniii UE si atat.Sa nu aveti asteptari ca vreti locuri de munca bine platite,fabrici etc.Astia nu sunt in stare decat de borduri si nici pe alea nu le pun corect sa le schimbe iar pe alte strazi neterminate si azi.Cu astia 4 ciuciu prosperitate constantenilor. marste nenorocitul iar taxa se salubritate acolo fura el bine cu clica lui.Niciun primar nu a furat ataia bani pe taxa dublata de salubritate si sa nu faca nimic sunt miliane de euro furati de primaria Constanta si Chitac.Unde sunt banii?
19
4
Cine a votat PNL sa suporte consecintele asa trbuie .
24
4
Dacă va încăleca Picu și Pintilie, amândoi pitici de gradina de 1.30 cm pe tocuri, înseamnă că sunteți doar niște c***e leșinate. Aia sunt niște spârcaituri ale societății, niște excremente umane.
21
2
La câți bani ai pus în campanie și la ce obligații ti-ai făcut e mic rău scorul
18
0
Are un palat pe camp,m am speriat cand l am vazut,era cat casa poporului,faraonic
39
2
Picu deja a luat contracte multe în primărie....urmează VALU! SA VA TINETI TARE ...CA VI DUREROS PT TOT ORASUL CE VOR FACE CONSILIERII JUDETENI
34
4
Nea Florine ai candidat de unul singur si ai luat 38 la suta. Nu a prea fost val a cam fost o sparcaiala
35
1
iorga palaz a fost sincer si si-a trecut in programul de presedinte cj un parc industrial cu un schimb cu terenurile smenuite, de abia astepta sa le tranteasca precum podul de la agigea ! ha ha ha ! cititii -rogramul lu palaz ! nimeni nu intreaba ce si cum ? adu, pmp, voi chiar ne luati de fraieri bre ?!? nu va uitati un pic la candidatii pe care ii nominati ? dupa aia plangeti ca nu va alege lumea...
21
0
gasca ospatarilor o sa distruga acest oras in urmatorii 4 ani.
55
5
Nu la intrebat nimeni cum de a ajuns mitroi sa acumuleze atata avere in 20 de ani de cand a tot fost primar . Presa ca si autoritatile din judet si nu doar din judet , sunt comparate , sunt complice cu toti acesti infracori . Cei mai multi alegatori habar nu au ca la conducerea judetului au ales un interlop . Imi este mila de naivitatea , de faptu ca sunt cumparati usor .
67
5
O sa ne incalece Picu si Pintilie,n-o sa mai avem loc de ei.:))
41
2
cel mai bun pentru constanta bravo florine
9
55
va rog de maine toti care aveti masini parcate pe linia de autobuz de le lapusneanu sa va luati tigaile in casa. gata cu joaca.
75
7
asta ne trebuia noua, un adevarat, patri ,hotz
57
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510