REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Rezultatele necropsiei lui Bejan arată că a făcut infarct!

Rezultatele necropsiei lui Bejan arată că a făcut infarct!

Replica API 7 februarie 2022 | 15:52 2498

Au apărut primele rezultate ale necropsiei lui Claudiu Cătălin Bejan, fost director al ANP. Astfel, potrivit informaţiilor obţinute de Replica, se pare că decesul a survenit în urma unui infarct. Amintim că acesta a fost găsit decedat, joi, 3 februarie, într-o cameră a hotelului Megalos, situat pe bulevardul Mamaia.

Iată că prima ipoteză în cazul morţii lui Claudiu Cătălin Bejan a fost confirmată. În urma necropsiei s-a stabilit că a decedat în urma unui infarct.

Despre moartea lui Bejan

Amintim că Claudiu Cătălin Bejan, director în cadrul Secretariatul General al Guvernului, a fost găsit fără suflare, joi, 3 februarie, într-o cameră a hotelului Megalos din municipiul Constanţa, situat pe bulevardul Mamaia. Acesta avea 54 de ani şi se pare că era cunoscut cu probleme cardiace, motiv pentru care o primă ipoteză a cauzei decesului este că ar fi făcut infarct (ipoteză confirmată - n.r.)

Citeşte şi: Trupul lui Bejan, fost director al Penitenciarului Poarta Albă, depus la o casă mortuară din Constanţa

Mesajul de condoleanțe al Ministerului Justiției

”Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au transmis reprezentanții Ministerului Justiției.

Citeşte şi: Ce făcea Claudiu Bejan la hotelul Megalos din Constanța! VIDEO

Ce au spus reprezentanții IPJ Constanța

”Joi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Despre cariera lui Bejan

Cătălin Claudiu Bejan a fost director adjunct la Penitenciarul Poarta Albă în perioada 2010 – 2012. Apoi, în iunie 2012, a devenit director general adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), ulterior ajungând în funcția de director general, funcție pe care a deținut-o până în anul 2016, când s-a pensionat.

La finele anului 2021, potrivit declarației sale de interese, Cătălin Claudiu Bejan era director de cabinet la SGG - Corpul de Control al prim-ministrului.

Totodată, menționăm că a fost și consilierul ministrului Justiției Ana Birchall.

El și-a început cariera în 1995, activând în cadrul Penitenciarului Slobozia, pe funcția de ofițer instructor.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa-l odihneasca,a fost un bun profesionist.Mortii numai de binem hai sa-l lasam acolo unde ne asteapta si pe noi ,cei buni.
0
0
Ce interesant...da,e naspa sa te lase nevasta pentru unu cu functii si de....si bani
1
0
Nu trebuie sa iei pastila albastra daca ai probleme cu inima, deci, lacomia nu e buna, multumeste-te cu un numar decent si gata, lacomia ucide. Dumnezeu sa-l ierte.
0
0
infarct omu era sanatos tun a fenit la cta sa isi ia dreptu de smecher
3
0
Interesant este altceva! Ce era cu el la hotel? Era constantean? Sau era venit in misiune? Si misiunea era tanara?
6
0
Mai incet cu scoala militara mai pt.ca am si eu un var fost colonel pe timpul lui nea Nicu nu dastia de azi care la 40 de ani sunt generali,colonel ma nu tablagiu si stiu cata de"grea"este academia militara,si de lupta cu cine v-ati luptat voi ma?,inafara de sticlele de vin ,bere,sau alte tarii.
6
1
mare scoala ce faceti voi,parca sunteti piloti de F 35...minte ingusta de militian
6
0
FOSTUL MILITIAN, de vazut pe yt... cu Nita gazarul de la Nvd
3
1
Cauza a fost blestemele oamenilor simpli cu pensie de 1000 de lei care se intreaba cu ce au gresit
10
2
Fratilor, nu va impiedica nimeni sa invatati sa faceti scoli militare, sa stati 30 ani la ordin, fara week enduri si fara sarbatori libere, sa pierdeti sute de nopti la serviciu, sa indurati o multime de privatiuni si apoi veti avea o pensie militara care este de vreo 4000 sau 4500 lei. Dar pt ca nu sunteti in stare sa intrati la o astfel de scoala si sa o si terminati si api sa rezistati in sistem militar 30 ani, nu prea avem ce sta de vorba
11
15
Nea Cristi de la ETG urmeaza are cancer la gat cat a fumat Kent Lung de la saraci hoti aveau nu aveau trb sa ii dea cand ajungeau la ETG
4
1
de fapt a murit de batranete... o arata pensia pe care o incasa care era rezultatul unei munci efective de o suta cinci zeci de ani...
17
3

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303