REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Rică Răducanu deschide prăvălia de la Neptun pe 1 iunie

Rică Răducanu deschide prăvălia de la Neptun pe 1 iunie

Victor ROTARU 17 mai 2023 | 00:00 2529

Ne apropiem de un final incendiar în Superliga României, unde Farul a condus etape întregi campionatul. Lupta pentru titlu a fost dusă până în etapa cu numărul 8 din play-off în 3, însă, în ultima etapă FCSB a scos-o și matematic din luptă pe campioana ultimelor 5 ediții, CFR Cluj, care se află în picaj liber. Contactat telefonic de către reporterii de la Replica, Rică Răducanu, o legendă a fotbalului românesc, a spus ce echipă crede că va pune mâna pe titlu, dar și despre șansele echipelor românești în cupele europene. Acesta a mai transmis și faptul că de la 1 iunie deschide afacerea pe care o are în Neptun, vremea rece fiind factorul care a împiedicat ca Nea Rică să deschidă prăvălia pe 1 mai. 

Rica Raducanu deschide pravalia de la Neptun pe 1 iunieRica Răducanu

Urmează un final de foc, ultimele 2 etape fiind cruciale pentru desemnarea statutului de campioană a Românie, lupta fiind purtată între Farul Constanța și FCSB, punctul culminant fiind chiar meciul direct dintre cele două, ce va avea loc duminică la Ovidiu, atunci când Farul, dacă va câștiga, va pune mâna pe primul titlu din istorie. 

Rică Răducanu: Dacă nu ai marfă în România nu ai nici echipa națională 

Farul Constanța a avut un parcurs șnur de-a lungul campionatului, fiind pentru mai multe etape în fruntea clasamentului. La finele sezonului regulat, Farul se poziționa pe prima poziție a Superligii, la un punct de CFR Cluj și la 7 de FCSB. Acum, formația din Constanța mai are un singur punct avantaj față de formația din București, care este în căutarea titlului de 8 ani. Următorul meci, cel direct dintre Farul și FCSB poate încheia toate socotelile pentru campionat, echipa lui Hagi, în cazul în care va câștiga, poate pune mâna pe primul titlu din istorie, meciul decisiv jucându-se la Ovidiu, duminică 21 mai, chiar de ziua Constanței.

Rica Raducanu deschide pravalia de la Neptun pe 1 iunieGaleria Farului 

Contactat de către reporterii de la Replica, Nea Rică, fostul portar al Rapidului și al naționalei a transmis cine își dorește să ia titlul de campioană, discutând și de șansele echipelor din România pentru cupele europene: „Ar fi bine să câștige Farul, le dă încredere celor mici. Și pentru județ este bine. Aș vrea să ia și ei, a luat o dată cu Viitorul, acum cu Farul. Dar acum este încurcată treaba, depinde numai de ei.” Întrebat și de echipa sa de suflet, Rapid, Nea Rică a declarat: „Nu avem anu ăsta... cum au jucat cu Farul, cum joacă unii cu viteză. Cea mai bună șansă să faci ceva este să crești ceva din ai noștri, să ai și viitor, să nu ai probleme și să îi dai și pe afară.” 

Referitor la un viitor parcurs în cupele europene al echipelor din România, Rică Răducanu a declarat: „M-am uitat și la câteva echipe care zici că domină și câștigă sigur. Sunt și altele ca ale noastre. Nu mai este cum era, să fie diferență mare. Se poate întâmpla orice surpriză și cu națională la fel. Dacă nu ai marfă în România nu ai nici echipa națională. Asta este marea problemă aici, dacă tot aducem, nu mai cresc ai noștri, ajung rezerve pe la echipe. Acolo este baza, unde cântă imnul României.”  

Rica Raducanu deschide pravalia de la Neptun pe 1 iunie

Rică Răducanu are 77 de ani și e pensionar, însă, în continuare este foarte activ și are o afacere de ani de zile chiar pe litoralul românesc, având o terasă în Neptun. Întrebat de cum stă cu mica afacere, Nea Rică a declarat: „ Trebuia să deschidem pe 1 mai, dar a fost frig și nu e nimeni, nu este nici o treabă pe la Neptun. Poate la 1 iunie deschidem. Eu o să fiu acolo.” 

Cine este Rică Răducanu

Rică Răducanu (77 de ani) este o legendă a Rapidului, club pentru care a jucat timp de 10 sezoane, în perioada 1965 - 1975. Retras din activitate în anul 1982, Răducanu a evoluat de-a lungul carierei pentru formații precum Rapid București, Sportul Studențesc, Steaua București, CSM Reșița, Minaur și Rocar. Totodată, este primul portar din istorie prins în offside, reușind și 7 goluri în întreaga carieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vara asta la nea Rică mici bere cu putere și muzică ca altădată cu fotbal picanterie la nea Rică veselie
12
2
Venim cu mic cu mare să ciufulim niște mici bine făcuți cu sare și un țap de bere cu halba din congelator share location please
8
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768