REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
23.2° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Rică Răducanu zice că Hagi face treabă bună la Farul

Rică Răducanu zice că Hagi face treabă bună la Farul

Virgil STOIAN 23 februarie 2023 | 00:00 1731

Rică Răducanu este primul portar din istorie prins în offside, reușind și 7 goluri în întreaga carieră. Ajuns la 76 de ani, cu o pensie minusculă, „Tamango”, cum a fost poreclit, are probleme cu picioarele însă a rămas cu optimismul debordant prin care a fost mereu cunoscut. Chiar dacă nu se simte prea bine, Rică a acceptat să vorbească despre fotbalul din România, despre cupele Europene dar și despre naționala României.

Rica Raducanu zice ca Hagi face treaba buna la FarulRică Răducanu

Fostul portar al Rapidului și al naționalei crede că titlul nu este încă jucat în România, oricine putând termina pe primul loc. În privința șanselor calificării României la turneul final, Rică Răducanu consideră că este realizabilă, însă este destul de greu.

Rică a vorbit și despre pensia pe care o are dar și despre problemele de sănătate: ”Ce probleme cu pensia? Pensie e cum e la toată lumea. Nu am ce să declar. Noi pe timpuri aveam lefuri puține și cum să ai pensie mare? Cu sănătatea... după mine, aș lua-o la fugă, să joc, dar nu merg picioarele. Am cartilajele stâlcite, tot, abia merg. Nu am voie să fac vreo operație. Mi-au zis că trebuie să îmi pună niște tije și nu vreau. Ce rost are? Mai am puțin și gata...

Hagi a făcut treabă bună la Farul

Rapid e bună, pentru ce avem la ora actuală și cum a venit din B, eu zic că e OK. Se putea să fie mai bine, se putea, așa, măcar la 100 de ani, să luăm și noi titlul. Are șanse, se joacă acum. Alea sunt decisive, care pe care. O prietenie între unii, cine știe. Eu țin cu Rapid, dar CFR-ul este o echipă stabilă, este periculoasă, nici Farul nu stă rău, Hagi a făcut treabă bună,  dar nu mi se pare cineva în România să zici că... rupe norii și FCSB la ce jucători are, poate să dea tunul... eu știu? Te aștepți la orice. Acum se bate și una de locurile de 10-15 pe una din primele 3.

Rica Raducanu zice ca Hagi face treaba buna la Farul

CFR este învățată cu rezultate mari

Rică Răducanu crede că CFR Cluj poate trece de Lazio: ”De ce să nu aibă șanse cu Lazio? 1-0, acum, treaba e OK. Italienii au stilul lor, cu apărarea stau bine. CFR-ul este învățată cu rezultate din ăstea mari. Aș vrea pentru România, să aducă rezultate pentru ai noștri. Englezilor nu le convine stilul ăsta, mai fițos. Real Madrid este pe stilul nostru, ca la români. Când jucam și noi pe vremuri cu englezii, nu le conveneau stilul nostru. Aseară a bătut fotbalul mai tehnic, mai pasator.

Rica Raducanu zice ca Hagi face treaba buna la Farul
Dacă avem emoții și cu ce grupă avem, îți dai seama... Acum, la ora actuală, se poate întâmpla orice surpriză. Pe timpul nostru erau întreprinderi, oamenii aveau unde să muncească și ne ținea lumea acolo. Erau angajați, toată ziua eram pe stadioane. Venea multă lume la meci, box, la gimnastică. Aveam pe timpul ăla performanțe la toate sporturile. Acum nu mai e nimic. Nu are unde să se ducă lumea să lucreze... cam asta e treaba. Nu aveai ce să faci. Eram buni la toate sporturile, toată lumea știa de noi. ”, a declarat Rică Răducanu în privința șanselor de calificare ale României la Campionatul European de Fotbal.

Cine este Rică Răducanu

Rică Răducanu (76 de ani) este o legendă a Rapidului, club pentru care a jucat timp de 10 sezoane, în perioada 1965 - 1975. Retras din activitate în anul 1982, Răducanu a evoluat de-a lungul carierei pentru formații precum Rapid București, Sportul Studențesc, Steaua București, CSM Reșița, Minaur și Rocar. Totodată, este primul portar din istorie prins în offside, reușind și 7 goluri în întreaga carieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa traiasca Tamango
0
0
sanatate rica!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699