REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Rihanna a anunțat că e însărcinată cu al doilea copil

Rihanna a anunțat că e însărcinată cu al doilea copil

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 726

Duminică, Rihanna a urcat pe scena Super Bowl 57. Diva, în vârstă de 34 de ani, care a făcut un show exploziv a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară într-un mod inedit și a marcat astfel o premieră: a devenit prima femeie însărcinată care a susţinut un spectacol la pauza finalei anuale a campionatului de fotbal american.

Rihanna a anuntat ca e insarcinata cu al doilea copil

În timpul concertului, Rihanna și-a arătat burtica de gravidă. Într-un interviu pe care l-a acordat săptămâna trecută, atunci când a fost întrebată dacă ar exista surprize în timpul spectacolului ei de pe stadionul State Farm din Arizona, aceasta a spus:. „Mă gândesc să aduc pe cineva”, a răspuns ea. — ”Nu sunt sigură, vom vedea.” Fanii au crezut că aceasta făcea referire la unul dintre numeroșii artiști cu care a colaborat în timpul carierei sale.

Rihanna a anunțat că e însărcinată cu al doilea copil

Duminică, în pauza Super Bowl, Rihanna a anunțat că e însărcinată cu cel de-al doilea copil. Diva și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți în mai 2022 și, în acest an, își vor ține în brațe ce de-a doua minune.

Pentru spectacolul pe care l-a făcut, Rihanna a ales să poarte o salopetă personalizată complet roșie. Diva a apărut pe una dintre platformele plutitoare care s-au ridicat deasupra mulțimii, în timp ce mai mulți dansatori, toți îmbrăcați în alb, s-au poziționat dedesubt. Publicul s-a dezlănțuit în momentul în care Riri a cântat piesa Better Have My Money - o deschidere oarecum ironică, având în vedere că nu este plătită pentru interpretarea ei la Super Bowl.

Cântăreața a cântat câteva hituri într-un set strâns de 14 minute, interpretând doar primul vers sau refren al anumitor cântece. Rihanna a interpretat hituri bine cunoscute precum „We Found Love”, „Where Have You Been”, „Diamonds” şi „Work”.

La o oră după ce spectacolul Rihannei s-a încheiat, în timp ce fanii ei dezbăteau în ce trimestru ar putea fi însărcinată vedeta, reprezentanții ei au confirmat oficial vestea că diva așteaptă un copil.

În timp ce unii fani au recunoscut că sunt puțin dezamăgiți pentru că acest lucru va însemna, probabil, încă o întârziere pentru mult așteptatul al nouălea album de studio al Rihannei, alții s-au bucurat, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@j0hny așa ca tine
4
0
Nu erau destule maimuțe urlătoare...
0
4

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303