REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip!

Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip!

Replica API 9 mai 2022 | 00:00 752

Se pregătesc pentru pasul cel mare? Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, și-au „exersat” nunta în cel mai recent videoclip muzical al rapperului, iar mireasa a fost una atipică, exact așa cum ne-am fi așteptat din partea cântăreței.

Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, au ajuns în fața altarului în cel mai nou videoclip al rapperului, iar fanii lor sunt convinși că evenimentul urmează să aibă loc cât de curând și în realitate.

Rihanna și ASAP Rocky s-au căsătorit în cel mai nou clip al rapperului

Pentru piesa „D.M.B”, cei doi îndrăgostiți au îmbrăcat hainele de miri și și-au unit destinele, aceasta fiind doar o repetiție pentru ceea ce va urma și în realitate, mai spus admiratorii celor doi.

„Mirii” au profitat de ocazie și și-au ales ținute extravagante pentru ceremonia din videoclip. ASAP Rocky a purtat un costum simplu, negru, pe care l-a accesorizat însă cu o pereche de o ochelari trendy, iar Rihanna a fost o mireasă atipică, alegând să nu îmbrace clasica rochie albă. Cântăreața a purtat o ținută de un roșu aprins, acoperindu-se cu un voal în aceeași nuanță.

Pe lângă căsătoria „virtuală”, videoclipul a reprezentat și o altă premieră pentru artist. ASAP Rocky și-a făcut astfel debutul și ca regizor, conceptul clipului aparținându-i în totalitate, scrie click.ro.

Cei doi parteneri urmează să devină în curând părinți pentru prima oară, însă relația lor din ultima perioadă a fost umbrită de câteva evenimente neplăcute.

Rihanna și ASAP Rocky nu s-au despărțit

Apariția celor doi împreună în clipul artistului pune capăt și zvonurilor recente potrivit cărora rapperul ar fi înșelat-o pe Rihanna, iar cei doi s-ar fi despărțit. De asemenea, tot de curând, artistul a fost arestat de polițiștii din Los Angeles pentru un schimb de focuri în care a fost implicat anul trecut.

Cât despre Rihanna, sarcina vedetei este deja una avansată, iar artista a profitat de această perioadă pentru a purta numai ținute extravagante, cu vedere la burtica pe care o poartă atât de mândră. Cântăreața internațională nu mai are însă mult până când va naște.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016