REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Rihanna vrea să fie o mamă sexy! Cum arată în lenjerie intimă

Rihanna vrea să fie o mamă sexy! Cum arată în lenjerie intimă

A.F. 6 iulie 2024 | 00:00 244

Chiar dacă este mămică, Rihanna (36 de ani) vrea să se îmbrace în ținute sumare și să se pozeze în continuare în ipostaze sexy. Recent, Riri, care are doi băieți cu rapperul A$AP Rocky (35 de ani) – RZA (2 ani) și Riot (11 luni), a făcut reclamă la propriul brand de haine, Savage X Fenty. Vedeta a fost fotografiată îmbrăcată în lenjerie intimă de culoare neagră.

Rihanna vrea sa fie o mama sexy! Cum arata in lenjerie intimaRihanna

Piesele vestimentare din dantelă și voal i-au scos în evidență formele voluptoase. Rihanna, care se laudă cu o avere de 1,4 miliarde de dolari, a declarat recent că mai vrea să facă cel puțin un copil și speră că de data aceasta să aibă noroc să fie fetiță. Ea și A$AP Rocky sunt într-o relație de la sfârșitul lui 2019 și, deși și-au întemeiat deja o familie, nu se grăbesc să facă nunta, ambii concentrându-se pe carierele lor muzicale.

Rihanna vrea sa fie o mama sexy! Cum arata in lenjerie intimaRihanna, foto: Instagram

Cum se menține în formă Rihanna

Chiar dacă a trecut prin două sarcini, Rihanna a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte. Dieta lui Riri se concentrează pe o serie de alimente sănătoase. „La micul dejun mănânc albușuri de ou și ananas cu apă fierbinte și lămâie. La prânz consum pește și cartofi. Urăsc legumele, dar mă oblig să le mănânc pentru că sunt sănătoase”, a explicat în trecut Rihanna, potrivit site-ului celebwell.com.

Rihanna a dezvăluit că mănâncă multe proteine sănătoase, mai ales pește, care este preferatul ei. În general ține un regim sănătos, dar nu se înfometează niciodată. Iar dacă are poftă de ceva anume, Rihanna nu se restricționează foarte tare. Asta pentru că vedeta se duce la sală aproape în fiecare zi și preferă exercițiile fizice de tip cardio: „Am fost în sală în fiecare zi în această săptămână pentru că nu sunt dispusă să renunț la mâncare. Dar voi sacrifica o oră pentru sală”, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510