REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Ritualuri SATANISTE în numele IUBIRII, la poarta unei case

Ritualuri SATANISTE în numele IUBIRII, la poarta unei case

Replica API 19 decembrie 2020 | 14:43 4920

În România secolului 21 încă mai există persoane care cred în ritualuri satanice, farmece de dragoste și alte asemenea fantasmagorii. Lenuța Ungureanu, din Potârnichea, își acuză fostul concubin, Ionel Novac, că nu o lasă în pace, că o amenință și chiar face ritualuri pentru a se împăca cu ea, potrivit anchetatorilor. Ultimul incident s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână, în parcarea hipermarketului unde ea lucrează, unde Ionel Novac a parcat mașina în dreptul mașinii sale și a aruncat cu ulei pe mașina acesteia și că într-o altă zi pârâtul ar fi rupt oglinda mașinii sale, în timp ce reclamanta se afla la domiciliul unei prietene în satul Movilița, conform celor discutate în instanță.

Lenuța Ungureanu a precizat în fața instanței că s-a despărțit în urmă cu aproximativ un an de Ionel Novac, iar în tot acest timp acesta a urmărit-o constant, o contactează des, a venit deseori și la locul de muncă unde nu o lăsa să lucrezw și încearcă să o convingă să reia relația de concubinaj și prin tot acest comportament a creat o stare de temere a pentru propria persoană cât și față de noul concubin și familia sau prietenii săi. Cei doi au împreună o fetiță de 4 ani, care locuiește cu bărbatul, femeia mai având alți trei copii care sunt dați în plasament.

Lenuța Ungureanu: ”Vine la mine acasă cu piper, cu agheasmă, aprinde lumânări la poarta mea”

Potrivit declarațiilor femeii date în instanță, fostul concubin se ocupă și de ritualuri obscure, acesta încercând în nenumărate rânduri să îi facă ”farmece”: ”vine la mine acasă cu piper, cu agheasmă, aprinde lumânări la poarta mea, o dată mi-a zis să mă feresc de un fier pentru că în el e argintul viu”. Femeia menționează că dorește să fie lăsată în pace de pârât, comportamentul acestuia fiind unul de hărțuire și teamă, ceea ce produce o temere reală pentru reclamantă. În acest sens ea a apelat la instanță pentru a obține un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Instanța a decis emiterea ordinului de protecție in favoarea reclamantei pentru o perioadă de 2 (două) luni. A interzis pârâtului accesul în locuința reclamantei și l-a obligat să păstreze o distanță minimă de 100 (o sută) de metri față de reclamantă și de locuința acesteia.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lenuta Ungureanu , ca si concubinul ,zero oameni ,zero caracter.Sa ai trei copii in plasament , al patrulea cu fostul concubin ,sa -i abamdonezi si copilul si sa iti mai arda de balacareala cu alt concubin se numeste boala psihica sau nesimtire .Trist ca exosta si asemenea oaneni.
5
0
Machedoni jegosi!
9
4
Intereseaza pe cineva?
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620