REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
29.4° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

ROATA lui Făgădău din Poarta 1 va fi DESFIINȚATĂ

ROATA lui Făgădău din Poarta 1 va fi DESFIINȚATĂ

Replica API 6 ianuarie 2021 | 10:08 8314

Operatorul economic ce deține Roata Panoramică a fost somat de către Primăria Municipiului Constanța să elibereze locația. Este vorba despre faptul că firma care s-a ocupat de aceasta, Panoramica Transilvania SRL din județul Brașov, nu mai are autorizație de funcționare încă de la 1 noiembrie.

Conform reprezentanților Primăriei Constanța, operatorul economic ce deține Roata Panoramică din Poarta 1 are un termen de 30 de zile în care trebuie să elibereze acel spațiu.

Precizăm că operatorului, respectiv Panoramica Transilvania SRL din județul Brașov, i-a expirat autorizația de funcționare. „Pentru a funcționa, fiecare societate are nevoie de autorizație. Roata a fost și ea autorizată, iar actul a fost valabil până la 1 noiembrie”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Amintim că roata panoramică a fost pusă în funcțiune la sfârșitul lunii iunie 2020, iar la eveniment a participat doar o parte a presei din Constanța. Reprezentanții primăriei au motivat că totul a fost în grabă, că așa și-a dorit investitorul, iar invitația jurnaliștilor s-a făcut telefonic.

Aceasta a fost denumită de către fostul edil al municipiului, Tomis Eye, iar preţul unui bilet a fost de 20 de lei, pensionarii având reducere de 50%. Roata are o înălţime de 36 de metri, 26 de gondole cu capacitatea de 6 persoane/gondolă, dintre care una destinată persoanelor cu dizabilităţi, iar alta VIP-urilor.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Roata pulii
0
0
Jos cu mizeria aia
1
0
Poptile, Duzy nu era inculpata de abuz in serviciu ? Primaria!!! Sapati si cautati sa vedeti ce oameni angajati.
2
0
Era ala cu roata de 200 metri! Tu I 200 metri ADANCIME IIN KUR K IN KAPATINA TA AI O KONOPIDA MURATA IN LOC DE creieras
0
0
Cu ce incurca roata nu stiu..de departe a fi un fan fagadau psd,dar nu am inteles de ce sa faci asta,roata aia atrage un turist,un marinar,facea un ban,si primaria incasa.exact ca si cu panourile publicitare,oameni buni,indiferent al cui este businessul,el cotizeaza la primarie taxe impozite,ba ce au astia,au baut gaz?ba chitacule,bai tembelule,ai buget urias si noi nu stim,te n gura de retardat,pune ba mana si da autorizatii pe fiecare petec de pamant sa produca bani,sa ai bani sa asfaltezi sa construiesti parcari sa faci ce ai promis bai bolandule,tu desfintezi?practic opresti incasarile?
4
1
Vor paine si circ
1
2
Chiar asa rau e Constanta si eu care vroiam sa revin acasa .....????
0
0
Poptile are proptele. A adus o pe Duzy de la Mangalia cu dosare penale fara sa stie Kitzy sa vezi ce tocana isi ia.
1
1
Poptile cum stateai tu inchisa cate 4 ore in birou la Mangalia cu "nemultumitul urbei"?
5
0
era ceva frumos, mare nenorocit noul primar, mare e putin zis..baiii, ordinarule, era o bucurie pentru sclavii acestui oras ca suntem ca intr o puscarie, un oras de cacao
6
5
roata lu fagadau?? era roata constantei,retardatilor!!!!
5
4
o singura chestie aveam si noi europeana si pe aia vreti s-a daramati ,ce n-a dat spaga
7
5
E vreunul dintre astia care mananca rahat care a citit articolul ? De fapt, roata apartine unui privat , Fagadau doar i-a dat spatiul si autorizatia.
7
3
care-i treaba olga? era a ta roata? de ce nu le spui oamenilor ca a expirat autorizatia de functionare? ca s-a eliberat pt o perioada determinata si a expirat. mars inapoi la brasov! sa se mai dea si brasovenii cu roatele n sus
5
1
Sa demoleze si hotelurile facute fara aprobari
10
0
Si-asa era o roata de kalic,,dupa ce a fost facuta din sphaga,,,alte orase au roti de 200m inaltime,,,!
7
4
stipisorii plmele,bucata de sens interzis de la intrarea in banca nationala,senduri unice d'ampulea,canalizari pe mijlicu' strazilor neaduse la nivel.....hai ba nea chitac,pune mina la treaba!nu mai esti la academie sa vina elevii la tine.....stii tu la ce ma refer!
12
1
panica mare ! deja vedem orasul demolat si totul de la o roata
6
4
asa va trebuie daca ati votat un pensionar!! ce ati crezut ca e mare gospodar? daca in aproape 3 luni nu a facut nimic tot nimic o sa vedeti si in urmatorii 3 ani !! in afara de blocuri si vile aruncate deavalma prin toate colturile orasului !! ati inlocuit pe unu cu freza de ginere cu unu cu fatza de administrator de bloc !! halal sa va fie constanteni !!
23
10
Demolari, blocaje, saracie si multa manipulare cam asta o sa vedem in urmatorii ani.
27
8
Demolati tot. Sa nu mai ramana nimic. De construit nimic dar demolati si luati nu stiu ce cazane de apa sa udati florile iarna. Nenorocitilor. Chitzac nemernicul cu stearpa aia primarita
28
9
La noi in oras nu ai gasit pe nimeni sa investeasca la poarta unu, ti-ai adus om de la Brasov ca sa nu se afle cita spaga iei. Iarna trecuta ati adus patinoar si o comedie de la Moldova, la casa de cultura ca sa isi traga spaga babuinu, ka la noi in oras nu ati gasit pe nimeni din domeniu sa va dea voua cit cereti. Nu v-a mai saturat Dumnezeu, Jnapanilor !
14
12
O prostie a celor care au luat puterea la Constanta, ce are roate de trebuie scoasa! Inteleg ca Psd are parti rele dar aceasta roata este un lucru benefic pentru oras!!!
26
8
Stati da vina vara ca spaga mare este in mamaia si portul tomis sa vezi amenitari de demolat o chipurile autoritatile lui fagadau nu sunt bune
7
5
Sa va dati in carutul cu rotile de-acum...sa mergeti la Londra, Viena...sa va mai dati in roata. Ce avea roata aia? Va incurca creierele? Care creiere?
26
9
Desfintati si tara...daca asta e tara...e o aglomerare de retarzi...
26
6
Trebuia o roata patrata
15
5
Sa donezi spaga care ai luat o unui camin ptr copii sau varstnici ! Coruptule frezat si Spagar , notoriu !
11
8
Pai stati asa oameni buni, da sus regimul ala. A venit altul, cu alte oretentii. Pana le accepta, se dau loviti, dar isi vor reveni, cu cascavalul e oroblema
10
2
mai bine demola niste hoteluri din mamaia ca nici alea nu cred ca au autorizatie toate!! urmeaza telegondola
44
2
Roata aia e buna in alta parte,poate se gaseste un amplasament mai bun! Oricum ocupa loc mult din parcare. Pe Chitac ladati-l in pace ca nu-lcunoastetideloc. E un baiat simplu de la tara care si -a tocit coatele pe bancile scolii.E un om destept nu asa cum il considera unii!Trebuie sa-iacordati timp,ca nu intr-o luna nu se poate face ce nu s-a facut de ani buniDe unde putem sti ca nu va face chiar nimic?Orasul are multe probleme care cer timp pt rezolvare!
19
23
Fagadau un idot mozaic ,roata marmura interzis stalpi etc
11
17
Acum ar fi bine sa vedem si daca nu cumva daramam si ce au lasat bun pesedeii. Totusi. Oricum asa cum a pornit treaba nici in urmatorii ani nu cred ca vom moderniza termoficarea, nu vom avea aspect de oras turistic , si cu greu cred ca vom opri defrisarea spatiilor verzi. Hai sa mai asteptam un pic, dar...
18
5
Ma cac in roata voastra.Aia trebuia amplasata undeva sus,gen poarta 2,sa poti admira orasul.De acolo ce pana mea vezi? marea?
25
12
Cu ce incurca roata aia nu inteleg... Nu e ca si cand iarna e parcarea aia full si nu e loc.. iar vara intrau niste bani la buget de pe spatele turistilor care o foloseau... O dam din rau in mai rau
31
13
Asfaltati bulevardele ca sunt varzaaaaa
31
1
Roata de kit, nu avem strazi sm rupt madina, Faraday trebuie exscutat
7
8
Asa au vandut si in satul de vacanta.Mai intai a fost balerina si rotitele cu autorizatie provizorie.Dupa le-a dat Mazare definitiva si au cumparat terenul pe care a facut hotel.O jmecherie veche.
29
4
Nu ne facem bine niciodata! Roata mica mare cum este schimba peisajul in bine. Ce rahat fabulati cu hoteluri
25
13
Te oftici Caramel!
1
3
Roata era o acoperire pentru o imobiliara marca cipanezii Mazare Fagadau.Urma sa se construiasca un hotel acolo.Totul incepea cu autorizatia pentru roata care apoi devenea vanzare de teren si in final tranteau un hotel makidonii cipanezi.Asta era planul.Noroc ca au pierdut alegerile.Aveau si banca care finanta si spatele asigurat in justitie.Era plan mare. 0215 stie si SRI stie.
32
10
Trebuia o roata mai mare de la inceput, asta e un trocarici
18
6
Daca se intampla ceva, vreun accident, roata nu are autorizatie, cred ca se va duce cineva la puscarie! Sa si ia autorizatie si problema rezolvata
21
8
A avut destul timp sa ma caute sa dea spaga. Daca e nesimtit acum ii daram sandramaua. Nu uitati ca eu vin de la armata unde nu stim decat sa ascultam ce zice superiorul noi nu gandim nu avem viziune manageriala. Am pensie nesimtita si o duc bine. Ceea ce nu inteleg ... cum ati fost asa prosti sa ma votati
36
10
la asta e cel mai bun PNL - la demolat
39
20
Daca era Mazare lasa roata acolo sa atraga turistii
24
21
Cu ce te incurca bai Chitac Roata. Este un punct de atractie atat a constantenilor cat si a turistilor. Ba golanilor , ati venit pe minciuna, cu pensii marite, cu autostrazi, cu caldura, fara poluare. Si ce vedem, minciuni gogonate. Autostrada Ploiesti-Brasov incepe peste 3 ani, pensia marita in sept. cu 8%, dar pana atunci mai e mult, Bucurestiul fara caldura, etc. Si acum distrugeti si ce era construit.
52
47
Roata aia e degeaba acolo. A disparut jumate din parcare de cand au imstalat-o.La fier vechi cu ea!
40
32
roata pulii
33
29

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620