REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Robbie Williams, discurs neașteptat pe scena de la București și reverențe în fața publicului din România

Robbie Williams, discurs neașteptat pe scena de la București și reverențe în fața publicului din România

A.F. 21 august 2023 | 00:00 350

„Binecuvântaţi să fiţi cu toţii!” a repetat de mai multe ori pe parcursul serii Robbie Williams, în timpul concertului pe care l-a susţinut, sâmbătă, la Romexpo din Bucureşti. Timp de două ore, în care a povestit multe, a vorbit mai mult decât a cântat, dar în care a făcut reverenţe publicului, a împărţit tricouri şi a dedicat cântece unor fani, artistul britanic a făcut rezumatul muzical al carierei sale de 33 de ani.

Robbie Williams, discurs neasteptat pe scena de la Bucuresti si reverente in fata publicului din RomaniaRobbie Williams

„Vom porni într-o călătorie împreună, în această seară. Una de 33 de ani de odisee muzicală!”, a anunţat Robbie Williams în debut. El a cântat cele mai mari succese ale sale, dar a reamintit şi momentele mai mai puţin plăcute, informează news.ro.

„Let Me Entertain You” a dat start petrecerii englezeşti.

„În seara aceasta va fi terapie pentru mine şi distracţie pentru voi!”, le-a promis el celor prezenţi în ultima seară a festivalului Summer in the City.

„Strong”, „una din nu aşa de multele melodii cunoscute” ale sale, a fost fredonată de public.

După ce şi-a ales câteva „victime” din public, cu care a dialogat şi a glumit, spre încântarea celor prezenţi, şi cărora le-a făcut o scurtă istorie a carierei sale, Robbie Williams a cântat „Come Undone”.

„Am fost la un show cu mama şi cântăreţul era din secolul trecut”, a glumit muzicianul despre ce ar povesti o adolescentă după acest concert.

„Publicul este foarte diferit de cel din anii ’90. Nu mai e ca în anii ’90. Unul mi-a verificat temperatura, unul mi-a cercetat burta să vadă dacă am mâncat suficient”, a spus Williams, după ce a coborât de pe scenă şi a strâns câteva mâini.

Scurtă istorie

„O să-ţi fac puţină educaţie despre mine şi despre ultimii 33 de ani. O să te duc înapoi în anii ‘90”, s-a adresat el unui spectator. „Anul era 1990. Zidul Berlinului tocmai căzuse, Nelson Mandela făcea primii paşi în libertate, ca urmare a Revoluţiei române, România avea primele alegeri libere din 1937. A fost un lucru măreţ, nu-i aşa?”, a spus în uralele fanilor, unii veniţi şi din alte ţări. „Printre cele mai importante momente care se conturau, cinci tineri băieţi din Manchester formau o trupă şi schimbau peisajul muzical pentru totdeauna. Era Take That. Primul videoclip pe care l-am înregistrat a fost „Do What You Like”. Este un videoclip special”, a povestit Robbie Williams pe scenă, lăsând să se vadă câteva secunde din acesta, dar care a fost repede retras, „pentru că nu trebuia să-l vadă nimeni, era o porcărie”, după cum a mărturisit artistul.

Perioada petrecută alături de Take That a fost una care l-a marcat profund. „Credeau că sunt enervant, leneş, mă făceau să fiu trist. Pe deasupra, Gary Barlow cânta toate cântecele şi mă gândeam când va veni şansa mea?”. ‘Dacă mai încalci o regulă, Robbie, te dăm afară din trupă’, i-au strigat. „Şi într-o zi, după al treilea album, am realizat că nu mai puteau să mă concedieze şi am decis să încalc toate regulile. Am fost la Glastonbury. Când m-am întors nu am mai putut vorbi cu ei şi nici ei cu mine”. Şi a început „o revoluţie”, a fost introducerea pentru versiunea sa a melodiei „Don't Look Back In Anger” (melodie a formaţiei Oasis).

A urmat „Angels”, piesă care a marcat începutul carierei sale solo. „She’s The One” a fost cântată de public iar „I Love My Life” a  fost dedicată fiicei sale, Coco, care sâmbătă a împlinit vârsta de 5 ani. Momentul a fost unul emoţionant pentru artistul britanic, mai ales că publicul de la Bucureşti i-a cântat „La mulţi ani!”.

Mult apreciată a fost de public şi „Supreme”, melodie de pe al treilea album solo al său, şi mai ales „Feel”. De asemenea, „Rock DJ” a completat setlist-ul.

„Peste tot pe unde m-am uitat în seara asta, toată lumea era cu zâmbetul pe buze. A fost minunat pentru sufletul meu. Şi încă un lucru: sunteţi foarte frumoase, doamnelor!”, au fost complimentele artistului la finalul show-ului.

Mărturisirile lui Robbie au continuat. El a povestit cum a renunţat la alcool, în urmă cu 23 de ani, şi ce l-a ţinut în viaţă: faptul că a cunoscut-o pe soţia sa şi faptul că publicul care a venit la concertele sale l-a apreciat. „Sunt foarte recunoscător că m-aţi protejat atunci când nici nu ştiaţi că mă protejaţi. Domnul să vă binecuvânteze!”.

La „Angels”, melodie lansată în 1997 cu care a încheiat concertul, Robbie Williams i-a lăsat pe toţi cei prezenţi să cânte în locul lui.

Summer in the City a avut loc vineri şi sâmbătă, la Romexpo, şi i-a avut pe afiş pe: Jason Derulo, Editors, DJ Orkun, Calum Scott, Eva Timush, Abby Roberts.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768