REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Robert De Niro, îndrăgostit lulea de iubita lui cu 35 de ani mai tânără

Robert De Niro, îndrăgostit lulea de iubita lui cu 35 de ani mai tânără

Deria ISLEAM 13 iunie 2024 | 00:00 657

Robert De Niro, în vârstă de 80 de ani, și Tiffany Chen, iubita sa cu 35 de ani mai tânără, au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce se îndreptau către un eveniment exclusivist organizat de Chanel în Manhattan.

Robert De Niro, indragostit lulea de iubita lui cu 35 de ani mai tanara

Starul de la Hollywood părea extrem de fericit în compania lui Tiffany, mama celui mai mic copil al său, în timp ce participau la cea de-a 17-a cină anuală a artiștilor din cadrul Festivalului Tribeca, desfășurată la bistroul francez The Odeon. Tiffany a strălucit într-o rochie elegantă din mătase neagră, completată de o jachetă maro transparentă, în timp ce Robert a optat pentru un smoking negru sofisticat. Maestra de Tai Chi Ch'uan a purtat un machiaj natural și și-a accesorizat ținuta cu o geantă albă și o bentiță cu lanț argintiu, având părul coafat într-un coc elegant. Robert De Niro continuă să fie implicat într-o luptă legală de șase ani pentru divorțul de cea de-a doua soție, Grace Hightower. Actorul a cunoscut-o pe Tiffany în 2014, pe platourile de filmare ale peliculei „The Intern”, dar relația lor romantică a început abia în 2021. De Niro a vorbit deschis despre bucuriile paternității după ce a întâmpinat-o pe micuța Gia Virginia Chen-De Niro cu Tiffany pe 6 aprilie 2023. Cuplul a anunțat sosirea bebelușului în luna mai a anului trecut, după ce au păstrat sarcina secretă. Vorbind despre fetița lor, Robert a declarat: „Este un copil atât de adorabil, atât de dulce, când mă uit la ea, totul dispare. Așa că este o mare bucurie și ușurare să fiu cu ea în acest moment.” Robert De Niro are o familie numeroasă, fiind tatăl a șapte copii: Drena (56 de ani) și Raphael (47 de ani) cu prima sa soție Diahnne Abbott, gemenii Julian și Aaron (28 de ani) cu fosta iubită Toukie Smith, Elliot (25 de ani) și Helen (12 ani) cu fosta soție Grace Hightower. Starul din "Killers Of The Flower Moon" a recunoscut că toți frații mai mari ai Giei sunt încântați de noua lor soră, adăugând: „Chiar și nepoții. Ea este mătușa lor. Sunt pe cale să fie adolescenți!”.

Raphael, fiul lui Robert, are trei copii, iar fiul lui Drena, Leandro De Niro Rodriguez, a murit tragic la doar 19 ani în iulie anul trecut. Robert apreciază momentele în care întreaga familie se poate reuni, considerând că „momentul când sunt toți împreună este totul pentru mine.”, conform filmnow.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos= -----> da.gd/rumarktik
0
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166