REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Robert Șerban, de la Eforie, cumpără mașini 4x4 de la dealerul care a vândut Dacia Spring cu defecte

Robert Șerban, de la Eforie, cumpără mașini 4x4 de la dealerul care a vândut Dacia Spring cu defecte

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 3217

Primăria Eforie a lansat, recent, două licitații în vederea achiziționării a două mașini Dacia 4x4 și a unui autoturism marca Dacia Logan Essential Eco. Firma câștigătoare este Auto Haus Tudor, din Constanța, același dealer care a vândut unui constănțean Dacia Spring cu defect din fabrică.

Auto Haus Tudor din Constanța va livra Primăriei Eforie, condusă de Robert Șerban, două autoturisme Dacia Duster 4x4, pentru care va plăti suma de 227.312.18 lei. Totodată, va livra și un autoturism marca Dacia Essential Eco, în valoare de 55.448.99 lei. Ambele contracte au fost atribuite prin procedură simplificată, iar oferta Auto Haus Tudor a fost cea mai convenabilă.

Reamintim că, recent, Replica a publicat un articol prin intermediul căruia un șofer din Constanța avertizează posibilii clienți ai noului model Dacia Spring să se gândească de două ori înainte să-l cumpere, din pricina unor probleme pe care le-a întâmpinat, după doar o lună de la achiziție. În primă fază, a întâmpinat dificultăți la modulul de încărcare, încărcarea normală/lentă se oprea după câteva minute, apoi i-a pus probleme în trafic sistemul de frânare, iar ulterior au sărit bucăți din mașină, la primul jet de apă.

Dealerul autorizat Renault Constanța și Dacia Constanța, Autohaus Tudor Constanța, vine cu precizări și spune că de vină pentru problemele pe care le întâmpină noul model Dacia Spring este de vină… clientul.

Mai multe, puteți citi AICI:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca luau de la Audi, Jaguar, Mercedes... jale mare ca risipesc banii publici! Daca iau de la Renault... iar jale mare, ca-i redactorul lu' peste prajit vesnic ciufut si nemultumit.
0
0
sa cumperi si sa te dezvolti pe banii altora,in acest caz contribuabilii!!D'asta marim taxele...sa aiba si gura lor de mancare,a functionarilor publici...ca sunt si putini in Romania vreo 1,3 milioane
0
0
Chiru ce sa faca? Tot dupa ciolan? Ce a condus Chiru? Un gratar de mici.Sa vina unul care sa stie sa conduca cu mana de fier.Boschetii sunt cat casa chiar daca a facut investitii.Mai trebuiesc si intretinute
0
0
penalul asta betiv care a bagat fondurile publice in tentativa de firma a lu sorsa? hahahaha
1
0
Ce articol de sant. In primul rand e licitatie publica si in al 2 lea rand ala e un distribuitor nu producator.dar cum a spus cineva mai jos cersesti ceva.probabil o masina.nu te mai satura Murad?jurnalism de cea mai joasa speta.
1
0
Si se oftica jegosul de Olteanu? Fa tuto, iar manci cacat la comanda ?
2
0
iar lakele astea c****t de robert..o sa i se intoarca toate...dumnezeu vede!
0
0
Corect, daca le cumparau de la celalat dealer era mai bine? de ce sa-i faci concurenta deranjeaza ajunge cat si-a batut joc de noi Olteanu si gasca de la Rent Car!
0
0
ROBERTICA ptr CE ei dacii-le ptr ca primar nu o sa mai fi, in locul tau vine Chiru va avea o echipa de sustinere OK. Una este ptr NASTASE la politia locala.
0
0
Intrebare, masinile le-a produs Auto Haus Tudor? Articol scris pentru muls vaca !
1
0
Articol de toata jena! Da,foarte bine ca doteaza Primaria cu masini!!!
1
0
prin articolul asta cerseste si umflata asta de m****a ceva
0
0
sa aruncati cu vorbe aiurea. La articolele cu Raja, cu Radet, cu Felix acolo nu se poate comenta. Jurnalism facut pe genunchi.
0
0
Primarica asta din Eforie, Robert Serban, este cercetat penal fiindca a vandut un teren din proprietatea orasului, catre viceprimar. In birou la Robert Serban, acest primarica vorbea la telefon cu unul, ca sa-i cumpere pui vii...totodata, acest primarica Serbanica, ii spunea la tefefon ca ii trimite masina pentru pui. Acum, noi trebuie sa ne intrebam: Primarul din Eforie se doteaza cu masini pentru a-si cumpara animale ca sa-si faca ograda langa vila lui cu doua etaje? Ia, spune-ne, Roberte, ai ramas cu masina pe camp cu puii? Acum te dotezi cu 4x4? Macar daca ai fi cumparat din banii tai..
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513