REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.9° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.9° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Robert Spânu, dansatorul de la Taboo Boys, a câștigat titlul de campion european la kick-boxing

Robert Spânu, dansatorul de la Taboo Boys, a câștigat titlul de campion european la kick-boxing

Virgil STOIAN 4 martie 2024 | 00:00 2409

Robert Spânu, de la trupa Taboo Boys, a reușit să-și adjudece, pe 2 martie a.c.,  titlul de campion european de la kick-boxing, după ce l-a făcut KO pe brazilianul Itamar Ferreira în a doua repriză. Acum, constănțeanul se pregătește pentru titlul de campion mondial.

Robert Spanu, dansatorul de la Taboo Boys, a castigat titlul de campion european la kick-boxingRobert Spânu cu centura de campion european

Ziua de 8 martie se apropie cu repeziciune și toate trupele de striperi au agenda plină. Înainte să încânte doamnele și domnișoarele cu mișcări senzuale, constănțeanul Robert Spânu, de la trupa Taboo Boys, a dat o fugă până în Marea Britanie, pentru a se lupta pentru titlul european, într-un eveniment care face parte din promoția Road of Glory 2 by Marian Rusu. Deplasarea de la Birmingham a fost una cu noroc, Robert Spânu reușind să cucerească, pe 2 martie, titlul european după ce a învins un luptător brazilian în runda a doua.

 

Robert Spanu, dansatorul de la Taboo Boys, a castigat titlul de campion european la kick-boxingRobert Spânu

Spânu e fost luptător de lupte libere la CSS Mangalia și multiplu campion la kick-boxing, iar promoterul Marian Rusu a văzut în Robert Spânu potențialul unui campion. Acest pas în arena sporturilor de contact a reprezentat o oportunitate unică pentru Spânu de a-și demonstra polivalența și determinarea în fața unui public internațional. Participarea lui Robert Spânu la campionatul european de kick-boxing marchează un nou capitol în cariera sa diversificată, oferindu-i o platformă pentru a-și demonstra talentul într-un mod cu totul diferit.

Robert Spanu, dansatorul de la Taboo Boys, a castigat titlul de campion european la kick-boxingRobert Spânu în momentul deciziei

Membru în trupa Taboo, nume cunoscut în Constanța și nu numai

Taboo Boys face parte din trupa Taboo, un nume care a revoluționat scena divertismentului adult din România. Înființată acum 19 ani de Remus Barbu, după plecarea sa din trupa Flamingo, Taboo a început ca o formație de streaptease masculin, extinzându-se ulterior prin adăugarea unei trupe feminine și evoluând către spectacole complexe, tip opera rock și musical. Conceptul Taboo depășește astăzi simpla idee de striptease, oferind petreceri tematice și animație tematică, într-o combinație fascinantă de balet clasic, teatru, animație și coregrafii complexe. Spectacolele trupei includ elemente de acrobații, spitfire, și chiar prezentări de modă, transformând fiecare apariție într-o experiență memorabilă pentru public. Munca asiduă și orele de repetiții se reflectă în profesionalismul fiecărui număr.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitări
4
0
Felicitari !
5
0
Ce purceluș...
1
2
Felicitări !
4
0
Virgile vrei sa iti umble in fund spanu ?!
2
1
Exact, nu ești european adevărat până nu bați un brazilian din america de sud. Mai ales în Marea Britanie, capitala Europeană.
4
0
La titlul de campion european era european din judetul Brazilia.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510