REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Roberto Cavalli a devenit tată la 82 de ani

Roberto Cavalli a devenit tată la 82 de ani

Valentina CAMARA 10 martie 2023 | 00:00 643

Roberto Cavalli a devenit din nou tată, la vârsta de 82 de ani. Designerul de modă are 6 copii. Iubita lui, modelul suedez Sandra Nilsson a adus pe lume un băiețel. Între cei doi îndrăgostiți este o diferență mare de vârstă.

Roberto Cavalli a devenit tata la 82 de ani

Roberto Cavalli are toate motivele să radieze de fericire. Designerul de modă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de aleasa inimii lui, Sadra Nilsson, în vârstă de 37 de ani, iar recent a devenit tătic de băiat.

Roberto Cavalli a devenit tată din nou

Sandra Nilsson l-a făcut pe designerul de modă tătic din nou. Designerul de modă are încă cinci copii din mariajele pe care le-a avut înainte de relația cu modelul suedez: Cristina și Tommaso din prima căsnicie, dar și pe Rachele, Robert și Daniele din a doua căsătorie, când a trăit o poveste de iubire alături de Eva Maria Duranteer, cunoscută drept fost model, Miss Europa.

Robert Cavalli a devenit tată pentru a șasea oară în urmă cu aproximativ o săptămână. Designerul de modă radiază de fericire, asta pentru că se bucură de succes, dar și de o familie mare. El este foarte apropiat de copiii lui.

Designerul de modă pare mai fericit ca niciodată de când este într-o relație cu iubita lui mai tânără. Robert Cavalli se poate considera un bărbat împlinit.
Cum se descurcă partenera designerului de modă cu creșterea copilului

Robert Cavalli a mărturisit că partenera lui se descurcă bine când vine vorba de creșterea copilului. Sandra l-a adus pe lume pe băiețel în Florența, iar designerul de modă a așteptat cu nerăbdare să îl vadă pe cel de al șaselea copil.

 „Sandra se descurcă bine. Copilul, care s-a născut acum o săptămână chiar aici în Florența. Este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Numele lui este Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu… pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani”, a declarat Roberto Cavalli.

Designerul de modă a ales ca numele fiului său să fie Giorgio, așa cum îl chema pe tatăl lui pe care l-a pierdut la vârsta de patru ani, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303