REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Rochiile de mireasă Pricess Brides au făcut senzație la Gala Black Sea Excellence Awards, din clubul Loft. Video

Rochiile de mireasă Pricess Brides au făcut senzație la Gala Black Sea Excellence Awards, din clubul Loft. Video

Emilia BABU, Mirela PASCAL 14 iulie 2024 | 00:00 1286

La aniversarea a 27 de ani de Fashion Tv, Michel Adam, președintele și fondatorul postului tv, a susținut evenimentul Fashion Tv Excellence Awards Gala în Mamaia, unde au făcut act de prezență personalități importante din lumea modei, de pe plan local și național, dar și celebrități din turism și antreprenori de seamă se desfășoară în Clubul Loft din Mamaia. 

Rochiile de mireasa Pricess Brides au facut senzatie la Gala Black Sea Excellence Awards, din clubul Loft. Video

La eveniment a participat și reprezentanta agenției Fashiontv Moldova, Doina Armaș, care a câștigat al doilea cel mai râvnit titlu al evenimentului, cel de First Runner Up la concursul de frumusețe Miss Fashiontv Europe.

Rochiile de mireasa Pricess Brides au facut senzatie la Gala Black Sea Excellence Awards, din clubul Loft. Video

Video 1:

Îmbrăcată în rochie de mireasă, creată într-un atelier din Ucraina, cunoscut sub numele de Princes Bride, Doina ne-a acordat un scurt interviu și a vorbit despre evenimentul din 2018 care a și lansat-o. ” A fost un moment foarte frumos, a fost o experiență unică și mă bucur mult că viață mi-a adus așa ocazie și așa titlu. Sunt fericită”, a spus Doina, precizând că titlul acesta a contat foarte mult în cariera ei, i-a dat mai multă încredere. Prima oară a purtat rochia de mireasă la 13 ani.  ”Cred că pentru prima oară am purtat o la 13 ani, atunci când am avut prima sesiune foto în rochie de mireasă, și uite că, acum, datorită dumneaei, am iarăși ocazia”. 

Și managerul Princes Bride a vorbit despre minunatele rochii de mireasă pe care le reprezintă, a vorbit despre prețuri, dar și despre câtă muncă este în spatele unei rochițe de mireasă.  ”Aceste rochii s-au născut din pură pasiune pentru mirese, pentru dragostea de frumos și pentru detaliile lucrate minuțios, și fiecare pietricica înseamnă ceva, fiecare floare cusută înseamnă multă emoție, muncă și dedicare. La o rochie de mireasă se muncește, într-adevăr, foarte mult, contează cât de detaliată este, de exemplu, această rochie. La ea se muncește în jur de 5-6 luni pentru a fi făcută. Sunt cusute manual, fiecare pietricica în parte și necesită un timp îndelungat și minuțios. Îmi plac miresele, îmi plac fetele fericite, mai ales în ziua cea mai importantă. De 14 ani fac asta”, a declarat managerul. 

Legat de prețuri, acesta spune că sunt pentru nivel mediu spre înalt. ”Sunt cumva mediu spre un nivel mai înalt, să spunem, adică nu sunt ușor accesibile, pentru că nu sunt nici rochii foarte…lejer lucrate, să spun, dar acum depinde și de bugetul și din ce perspectiva se privește. La showroom-ul din București, Sector 6, se prezintă rochiile și se pot comanda, atelierul este în Ucraina, brandul este din Ucraina”.

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510