REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Rocsana Marcu a renunțat la televiziune pentru domeniul imobiliarelor

Rocsana Marcu a renunțat la televiziune pentru domeniul imobiliarelor

Valentina CAMARA 28 ianuarie 2023 | 00:00 665

Rocsana Marcu, în vârstă de 42 de ani, a decis să își înceapă viața de la 0 peste hotarele României. Vedeta a renunțat la muzică și televiziune și s-a reprofilat în domeniul imobiliarelor în Anglia.

Rocsana Marcu a renuntat la televiziune pentru domeniul imobiliarelor

Rocsana Marcu, numită și „Regina imobiliarelor” în Anglia, a pus punct carierei sale în România și a început o viață nouă în Anglia. Vedeta a reușit să cucerească publicațiile britanice după ce a vândut cu succes mai multe proprietăți cu prețul de peste un milion de lire sterline.

Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia în anul 2020 și a reușit să se reinventeze.

Vedeta s-a înscris la Facultatea de Drept și în paralel urmează cursuri de real estate pentru agenți imobiliari. Frumoasa brunetă a reușit să vândă mai multe case estimate la sume considerabile, printre care și o proprietate la un milion de euro.

Vedeta nu se lasă și îți dorește să cucerească și piața imobiliară din Dubai, fiind foarte ofertantă, având în vedere talentul său. Rocsana Marcu a început deja să vândă câteva proprietăți, însă are în plan să își cumpere și ea un apartament.

„ Am început să vând acum foarte multe proprietăţi şi în Dubai, pentru români şi pentru englezi. Toată lumea vrea să cumpere case acolo, pentru că sunt preţuri foarte bune. Cu siguranţă o să îmi iau şi eu casă în Dubai, pentru că merg acolo de 20 şi ceva de ani, în fiecare an, şi am văzut cum s-a dezvoltat.

Îmi este foarte drag acel loc. 90% dintre prietenii mei locuiesc acolo, şi prietenele mele din copilărie, aşa că abia aştept să plec din nou. Voi merge curând cu nişte clienţi de-ai mei care au cumpărat acolo şi o să-şi preia apartamentele. Dar vin şi alţii să vadă zona, să mai investească. O să tot fac naveta Londra-Dubai. ”, a mărturisit Rocsana Marcu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303