REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

ROLE de HÂRTIE, BIDOANE și APARAT de TĂIEȚEI, scoase de ANAF la VÂNZARE!

ROLE de HÂRTIE, BIDOANE și APARAT de TĂIEȚEI, scoase de ANAF la VÂNZARE!

Replica API 24 decembrie 2021 | 00:46 3349

Nu există zi din an în care Agenția Națională de Administrare Fiscală să nu organizeze proceduri de licitație și vânzare pentru autoturisme sau bunuri imobile din proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite. Dacă în mod normal, Fiscul scotea la licitație autoturisme, terenuri, spații comerciale și locuințe, de la rău platnici, mai nou, vinde bidoane sau role de hârtie. Așa se face că, în cursul zilei de joi, 23 decembrie a.c., Direcția generală executări silite cazuri speciale prin Direcția Operativă de valorificare bunuri confiscate, organizează procedură de vânzare directă bidoane de plastic sau aparate de tăieței.

Aparat de tăieței, scos la vânzare

Fiscul s-a transformat în agent comercial. Printre vehicule, spații comerciale, locuințe sau terenuri, ANAF Constanța are la vânzare și mărfuri bune în orice gospodărie. Mai nou, se scot la vânzare și bidoane, sticle, role de hârtie și chiar un aparat de preparat tăieței. Nu, nu este o glumă. În cursul zilei de 23 decembrie a.c., Agenția Națională de Administrare Fiscală a lansat anunțul privind procedura de vânzare directă a 24 de bidoane de plastic cu aditiv de cupru (25 kg/buc), 20 de încălzitoare din cupru, 1 aparat pentru făcut tăieței, 16 role de hârtie, dar și 7 bidoane de plastic.

Prețurile variază între 21 de lei și 840 de lei, în funcție de produsul ales. Solicitările privind achiziționare bunurilor se depun începând cu 28 decembrie a.c., la sediul situat în Constanța, Bulevardul Tomis, 312 A.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fara apa calda si caldura de Craciun! cadou de la mos partzac!!!
0
0
la anaf s.au adunat geniile: produsele confiscate,deci moca,se vind la fel sau mai scump ca si cele similare.Se mira desteptii de ce nu le cumpara nimeni.Cele de valoare le iau ei,mocas.
4
0
Sa-si faca un magazin de desfacere produse confiscate,astfel incat sa nu apara discutii ca se scot doar cele ramase dupa ce sunt "cumparate" de functionarii ANAF!Apropo,are autorizatie de agent comercial,smile?
2
0
Sa spuna cum se fac combinatiile pentru lucrurile cu adevarat valoroase! Niste incompetenti!
5
0
Problema nu este ca ANAF atata poate, deci atata face. Problema este cine dracu le cumpara gunoaiele vandute la pret de importuri din SUA.
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303