REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Român căutat de poliția din Germania pentru omor

Român căutat de poliția din Germania pentru omor

Mariana MURAT 26 octombrie 2023 | 13:25 894

Caz înfiorător în Germania. Un român este căutat de Poliție în toată țara. Bărbatul este principalul suspect în cazul uciderii iubitei sale. Femeia a fost înjunghiată în fața blocului, iar de atunci bărbatul care forma un cuplu cu ea, a dispărut.

Roman cautat de politia din Germania pentru omorConstantin Furcă

Numele unui român a ajuns pe lista oamenilor căutați din Germania. Acesta a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce a devenit principalul suspect în cazul uciderii iubitei sale. Bărbatul este de negăsit de când femeia a fost omorâtă în fața blocului, astfel că cercetările continuă în acest caz. Poliția a publicat o imagine cu românul.

Polițiștii din Germania au pornit pe urmele românului. Totul s-a întâmplat după ce o femeie a fost găsită moartă în Hehlen, un oraș mic din Germania. Femeia de 39 de ani a fost găsită fără suflare și se crede că a fost înjunghiată. Bărbatul cu care forma un cuplu a dispărut, iar acum polițiștii au dubii în privința lui și motivul dispariției.

Constantin Furcă a devenit cel mai căutat bărbat din acea zonă din Germania în această perioadă, după ce a fugit din orașul în care locuia cu iubita lui. Bărbatul de 41 de ani este de negăsit, iar polițiștii au cerut ajutorul oamenilor pentru a-l găsi. Femeia a murit marți, în urma unui atac sângeros. A fost înjunghiată, iar mai apoi părăsită într-o baltă de sânge.

De asemenea, Constantin Furcă a fost descris ca un om periculos, astfel că li s-a recomandat oamenilor să nu interacționeze cu el dacă în întâlnesc. Aceștia continuă căutările în toată țara, conform spynews.ro.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016