REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Român din Spania, acuzat că și-a omorât iubitul în vârstă de 60 de ani

Român din Spania, acuzat că și-a omorât iubitul în vârstă de 60 de ani

Mariana MURAT 27 februarie 2024 | 15:57 1321

Un român din Spania este acuzat că și-a omorât iubitul în vârstă de 60 de ani. Tânărul de 27 de ani se apără în fața autorităților. Iată ce a spus acesta, după ce s-a întâmplat cumplita tragedie!

Roman din Spania, acuzat ca si-a omorat iubitul in varsta de 60 de aniRomân din Spania, acuzat că și-a omorât iubitul în vârstă de 60 de ani

Un român din Spania, acuzat că și-ar fi omorât brutal partenerul în anul 2020, afirmă că nu își poate aminti nimic din noaptea crimei. Tânărul în vârstă de 27 de ani a relatat autorităților că au consumat în exces alcool în acea seară și că nu își poate explica cum s-a ajuns la o astfel de situație. Crima s-a petrecut în noaptea de 4 noiembrie 2020. La patru ani distanță, cazul este încă sub analiza autorităților, iar procesul a debutat marți dimineață, pe data de 27 februarie. Trei martori prezenți în casa respectivă în acea noapte și-au exprimat declarațiile.

Alejandro Fernández-Canteli Álvarez, un artist în vârstă de 60 de ani din Oviedo, a fost omorât în propria sa locuință, iar autoritățile încă nu au o imagine clară asupra evenimentelor care au condus la moartea sa, conform La Nueva Espana. Doru Robert Diditel, presupusul criminal în vârstă de 27 de ani și iubitul victimei de câteva luni, a invocat că a consumat „doi-trei litri de vin și douăzeci de beri” pentru a justifica absența amintirilor legate de evenimente.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge, după o presupusă dispută cu tânărul român, deoarece acesta din urmă nu l-ar fi lăsat să plece să cumpere substanțe interzise.

L-am iubit cu adevărat, nu știu ce s-a întâmplat, alcoolul, dar nu am vrut să-i fac niciodată rău”, a transmis românul.

Ce spun martorii despre acest caz șocant

Proprietarul casei, un bărbat cu deficiențe cognitive, a declarat în timpul procesului că totul a început atunci când „Robert a dorit să meargă la La Carriona să cumpere joint-uri, iar Álex (prietenul său) l-a împiedicat să facă acest lucru”.

Prietenul proprietarului, de asemenea român, a spus că l-a auzit pe Robert spunând: „Înainte să mă omoare așa cum l-au omorât pe tatăl meu (a fost înjunghiat mortal de un cumnat), îl omor pe el”. Acesta a spus că Robert consumase mult alcool.

Un alt martor relatează că cei doi trăiau din pensia de 400 de euro a lui Alejandro Fernández-Canteli Álvarez. Conviețuirea cu Robert nu era deloc plăcută. Și prietenul lui José María a confirmat acest lucru.

El bea, fuma joint-uri și devenea supărat, uneori ajungând să fie violent”, a subliniat martorul. „Devenea violent. Am fost nevoit să-l dau afară pe el și pe un alt prieten al său o dată. Când a început relația cu Álex, sincer vorbind, se certau mereu, fie în mașină, fie în Avilés... Robert bea în mod excesiv, aproximativ 20 sau 30 de cutii de bere pe zi, și el fuma în mod constant”, a spus prietenul lui José María, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gaozar tzigan :))
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510