REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
28.7° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Român, găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi

Român, găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi

Victor ROTARU 23 iulie 2024 | 11:17 599

Trupul unui bărbat român a fost descoperit de autoritățile din Italia în portbagajul unui autobuz. Bărbatul a fost identificat ca fiind Octavian Nicolae Plosceanu, iar carabinierii au avut mai multe teorii de la începutul anchetei.

Roman, gasit mort in portbagajul unui autobuz folosit pentru scoala de soferi

Corpul bărbatului a fost găsit în stare avansată de descompunere, în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi, în orașul Viale Sant’Angelo din Calabria.

Prima teorie a polițiștilor italieni a fost că ar fi vorba despre un om fără adăpost care s-a refugiat pentru o noapte în portbagajul autobuzului și a rămas blocat înăuntru, potrivit rotalianul.com.

Expertiza preliminară a medicilor legiști arată că românul a murit cu aproximativ 10 zile înainte de momentul în care i-a fost găsit trupul, pentru că autoritățile au fost alertate cu privire la mirosul puternic.

Roman, gasit mort in portbagajul unui autobuz folosit pentru scoala de soferi

Este luată în calcul și varianta unei crime

După ce au pus sechestru pe autovehicul pentru a-l cerceta atent, poliția a descoperit însă urme de intrare prin efracție. Astfel, a doua teorie a anchetatorilor este că trupul lui Octavian Nicolae Plosceanu ar fi putut fi ascuns în autobuz după ce a fost ucis.

Autoritățile așteaptă rezultatul autopsiei pentru a afla mai multe detalii despre circumstanțele morții românului.

Bărbatul locuia însă pe via Arno, stradă unde a fost găsit trupul unui ucrainean într-o clădire abandonată, cu doar câteva zile înainte. Autoritățile nu au exclus ipoteza unei legături între cele două decese.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699