REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Roman (PNL): Moţiunea nu va trece

Roman (PNL): Moţiunea nu va trece

Replica API 28 august 2020 | 00:00 1154

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că moţiunea de cenzură iniţiată de către PSD nu va trece şi că electoratul va "sancţiona" acest act de "iresponsabilitate".

Florin Roman

"Astăzi (joi - n.r.), am avut Birourile permanente reunite. În cadrul Birourilor permanente reunite, împreună cu colegii de la USR, am propus ca această moţiune să fie amânată la dezbatere şi vot final, întrucât, aşa cum ştiţi, Grupul PNL şi Guvernul au atacat la CCR decizia PSD, pe care noi o considerăm total, total nepotrivită în perioada dificilă în care ne aflăm. PSD înseamnă iresponsabilitate. Nu poţi ca în plină pandemie, în plină criză sanitară, urmată de o criză economică, să încerci să arunci ţara în instabilitate politică doar pentru jocuri interne în interiorul PSD", a declarat Florin Roman, scrie Agerpres.

Liberalul s-a arătat convins că electoratul va "sancţiona acest act de iresponsabilitate".

Roman a spus că deşi propunerea de amânare a dezbaterii moţiunii a fost respinsă în cadrul Birourilor permanente reunite, cu 12 la 8, moţiunea nu va trece la votul în plenul reunit.

"Cu toate astea, moţiunea nu va trece şi, practic, Marcel Ciolacu este prins în jocul baronilor PSD care vor ca această moţiune să pice. Vor avea rezultate proaste după alegerile locale şi este foarte probabil ca din octombrie să ne aşteptăm la un Congres extraordinar din partea PSD, care să-l schimbe pe Ciolacu proaspăt ales preşedinte al PSD", a mai spus Florin Roman.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis, joi, ca moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată "Guvernul PNL de la pandemie la pande-mită generalizată" să fie dezbătută şi votată în ultima zi a sesiunii extraordinare, pe 31 august, de la ora 14,00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei sunt primii care-si doresc ca aceasta mimata motiune despre care canta de doua luni ca si cum le-a pus dzeu mana in cap- nu-si doresc, la cat de analfabeti sunt, cati neaveniti compun acest partid-jale mare, au plecat unii, au venit altii. Prin absurd, motiunea trece-exclux, in realitate- ce faceti dati 40% pensiile, dublati alocatiile din imprumuturi si apoi?
1
2
Roman-cap-de-porc...
4
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436