REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Româncă desfigurată în urma unor operații estetice realizate în Turcia

Româncă desfigurată în urma unor operații estetice realizate în Turcia

Mariana MURAT 29 decembrie 2023 | 13:14 2427

O orădeancă stabilită în Marea Britanie a ajuns să aibă grave probleme de sănătate în urma unor operații estetice realizate în Turcia.

Romanca desfigurata in urma unor operatii estetice realizate in TurciaImagine ilustrativă

Românca de 40 de ani a recurs la operațiile estetice pentru că a pus 5 kilograme, abdomenul plat dispăruse de câţiva ani, celulita se răspândea, iar ridurile îi trădau vârsta.  Românca stabilită în Marea Britanie a ajuns în Turcia pentru implanturi dentare. La hotelul din Antalya la care era cazată i s-au prezentat și mai multe opțiuni de operații estetice.

Dimineaţa veneau tot felul de asistente frumoase şi medici care organizau conferinţe în sala festivă. M-au invitat şi pe mine, am mers şi m-au vrăjit cu vorbele. Mi-au spus că aş merita să mă răsfăţ, că personalul lor medical este profesionist şi că mă pot ajuta să-mi recapăt vitalitatea", a descris românca modalitatea prin care a fost convinsă că are nevoie de operații estetice.

Femeia a stat în Turcia două săptămâni, iar pe lângă implanturile dentare a optat și pentru implant mamar şi pentru blefaroplastie (o intervenţie pentru îndepărtarea excesului de piele lăsată a pleoapei superioare). Pentru implanturile dentare și operațiile estetice, românca a plătit aproximativ 10.000 de lire sterline.

Întoarsă în Coventry, viaţa româncei s-a schimbat radical, dar nu în bine, cum se aştepta. În primele zile a observat că începe să i se înnegrească sfârcul stâng. A trimis fotografii celor de la clinică şi le-a scris că nu se simte bine. Sfatul primit? Să se dea în continuare cu cremă. După o săptămână, timp în care din sân a început să iasă puroi, a ajuns la Urgenţe.

"M-au luat din prima, de obicei se aşteaptă câteva ore. Mi-au spus că nu ştiu cum de mai sunt în viaţă. M-au anesteziat complet, iar când m-am trezit m-au anunţat că au fost nevoiţi să îmi taie sfârcul, pentru că nu mai era irigat, era necrozat. Au urmat apoi luni de zile în care n-am mai putut lucra", a povestit femeia.

Românca susține că după toată această experiență s-a ales cu o stimă de sine scăzută, cu traume, frici şi un sân desfigurat.  De la medicii britanici, la care mai merge o dată la trei luni pentru control, a aflat că ar putea face o operaţie de reconstrucţie a mamelonului, dar încă îi este frică de o nouă intervenţie. Femeia susține că nu este dispusă să meargă în instanță, șansele de a obține daune fiind mici. „Avocaţii sunt scumpi aici, iar problema şi mai mare e că Turcia nu este în Uniunea Europeană. Ei (cei de la clinică - n.r.) sunt acoperiţi cu tot felul de acte şi ar dura ani de zile", a declarat femeia, resemnată, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-----> gg.gg/blubio
0
2
Din sani nu mai curge lapte. Curge puroi. Curge silicon. Asta da vrajitoare. Sa i dam foc.
2
1
Este frumoasa. Are buze de crap. Are un san fara mamelon. Imi plac monstrii. Imi vine sa i tuf continuu. Cat mai multe femei sa se faca asa ca sa fie frumoase.
2
0
zici ca-i rățușca cea urâtă, asa va trebuie, dacă nu înțelegeți ca dacă nu e de la natură, cu forța nu se poate face omu' frumos, si-au bătut joc de ea, siguri erau doctori cei care i-au făcut asta? cred ca erau măcelari
6
0
Mac mac
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510