REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Românca dispărută în condiții misterioase în Turcia a fost găsită

Românca dispărută în condiții misterioase în Turcia a fost găsită

A.F. 26 august 2024 | 20:57 1874

O româncă din municipiul Câmpulung, dispărută în urmă cu 9 zile în timp ce se afla în vacanţă, în Turcia, cu o prietenă, a fost dată în urmărire internaţională, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, conform Agerpres.

Romanca disparuta in conditii misterioase in Turcia a fost gasita

Femeia a fost găsită în viață și se află internată într-un spital din Istanbul, conform unor surse diplomatice. Ea a fost vizitată de părinți și se află sub tratament pentru o afecțiune de care ar suferi de 12 ani.

Nicoleta Melania Toma a plecat în Turcia pe 15 august împreună cu o prietenă, având planuri de a se relaxa și de a vizita orașul Istanbul. Cele două femei s-au cazat împreună în aceeași cameră de hotel și au petrecut câteva zile explorând atracțiile turistice ale orașului. Pe 18 august, Melania i-a spus prietenei sale că intenționează să iasă la o plimbare cu taxiul și din acel moment, nu a mai fost văzută și nu s-a mai întors la hotel.

„În ziua de 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi în scris cu privire la faptul că Nicoleta Melania Toma, de 39 de ani, cu domiciliul în Câmpulung, aflată în vacanţă pe teritoriul Turciei, a plecat voluntar de la locul de cazare, fără a reveni în ţară sau a comunica cu familia. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş sunt în contact cu autorităţile statului turc, pentru depistarea femeii în cauză“, au declarat la momentul dispariției reprezentanții IPJ Argeş, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in mod voluntar a plecat cu un taxiu sa se plimbe si au gasit-o la un spital, cineva normal la cap isi anunta prietena de camera ca s-a internat intr-un spital si ca nu mai vine in camera de hotel, ca acea prietena sa nu alerteze de aiurea autoritatile, .......... ce oameni iresponsabili
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365