REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Româncă moartă după operații estetice făcute în Turcia. Copilul ei a vrut să se sinucidă

Româncă moartă după operații estetice făcute în Turcia. Copilul ei a vrut să se sinucidă

A.F. 18 ianuarie 2024 | 00:00 8284

Raluca Ciupitu, o româncă în vârstă de 35 de ani din Brăila, a murit în Turcia după ce a fost supusă la patru operații estetice într-o singură zi.

Romanca moarta dupa operatii estetice facute in Turcia. Copilul ei a vrut sa se sinucidaRaluca Ciupitu

Raluca a mers la o clinică în Istanbul, sperând să-și transforme aspectul fizic prin patru proceduri estetice. Suma plătită pentru operațiile de rinoplastie, lifting brazilian, implant mamar și abdominoplastie a fost de 8.000 de euro.

Soțul tinerei acuză acum că soția lui a fost supusă operațiilor fără ca medicii să efectueze toate analizele necesare în prealabil. Operația, care ar fi trebuit să dureze inițial între 4 și 5 ore, s-a prelungit până la 9 ore.

După intervenție, Raluca a leșinat la spital și a fost ulterior dusă de soțul ei la hotelul unde se caza. Acolo, femeia în vârstă de 35 de ani, și-a pierdut viața.

Soția sa era inconștientă când a intrat în salonul de spital

Dimineața, o asistentă i-a luat sânge, iar soțul pacientei a observat că asistenta era panicată.

„Mi-au zis să o plimb din două în două ore. M-am chinuit de două ori să o plimb, dar nu aveam ce să plimb, că era ca un manechin”, a declarat bărbatul tinerei pentru gândul.ro.

La hotel, starea femeii s-a înrăutățit, iar în fața liftului, aceasta i-a spus soțului să cheme salvarea, afirmând că se simte rău. După 10 minute, ea a decedat.

Soțul a fost acuzat de omor de către poliție

„A venit salvarea, iar, la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon.

Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere”, a declarat Petrea Ciupitu.

Soțul româncei moarte în Turcia a declarat pentru sursa citată că a luat legătura cu doi avocați turci.

Tot în această lună, o femeie a murit în condiții suspecte, după o operație estetică în Turcia. Din nefericire, aceasta s-a stins în brațele iubitului ei. Cei doi aveau împreună trei copii, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca sotul nu stie ca nu pentru el se tuna.
1
2
Dumnezeu sa o ierte. Dar sotul cat de p***t a fost ? Ea si a dorit dar asta nu inseamna ca trebuie sa si admiti ca sot . Asa a vrut cel de sus . si-a facut-o cu mana ei .
2
2
Păcat,era bună de... tot.
1
2
Mergeti la sala de fitnes dati la sac transpirati ca sa aveti un corp atletic asta va motiveaza mult fetelor nu ştoluri de operați estetice dați bani multi sa vă mutilati sanatatea
3
1
Nu platesc medici turci caci nu sunt proshti ca clienta lor pe care inainte de operatzii au puso sa segnete ca nu are nici o pretentzie in caz ca o mutileaza sau moare dupa operatzie,acte scrise in turca bineintzeles pe care braileanca le-a semnat ca primarul.
5
1
Acum sa plateasca doctorii pentru cat ar fi produs curvele
9
1
Ce vă mai pricepeți voi la femei
1
7
sa va saturati...la munca nu mergeti...sunteti ...VULNERABILI...dar la....OPERATII ESTETICE..nu va intrece nimeni.. ce-ati cautat...asta ati gasit...atentie fetitelor...ce va asteapta...
7
0
Natura a dat multe femei frumoase De ce le place să se maimuțărească aruncând cu mii de euro în clinici private Banii se pot cheltui pe vacanțe la munte sau undeva in Europa Toate femeile sânt frumoase in timp frumusețea se pierde în țigări alcool droguri și alimente de proastă calitate În ultimii ani multe femei sau distrus în clinici private cu operații fără rost
18
1
Si brailenii ce sunt? Ardeleni? Olteni? Banateni? Dobrogeni? Moldoveni sadea, frati cu galatenii si buzoienii!
12
4
Nu e mold0veancă, e brăileancă
5
5
Moldovenii inca isi mai vand rinichii la Stambul
7
6
Se vede urata pentru ca pe interior este urata.
12
4
Pai frumoasa da ptr only ,chat si escorting nu i de ajuns.Majoritatea barbatilor in ziua de azi isi scot nevestele pe treaba,las ca si merita soarta.5k euro e un implant doar cum sa te duci pe 8k 4 operatii.selectie naturala tariiiii
30
4
lista rateurilor grave din turcia se lungeste tot mai mult.
25
1
uitandu-ma la poze pot spune ca era frumoasa, la ce-i mai trebuia operatii estetice? lacomia intr-ale frumusetii nu are margini, voia mai multa frumusete, țâțe mai mari, si chiar nu stiam ce-nseamna lifting brazilian, am dat pe google ca sa aflu ca inseamna operatie la cwr, la ce va trebuie atatea operatii si la cwr si peste tot? frumusetea daca nu e de la natura, cu operatii nu se poate, si mai este si factorul de risc, uite ce se intampla, aviz amatoarelor, mai stati in banca voastra si cheltuiti banii aia cu familia cu copiii si nu mai dati bani pe toate mizeriile
55
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510