REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
13.4° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Români morți în Grecia într-un accident înfiorător. Doi copii sunt în stare critică. Video

Români morți în Grecia într-un accident înfiorător. Doi copii sunt în stare critică. Video

A.F. 16 august 2023 | 16:28 4191

Un accident înfiorător a avut loc miercuri pe autostrada Salonic- Serres. Mașina cu numere de Cluj, în care se afla o familie de români, s-a izbit violent de un TIR. Rezultatul accidentului a fost rănirea mortală a șoferului mașinii și a soției sale, în vârstă de 45, respectiv 48 de ani. Copiii lor, în vârstă de șapte și zece ani, au fost grav răniți.

Romani morti in Grecia intr-un accident infiorator. Doi copii sunt in stare critica. Video

Doi copii în stare gravă

Se pare că românii se îndreptau spre Bulgaria cu scopul de a ajunge acasă, în România. În mașină se aflau și copiii lor cu vârste de 7 și 10 ani. Ambulanțele i-au preluat imediat pe micuți, iar starea lor pare să fie foarte gravă.

În urma accidentului, pe Autostrada Națională Salonic - Serres s-a creat o coloană impresionantă.

Video:

„Ne-am întors recent din Grecia. Din păcate unii intră în depășire fără motiv. Ești în concediu, alocați suficient timp. Este necesar să îți iei și pauze scurte la un anumit interval. Prețuiți-vă viața!”, a scris un român pe Facebook după accidentul cumplit de la Salonic.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili dinamica producerii acestui accident rutier grav, care a curmat viața a doi români.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt destui care mor din cauza vitezei excesive si in drum de la casele lor spre sau dinspre litoralul romanesc inapoi,tipi daia pe care daca ii critica cineva pentru ca merg cu viteza spun ca cel care il critica este ofticat pentru ca nu are mashina ca a lor,ei uite ca viteza uncide nu numai in Romania ci peste tot.
4
0
Se poate trăii in Ro cu 3500 euro daca vrei să muncești Daca ești boschetar atunci su geo.Pentre DEZERTORII ROMANIEI CARE AU FUGIT SA s**a PU LA IN EU SUCCES
2
4
E de plans, asa cum s-a distrus toata industria din Romania si 5mil de romani au creat diaspora fortei de munca in Europa, tot asa risca si astia cu ticketele de la partidul bugetarilor care mai tin in viata litoralul nostru , sa-si riste viata pribegi in lume pentru o baie in mare in conditii civilizate !
12
9

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677