REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

România, forțată să reintroducă armata obligatorie

România, forțată să reintroducă armata obligatorie

Mariana MURAT 11 octombrie 2023 | 17:06 2771

Vești noi pentru tinerii din România! Armata ar putea fi reintrodusă obligatoriu în țara noastră, asta în urma celor două mari războaie care s-au declanșat în ultimii doi ani, în lume. Iată ce anunț a făcut generalul Virgil Bălăceanu, fost reprezentant al Comandamentului NATO.

Romania, fortata sa reintroduca armata obligatorie

Cele două evenimente care au avut loc în ultimii doi ani în lume, și anume războiul dintre Rusia și Ucraina și războiul dintre Israel și Fâșia Haza, au creat panică în rândul celor mai multe țări din Europa, printre care și România.

România ar putea fi forțată să reintroducă armata obligatorie

Așadar, după războiul izbucnit între Israel și Fâșia Haza, în cursul zilei de sâmbătă, 7 octombire 2023, generalul Virgil Bălăceanu, fost reprezentant al Comandamentului NATO a tras un semnal de alarmă, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu Vrem Armata Obligatorie: Trimiteți mai departe aceste informații, pentru a ajunge la cât mai multă lume.
1
0
Nu cu mine in frunte la razboi mai unule ci cu cei care beneficiaza de bani de la stat ori eu nu toc bani tari pe timp de pace ca APVisti,iar tu"medicamente"care intrebi daca este gresit ca tzara sa se bazeze pe oameni cu minima pregatire,bineinteles ca este bine ca Romania sa se bazeze pe APVisti dar eu ii cunosc si daia sunt sceptic in privinta acestor lashi profitori,in caz de razboi nadejdea mea este tot in talpa tari,adica astia care cu taxele pe care le platesc la stat pe timp de pace,statul plateste toate putorile speciale,asta este parerea mea,daca voi "unu" sau"medicamente"sunteti de alta parere asta este treaba voastra,sa fitzi sanatosi.
2
0
@CTIN burtoși ,neburtosi alții nu ai ! Tu pe front că p*****a -n băț ce faci? Mă uit la tine și ai deja izmenele ude ,ha ,ha ,ha!
2
2
ati promis armata de profesionisti, nu de ofiteri burtosi. sa se duca ei in prima linie, eventual sa ia cu ei si pe fetele altui viteaz(basescu). in caz de ataca rusii generalii romani aplica tactica, fereste-ma doamne!
2
2
Nu stiu mai Escu asta priceput fara armata ( vad priceput tare la orice) cum dracu se regleaza catarea la un Ak 47( pentru soldati)...? Trage cu dreapta sau cu stanga ...care ochi? Bobita comentator priceput.....si de aia sunteti unde sunteti...
2
3
Nu prea am intrat in discutie cu tine.mai escu da e ceva gresit? Te vad activ ...tatre bine ca nu pasiv....e vreo problema ca TARA NOASTRA ROMANIA sa se bazezeze si pe oameni minim antrenati?
2
1
Cocalarii,pensatii,tineretul plmele pe linia întâi a frontului...La armata futuva n gura de analfabeti...ratații secolului 21.
9
1
pas cu pas, ne baga in razboi, rahatt mare si prostt, onanis-ciolanis-jevranis, putorosul dracului de tradatorr infectt
10
7
da, chiar asa, asta mai e tara noastra? ce sa aparam? interesele lor? pensiile lor speciale? privilegiile lor? afacerile capitaistilor occidentali si nu numai care storc R0mania?
20
5
Escule, cu tine in frunte la luptă
10
6
Chiar sunt curios catzi APVisti pensiinri speciali vor lupta pentru Romania in caz de razboi caci acum pe timp de pace astia se lauda ca ei sunt pensionari in rezerva,adica in caz de razboi tara si romani se pot bizui pe ei;evident o gargara a APVistilor pe care nici ei nu o cred.
16
9
Ca sa apere pensiile speciale. Tot militarii vor sa castige… In caz de razboi fug primii. Nu avem nici macar un batalion in Ucraina sa se lupte cu rusii, daca cuceresc Ucraina vin peste Moldova si Romania
8
8
Ca sa apere, ce?? Asta mai e tara noastra??
11
4
Ca si pe vremea lui Ceausescu,vor fi unii care vor ,,dribla" stagiul military.Doamne-fereste sa izbucneasca vreun conflict militar,sa vezi ce o uschesc copiii politicienilor si ai celor cu bani! Uitati-va la Ucraina si Rusia,vedeti cine lupta si acolo!
18
1
am auzit ca e poponar. ca o suge si o ia in dos pana vomita. ii place so s**a murdara de c***t o dute repede in armata sa te futa toti in c*r. poponare...
4
13
hastagistii poponari a pus o!!!! bwahahahahahahaahahahahah
9
5
Pentru pensii speciale?
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510