REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
32.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

România - Israel 1-1! Nici cu stadionul plin nu s-a putut!

România - Israel 1-1! Nici cu stadionul plin nu s-a putut!

Virgil STOIAN 10 septembrie 2023 | 00:00 2607

Naționala de fotbal a României ar fi putut face sâmbătă un pas important spre Campionatul European din 2024: selecționata lui Edi Iordănescu a întâlnit Israel. N-am învins, scorul fiind egal. După meciul cu Israel, România va întâlni Kosovo, marți, 12 septembrie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională.

Romania - Israel 1-1! Nici cu stadionul plin nu s-a putut!

 Pe stadion au fost 50.000 de suporteri care să ajute echipa națională să obțină o victorie extrem de importantă în drumul spre turneul final.

Romania - Israel 1-1! Nici cu stadionul plin nu s-a putut!

Update:

Meciul s-a încheiat cu 1-1.

Min 90: S-au acordat 4 minute de prelungiri. Scorul a rămas egal.

Min 88: Israel, o șansă enormă la poarta României. A eșuat

Min. 85: Pușcaș a luat cartonaș galben, și-a lovit adversarul cu antebrațul.

Min 83: Israel,din nou la poarta României. Mingea a sărit peste poartă.

Min. 81: România a avut șansă la poarta israelienilor,dar e corner

Min. 79: O nouă șansa pentru Israel. Portarul nostru prinde mingea.

Israel a dat gol!

Min. 53: Goool Israel! Gloukh primește balonul în jumătatea României, avansează la marginea careului și șutează fără șansă pentru Moldovan.

Min. 48: Bancu pătrunde în careul advers, însă jucătorul Universității Craiova este deposedat.

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 42: Ocazie Israel! Peretz șutează din afara careului, Moldovan respinge în lateral, balonul este urmărit de un atacant israelian, dar Drăgușin înlătură pericolul.

Min. 32: Ocazie Israel! Lavi șutează puternic din interiorul careului, dar Burcă respinge foarte bine.

Min. 30: Ocazie România! Stanciu șutează cu dreptul din afara careului, însă mingea trece puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Glazer.

Denis Alibec a dat gol în favoarea României

Min. 27: Gooool România! Glazer respinge în față un șut al lui Stanciu, iar Denis Alibec ajunge primul la balon și trimite pe lângă portarul israelian.

Romania - Israel 1-1! Nici cu stadionul plin nu s-a putut!

Min. 21: Ocazie România! Răzvan Marin centrează din lovitură liberă, iar Burcă reia cu capul pe lângă poartă.

Min. 16: Ocazie Israel! Jehezkel șutează de la distanță, dar mingea nu îi pune probleme lui Moldovan care reține.

Min. 14: Ocazie România! Sorescu avansează în flancul drept, urmărește poarta, însă scapă mingea, care iese în afara terenului.

Min. 8: Ocazie Israel! Burcă respinge o centrare venită din partea dreaptă, iar balonul ajunge la Solomon, care nu reușește să finalizeze.

Min. 5: Ocazie România! Bancu centrează de pe partea stângă, în fața porții apare Răzvan Marin, care nu reușește să trimită cu capul în plasă.

Min. 1: Începe meciul!

 

Echipele de start:

România: Moldovan - Manea, Drăgușin, Burcă, Bancu - Stanciu, M. Marin, R. Marin - Sorescu, Alibec, F. Coman

Rezerve: Târnovanu, Aioani - Rațiu, Screciu, Cicâldău, Pușcaș, Mihăilă, Hagi, Rus, Olaru, Moruțan, Camora.

Israel: Glazer – Dasa, Vitor, Goldberd, R.Revivo – Dor Peretz, Lavi, Gloukh – Solomon, Turgeman, Kinda

Rezerve: Daniel Peretz, Gerafi, Davidzada, Yehezkel, Lemkin, Abu Fani, Haziza, M. Jaber, Weissman, Baribo, David.

Clasamentul Grupei I

1. Elveția 10 puncte

2. România 8

3. Israel 7

4. Belarus 3

5. Kosovo 3

6. Andorra 1.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fotbaliști mâzgăliți in tatuaje In fața lor se citește doar euro terenuri imobiliare femei șprițuri cluburi păcănele nopți pierdute Fotbal panaramă comedie joacă parcă îi fortează cineva de la spate Antrenor poate veni cel mai bun din lume Din câine maidanez nu faci câine lup
10
0
Nu am vazut nationala in lumea asta sa aiba jucatori mai tatuati ca ai nostri. In viata mea nu am vazut atatea tatuaje. Bai oameni buni, am innebunit cu totii? Jucam fotbal sau campionat de tatuaje? La tatuaje suntem primii, la antrenament sau pe teren ultimii!! Educati copiii de mici in pnm sa se atreneze si sa fie seriosi, nu sa se preocupe de mizerii de astea. Tatuajele urla ca nu ai incredere in tine si ca vrei sa epatezi prin ceva (ca prin fotbal nu poti). E o lipsa CRONICA DE ANTRENORI, DE LA JUNIORI LA SENIORI. Asta e principala problema. La copii joaca copilul lu tata ca are Mercedes, pregatirea e facuta ca in anii 80 si cand ajung la 17 ani nu stiu nimic. Astia de prin anglia la 17 ani sunt complet pregatiti pentru orice competitie puternica. Ai nostri la 17 ani abia incep sa invete fotbal !!
11
0
Nu o sa se poată niciodată! Pentru ca joaca băștinașii.
7
2
Echipa națională este o adunătură de boschetari Nu mai trebuie mers la niciun meci să joace cu stadionul gol iar dacă totuși se adună spectatori să-i huiduie la maxim
16
0
Sa spuna multzumesc ca au scapat nebatuzi profesionisti asti care sunt sub amatori din Islanda,Malta sau alta tari dastea,nu legau nici doua pase degajau mereu poate ajunge mingea in fatza la vreun coechipier dar mereu pierdeau romani si veneau israelini in pase pana in careul romanilor si Edi nu schimba stilul asta,nu stiu daca nu a schimbat de p***t ce este sau"fotbalisti" din teren nu puteau mai mult,eu cred ca a doua varianta este valabila.
10
0
Fotbal makkedonizat
14
1
Problema este mult mai complexa și mai gravă!! Când jucătorii sant antrenați de persoane fără cursuri de antrenori, de persoane ( patroni) care folosesc echipele ca pe niște jucării, de no name in materie de fotbal, ce performante sa apăra? Se rotesc pe la echipe, aceeași și aceeași antrenori de vreo 15 ani. Când cultura fotbalistica( a se citi : abecedarul fotbalistic) nu este cunoscuta pentru a fi predata la nivel de copii, ce performante sa apăra? Când ,, marile valori” fotbalistice se transfera in alte campionate, lustruiesc bancile de rezerva, ce randament și ce plusvaloare sa aduca la naționala țării sa apăra?Cand selecția la copii și juniori se face după : ce este tata și mama, ce afaceri au, ce câștig eu ca antrenor dacă tin cont de aceste aspecte, de unde sa apăra fotbaliști de valoare? Acesta este nivelul fotbalului autohton: APROAPE DE ZERO!!!!!!
15
0
pentru ca noi nu avem fotbalisti,avem "vedeti" manelisti si tatuati majoritatea veniti de la coada vacii
24
0
Niste purtatori ilegali de echipament sportiv.cu un selecționer care cel mult este tractorist in gandire.cu un sef de federatie ce latră pompos dar nimic notabil.in concluzie nu mai ma uit la niciun meci al asa zisei naționale.
24
0
pe vremuri in echipa nationala erau numai baieti de oras care erau fatbalisti si aveau onoare , acuma e plina de saracii care au ajuns sa joace pe afara , sa castige bani multi pe care ii dirijeaza altii si care se cred fotbalisti datorita acestor bani . onoarea si rusinea ca reprezinta tara numai prin esecuri nu mai conteaza
22
1
Sa scape drak de Stanciu, de R Marin... suntem satui de looserii astia. De 10 ani ne-am obisnuit cu infrangerile si meciurile de 3 lei.... huaaaa!!!
18
1
Ce sa se poata daca makidonii au distrus fotbalul romanesc? Voi chiar atat de idioti sunteti de nu intelegeti?
19
5
Ma tata Edi ce nu va dați demisia tu și cu toată ceata de la federație chiar nu va este rușine nu vati săturat sa va înjure lumea și sa va blesteme noi știm ca bani sunt ochi dracului da voi lati dat gata și pe asta ia-l și pe Stoichiță alt mare antrenor
27
3
Duceți va dracului cu toti
20
2
Nu ne calificam! Ne bate Israel la ei 2 3 zero ...Edi e pușcărie de antrenor. E băiatul lui tata și atât. La fel cu e si Ianis .... zero tactică de atac...Edi e praf. DEMISIA!
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712