REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
31.8° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

România - Kosovo 2-0. „Tricolorii“ rămân pe a doua poziție în clasament după un meci incendiar

România - Kosovo 2-0. „Tricolorii“ rămân pe a doua poziție în clasament după un meci incendiar

A.F. 13 septembrie 2023 | 00:00 4610

Naţionala de fotbal a României a învins dramatic selecţionata Kosovo, cu scorul de 2-0 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024. 

Romania - Kosovo 2-0. „Tricolorii“ raman pe a doua pozitie in clasament dupa un meci incendiar

Prima ocazie importantă le-a aparținut kosovarilor, în minutul 10, atunci cân Zhegrova a șutat periculos de la marginea careului. Moldovan a avut o intervenție bună și a reușit să rețină.

Partida a fost întreruptă mai bine de jumătate de oră din cauza unui banner cu tentă politică afișat de suporterii de la ”Uniți Sub Tricolor”. După reluarea partidei, ”Tricolorii” au irosit o șansă mare de gol prin Ianis Hagi, iar, după câteva minute, Bancu a trimis și el pe lângă poartă.

Kosovo putea deschide scorul în minutul 28, dar Drăgușin a avut o intervenție salvatoare, iar Zhegrova a trimis pe lângă poartă câteva minute mai târziu.

Pe finalul primei reprize, kosovarii au rămas în zece jucători, după eliminarea lui Muriqi.

După pauză, Alibec putea înscrie cu un șut din afara careului, care i-a pus ceva probleme lui Muric, iar Stanciu a încercat poarta din lovitură liberă.

România a beneficiat și de o lovitură de la 11 metri obținută de Florinel Coman, însă Stanciu nu a reușit să îl învingă pe Muric.

 ”Tricolorii” au deschis scorul în minutul 83, după o acțiune superbă a lui Moruțan. După un șut al lui Mihăilă, balonul a fost respins și a ajuns la Stanciu, care a șutat și l-a învins pe Muric.

Kosovarii au pus pericol la poarta României, însă Moldovan a avut o intervenție salvatoare. Moruțan a irosit o șansă mare de gol în minutul 88, însă Mihăilă a reușit să dubleze avantajul ”Tricolorilor” pe final, cu un șut din fața porții.

Echipele care au jucat

România: H. Moldovan – Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, Bancu – Cicâldău, Screciu, N. Stanciu – I. Hagi, Puşcaş, Fl. Coman

Rezerve: Târnovanu, Aioani, Rus, M. Marin, Alibec, Mihăilă,Bîrligea, R. Marin, Olaru, Moruțan, Camora, Sorescu

Selecționer: Edward Iordănescu

Kosovo: Muric - Vojvoda, A. Rrahmani, Aliti, Paqarada - Zhegrova, Berisha, Loshaj , Berisha - Rashica, Muriqi

Rezerve: Ujkani, Bekaj, Hadergjonaj, Beka, Fazliji, Hajrizi, Muslija, Korenica, Rrahmani, Dresevic, Zeqiri, Krasniqi

Antrenor: Primoz Gliha

Un moment de reculegere a fost ținut în memoria victimelor cutremurului din Maroc și a furtunii „Daniel” din Libia.

Romania - Kosovo 2-0. „Tricolorii“ raman pe a doua pozitie in clasament dupa un meci incendiar

Imnul celor din Kosovo a fost fluierat la începerea meciului

Update min. 1: A început meciul de pe Arena Națională. Imnul celor din Kosovo a fost fluierat, iar ultrașii din gruparea „Uniți sub tricolor” au scandat „Serbia, Serbia”.

Update min. 9: Burcă vede primul cartonaș galben al partidei, după o ținere asupra lui Rashica.

Update: min. 10: Ocazie Kosovo! Zhegrova șutează în forță de la marginea careului, însă Horațiu Moldovan are o intervenție bună și reține balonul.

Update min. 15: Rațiu face o preluare frumoasă și se lansează spre poarta kosovarilor, dar Berisha îl prinde de tricou. Jucătorul din Kosovo vede cartonașul galben.

Update min. 16: Bancu este depășit în flancul drept de către Zhegrova, însă faza este rezolvată de Burcă.

Romania - Kosovo 2-0. „Tricolorii“ raman pe a doua pozitie in clasament dupa un meci incendiar

Update min. 18: Partida este întreruptă din cauza scandărilor, a mesajelor cu tentă politică și a torțelor aruncate de suporterii de la „Uniți Sub Tricolor”. Jucătorii merg la vestiare.

Romania - Kosovo 2-0. „Tricolorii“ raman pe a doua pozitie in clasament dupa un meci incendiar

UPDATE:

Partida se reia din minutul 18.

Min. 23: Ocazie România! Bancu centrează din partea stângă, Pușcaș nu ajunge la balon, mingea ajunge la Ianis Hagi în lateralul careului. Acesta șutează, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 26: Ocazie România! Cicâldău îl găsește foarte bine pe Bancu în careu, acesta preia și șutează pe lângă poartă.

Min. 28: Ocazie Kosovo! Muriqi trimite spre poartă după o eroare a lui Burcă, balonul trece pe lângă Moldovan, dar Drăgușin are o intervenție salvatoare.

Min. 40: Ocazie România! Florinel Coman șutează în blocajul unui jucător din Kosovo și cere penalty. Centralul lasă jocul să continue după ce primește verdictul din camera VAR.

Min. 41: Ocazie Kosovo! Zhegrova pătrunde în careu, însă șutează pe lângă poartă.

Min. 42: Kosovo, în zece jucători! Muriqi îl lovește pe Screciu, iar centralul îi arată atacantului al doilea cartonaș galben.

Min. 45+2: Finalul primei reprize!

Romania - Kosovo 2-0. „Tricolorii“ raman pe a doua pozitie in clasament dupa un meci incendiar

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 46: Pușcaș este înlocuit cu Alibec.

Min. 48: Ocazie România! Alibec șutează cu stângul din afara careului, dar Muric are o intervenție bună și respinge.

Min. 51: Ocazie România! Stanciu încearcă poarta din lovitură liberă, dar Muric boxează.

Min. 52: Bancu este avertizat.

Min. 58: Penalty pentru România! Coman este doborât în careu, iar centralul dictează penalty.

Min. 61: Penalty ratat! Stanciu nu reușește să îl învingă pe Muric de la 11 metri.

Min. 64: Ocazie România! Alibec șutează din afara careului, dar Muric reușește să rețină.

Min. 63: Burcă este înlocuit cu Răzvan Marin.

Min. 71: Coman și Hagi sunt înlocuiți cu Mihăilă și Moruțan.

Min. 77: Cicâldău este înlocuit cu Olaru.

Stanciu deschide scorul, după ce a ratat penalty

Min. 83: Gooool România! Moruțan are o acțiune frumoasă în flancul drept, pătrunde în careu, driblează, îi pasează lui Rațiu, care prelungește pentru Mihăilă. Acesta șutează în blocajul unui adversar, balonul ricoșează la Stanciu care trimite spre poartă. Balonul lovește bara și apoi intră în plasă.

Min. 85: Ocazie Kosovo! Horațiu Moldovan are o intervenție salvatoare la un șut din interiorul careului.

Min. 87: Ocazie România! Denis Alibec scapă singur cu portarul, dar trimite pe lângă poartă. A fost ofsaid.

Min. 90+3: Gooool România! Din partea dreaptă, Rațiu îi pasează în centrul careului lui Mihăilă, care șutează din prima și îl învinge pe Muric.

Min. 90+6: Final de meci!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru"natzionala de KKT",ai fost destul de bland cu"baietzi nostri"corect este natzionala Romaniei dabia a batut Kosovo jucand in 11 contra 10 mai mult de o repriza si nici asha nu castiga Romania daca nu era scos din teren baiatul lui tata"Giani Hagi"si cealalta vedeta a"regelui"M'Bappe Coman,ce sa mai una peste alta noroc cu Morutzan care a creat cele doua goluri la fel ca si in meciul cu Elvetzia unde el a centrat si Mihaila a marcat cele doua goluri cu care Romania a obtzinut un egal nesperat.
1
0
de babe legate de picioare. Se aduc in nationala doar papagalii ce se vor vanduti de samsari iar rezultatul... Pana nu se schimba conducerea FRF, tot asa vom avea rezultate!
1
1
ce nationala este asta care abia a reusit sa castige un meci cu kosovo?
9
2
Du-te si ia-ti pastilele!Am ajuns sa ne impoedicam de israel si kosovo si asta datorita sefilor tai,buburleanu si stochichitza.Tara asta a ajuns un dezastru pt ca e condusa de burleni.Burleni in spitale,burleni in militie,burleni in armata si in toate institutiile statului.Cu astia nu te intelegi normal.Ei stiu doar limbajul lor,de analfabeti politici care nu au nici macar o treaba cu domeniul in care sunt pusi sa ia decizii.Boicotati toate meciurile nationalei si sa-i vad ce mai spun dupa 4-5 partide jucate cu doi spectatori.Poate ne trezim.Inca e loc de mai rau.
9
11
Romania nu recunoaste statul kosovo oficial. Acest meci nu trebuia sa se joace. Dar cum Romania este sclava europei si americanilor , face ce spun stapanii ei. Ati bagat la cap?
10
13
In 10 ani o sa intram cu vize in Europa,VOTATI AUR PUNCT
4
13
la meci te duci ca sa vezi fotbal. era uu meci cu incarcatura, pentru ei nu noi. cum au fost controlati la intrare, toti cei care au venit? platim bani grei ca sa avem liniste in tara, dar se vede calitatea sefilor, jandarmilor, serviciilor, etc.
15
0
AUR este partidul care "DA VOCE" HULIGANILOR "UNITI SUB TRICOLOR"(anexa a PSD-ului, caci fara"ajutorul"acordat de aparitia partidului AUR, probabil ca PSD ar fi fost deja depasit de PNL, mai ales dupa arestarea lui Liviu Dragnea si dupa abuzurile impotriva protestatarilor pasnici din 10 august. USR a refuzat sa-si dea mana cu PNL pentru a da jos PSD, insa nemernicii din PNL ne-au tradat si s-au pus la masa cu PSD-ul. In mod normal, PNL ne-a tradat si nu mai e de incredere. Observati ca PROBLEMA din ecuatie este AUR, care a aparut, bineinteles fondat de PSD si BOR, pentru a nu pierde"sprijinul si binecuvantarea"patriarhului Daniel sau a urmatorului patriarh, caci ei vor sa te "boteze" FORTAT la nastere, sa castige ei cati mai multi "ortodocsi" la numar, caci viseaza la imperii ortodoxe/catolice. Evident ca oamenii cu putin gram de creier realizeaza ca PSD e"sub aripa"BOR, iar AUR a aparut sa betoneze PSD pe prima pozitie, multi votand in 2024 PSD, de frica sa nu castige putinistii AURz)
27
4
CONSIDER CA GEORGE SIMION si idiotii utili ai AUR-SOS din"UNITI SUB TRICOLOR"fac SABOTAJ si SANTAJ impotriva mea si a tuturor cetatenilor romani, deci incalca CODUL PENAL, sabotandu-ma si limitandu-ma la drepturi, luandu-mi placerea si dreptul de a merge pe stadion la meciurile de acasa ale echipei nationale de fotbal a Romaniei. Aceasta incalcare grava a legii nu trebuie sa ramana nepedepsita! Este o problema de SECURITATE NATIONALA! Acesti nemernici pot oricand sa provoace un razboi, poate chiar un razboi mondial, prin astfel de incidente instigatoare la ura. Acest sabotaj al pro-rusilor din AUR si"UNITI SUB TRICOLOR"aduce prejudicii grave poporului roman, atat economic, dar si imaginii Romaniei. Pierdem calificari, nivelul fotbalului romanesc scade, copiii din centrele sportive de tineret pierd motivatia, distrugeti destine, distruge poporul roman, distrugeti Romania! Asta trebuie sa inceteze! VREAU AUR SCOS IN AFARA LEGII, precum"ZORII AURII"din Grecia. Sa-si faca partid CIVILIZAT!
28
3
Nu stiu ce "vise umede" aveti voi pro-Rusia, copilasi! Dar e cam ultimul avertisment cel pe care l-ati primit la protestele din 10 august, cand ati folosit aceeasi metoda ruseasca cu FIX ACESTI HULIGANI DIN "UNITI SUB TRICOLOR" pe post de agitatori, luandu-va la bataie cu jandarmii, pentru a deturna protestele pasnice si ati gazat copii si batrani (f**u'va'n' gura!). Ati facut fix ce au facut rusii la EUROMAIDAN IN UCRAINA, tradatorilor de tara si de neam! Eu nu reprezint pe nimeni, nu vorbesc in numele nimanui, dar cunosc istoria Romaniei si STIU SIGUR ca adevaratii romani si "REZISTENTA DIN MUNTI" nu a plecat niciodata capul in fata comunistilor sau sovieticilor. Daca nu va potoliti cu "pocnitorile", s-ar putea sa vedeti de 10 ori MAI VIOLENT razboiul din Ucraina(IN RO)asta daca mai incercati prin AUR si SOS sa faceti pe "separatistii unionisti". Aia voiau tot "UNIRE", unirea UCRAINEI cu "NOU-Z-URSS". Si ghici ce, aia toti au murit deja in transee"luptand pt Putin" pentru infrangere
23
2
Doar facand astfel de actiuni si pierzand toate meciurile la masa verde,jucand cu stadioanele goale pt a nu le mai da satisfactie si bani frfistilor in frunte cu lippie ca au adus ei 50000 de oameni in tribune si ca echipa nationala prezinta interes si ei nu au de ce sa-si dea demisia,numai asa poate ii facem sa plece.La cat mai multe fumigene,petarde si bannere…
2
20
ROMANIA risca sa piarda acest meci "la masa vedere" cu 0-3 si apoi, cel mai probabil, ar fi ratat calificarea in una dintre CELE MAI USOARE GRUPE DIN ISTORIA FOTBALISTICA A ROMANIEI! AUR NU reprezinta poporul roman, extremistii lui GEORGE SIMION din"Uniti Sub Tricolor"NU reprezinta ROMANIA sau interesele poporului roman. Acesti nemernici trebuiesc interzisi pe stadioane, scosi in afara legii si arestati toti cei care mai poarta/scandeaza insemne fasciste/legionare de genul. Imaginati-va cum ar fi aratat stirea, daca nemernicii din AUR si "UNITI SUB TRICOLOR" ar fi afisat, mare cat toata tribuna, steagul "PARTIDUL ROMANIA CRESTINA", care este tricolorul + svastika nazista in centru... Chiar nu realizati ca era deja CLAR ca nemernicii pro-Putin/RuZia din"Uniti Sub Tricolor"urmau sa afiseze acea minciuna istorica pe stadion? DE CE NU AU FOST INTERZISI SI ARESTATI? Daca afiseaza ungurii "Transilvania e Ungaria", "Moldova romaneasca e MOLDOVA MARE"? Vreti YUGOSLAVIA si RuZia/URSS ca vecini?
26
1
Sarbii ( Yugoslavii ) ne-au fost cei mai buni prieteni si vecini ,singura Tara la granita cu Romania care nu a avut niciodata vreun interes ascuns fata de romani ! Au meritat din plin sustinerea galeriei romanesti....Kosovo e Serbia ! Bravo suporterilor romani !
5
23
INTERZISI pe stadioane, ACUM SI AICI, absolut toti simionii si sosocii"separatistii"putinisti pro-KremlinZ din AUR-SOS! Acesti anarhisti huligani din gruparea extremista antisemita putinista de huligani"ultrasi"ai galeriilor de fotbal"UNITI SUB TRICOLOR"fondati de GEORGE SIMION si alti tradatori de tara si de neam. Poate ne explica Georgica Ghegargara Simion ce cauta el prin Serbia prin 2017-2018 la toate derby-urile? "Are si el un bunic sarb", precum SOSoaca IOBAGOVICI"are un bunic macedonean"? Cum explica George Simion citatul preferat dat de el, din Parazitii, in ultimele interviuri: "Daca as fi pentru o zi presedinte, v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde"? Cum va explicati voi? E a 2-a rima din melodie. Stiti care e prima? "Dac-as fi pentru-o zi presedinte, tineti minte, as lasa Romania amanet, fara cuvinte". Cum comentati? EU AM RAMAS FARA CUVINTE! URMARITI INTERVIUL, AUR isi bate joc de voi! Kosovo"e Serbia"? Basarabia"e Romania"? Transilvania"e Ungaria"? SIMION E COPIL BATRAN
23
5
r*mânul e cu rahatul la nas îl fuke grija de alții Țara e furată zilnic fraierii se uită peste gard să vadă ce fac vecinii E clasic r*mânesc
7
9
kosovo e Serbia!!!kos ovarele sunt depresive.
9
17
Mooie kosovo
12
14
niste id i o t i, sarbii nu dau doi bani pe romani. ba, mai mult, niste j i g o d i i ce returnau securistilor romani pe toti care traversau Dunarea ca sa scape de cosmarul comunist. ce mare moment istoric recomanda pupatul in f u n d al acestui popor? totusi, gestul suporterilor are si partea lui buna, i-a scutit pe jucatori de alt meci care i-ar fi umplut de alte injuraturi.
19
11
cum pleaca trupele de ocupatie KFOR, Kosovo dispare.
16
20

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712