REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

România, lovită de un nou val de ger și ninsori, restricții de trafic și drumuri oprite! Video

România, lovită de un nou val de ger și ninsori, restricții de trafic și drumuri oprite! Video

Virgil STOIAN 20 ianuarie 2024 | 08:17 5117

 

Vremea rea a produs mai multe accidente în România. În județul Constanța se acționează pe toate sectoarele de drum județean. Sunt căderi semnificative de zăpadă și depuneri în special în zona de sud-vest a județului Constanța: Băneasa, Rasova, Dobromir. Pentru a evita și alte pericole, drumarii au decis să închidă mai multe tronsoane de drumuri.  Precipitații sub formă de ploaie și lapoviță sunt semnalate în județele Călărași, Constanța și Maramureș, unde pe DN 18 pasurile Gutâi și Prislop sunt condiții de formare a poleiului. Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, ninge, cu tronsoane unde zăpada se depune, însă se acționează cu utilaje.

Romania, lovita de un nou val de ger si ninsori, restrictii de trafic si drumuri oprite! VideoDrumuri județene Constanța

Romania, lovita de un nou val de ger si ninsori, restrictii de trafic si drumuri oprite! VideoConstanța

Video:

Drumurile din județul Constanța

Update 11:20 MAI: 26 de curți inundate, 5 tronsoane de drumuri naționale blocate, în ultimele 24 de ore.

Efecetivele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au intervenit în ultimele 24 de ore pentru evacuarea apei din 26 de curți, dar și pentru degajarea unor copaci căzuți pe străzi, a transmis sâmbătă MAI.

Update:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulația închisă sau cu restricții de tonaj ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Sunt precipitații sub formă de ninsoare, izolat cu depunere pe partea carosabilă, fără a fi impuse restricții de tonaj, în județele Argeș, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Olt, Teleorman, Vâlcea. Se acționează cu utilaje de deszăpezire. Incidența precipitațiilor este în diminuare. Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov (zona montană), ninge, cu tronsoane cu depunere pe carosabil. Pe Autostrada A1 sensul Pitești – București, kilometrul 17, în zona localității  Ciorogârla, județul Ilfov, circulația se desfășoară dirijat, pe a doua bandă. Se efectuează manevre pentru extragerea în afara suprafeței de rulare a unui ansamblu rutier derapat. Din cauza vântului, au fost suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia.

Update:

”Sunt căderi semnificative de zăpadă și depuneri în special în zona de sud-vest a județului Constanța: Băneasa, Rasova, Dobromir.
Rugăm participanții la traficul rutier să manifeste prudență pe drumurile județene. Se circulă în condiții de iarnă. Nu plecați la drum fără a avea mașina echipată corespunzător, de iarnă.” au transmis reprezentanții DJ Constanța.

Romania, lovita de un nou val de ger si ninsori, restrictii de trafic si drumuri oprite! Video

București

Video:

Drumuri Constanța

Traficul rutier a fost blocat pe un Drumul Național 15 în județul Harghita, după ce un TIR a rămas blocat din cauza zăpezii.

Sub greutatea zăpezii, un copac a fost pus la pământ și a distrus mai multe mașini dintr-un cartier din Maramureș.

În Cluj, din cauza zăpezii care s-a depus pe șosele, un autocar a derapat și a ieșit de pe carosabil. Traficul a fost complet blocat până în momentul în care șoseaua a fost deszăpezită.

Romania, lovita de un nou val de ger si ninsori, restrictii de trafic si drumuri oprite! Video

Harghita

În județul Suceava a nins abundent, iar drumarii au reușit cu greu să mențină circulația pe DN2, între Grănicești și Siret. Misiunea lor a fost una dificilă, pentru a evita pericolele, autoritățile au recomandat evitarea acestui sector de drum.

În București ninge de câteva ora, stratul de zăpadă măsoare deja aproape 10 centimetri. Potrivit meteorologilor, Capitala se va confrunta cu cel mai puternic val de ninsori din această iarnă.

Reprezentanții primăriilor de sector au fost convocați de urgență pentru evaluarea planului de intervenție.

"Sunt precipitații sub formă de ninsoare, izolat cu depunere pe partea carosabilă, fără a fi impuse restricții de tonaj, în județele Argeș, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Prahova, Sibiu, Vâlcea. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Șoferii sunt sfătuiți ca înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la restricțiile de trafic și la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă", potrivit Info Trafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
director la drumuri judetene face vrea el la fosta regie , l a dat afara pe poserba lucian si a pus in locul lui un incompetent plus ca intentioneaza sa puna mana pe regia sa i a el actiuni si sa o faca afacerea lor si sa o distruga , tipa la oameni la birouri , se poarta urat cu lumea , a dat o afara si pe raluca si pe flori si pe spau alexandra si pe gavaz un golan fara scoala , daca mai sta putin se inchide fosta regie .
3
7
Iar au fost luate autoritățile pe nepregătite ... se aștepta să vină vara! doar trăim în africa.
6
2
Este mai usor sa inchida drumurile,de ce sa aiba bataie de cap?
10
3
Hai sictir!ce mare c***t se intimpla!ninge iarna,extraordinary!si labeled alea de la drumuri ,de ce inchid ,in LOC sa curete?!de incompetenti!incompetenti si nesimtiti...
13
1
Normal. Stire de r*****a.
9
0
am vrea ca totul sa fie bine si foarte bine, munca putina, salarii mari, pensii speciale , umbra si racoreala vara , iarna caldut si bine !
6
3
Ce căutau Tir ul înzăpezit și autocarul derapat pe șosele? Nu trebuiau să fie la miting,să blocheze portul și alte cele? Așa se întâmplă când nu ești cu cârdul, cu gașca.
4
5
Autoritati incompetente, inchid drumurile la primul fulg de nea. Banii pe contractele generoase stiu sa incaseze, dar nu si sa actioneze. Aici sunt banii dumneavoastra!
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510