REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.3° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

România preia pentru șase luni comanda unei grupări navale NATO

România preia pentru șase luni comanda unei grupări navale NATO

Mirela PASCAL 29 iunie 2024 | 00:00 780

Forțele Navale Române au preluat comanda grupării navale permanente NATO de luptă împotriva minelor marine SNMCMG-2.

Romania preia pentru sase luni comanda unei grupari navale NATO
 
Vineri, 28 iunie, a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii grupării navale permanente NATO de luptă împotriva minelor marine SNMCMG-2, în Baza Navală din Salamis, Grecia. 
 
Ceremonia a fost prezidată de comodorul grec Ilias RAPTIS, comandantul aviației navale la NATO (COM MAR AIR) din partea MARCOM, iar reprezentatul Statului Major al Forțelor Navale a fost contraamiralul de flotilă Auraș Liviu COMAN, comandantul Comandamentului Componentei Navale „Viceamiral Ioan GEORGESCU". 

Romania preia pentru sase luni comanda unei grupari navale NATO
 
De asemenea, la activitate au participat echipajele navelor din compunerea grupării navale din Grecia, Italia și România.
 
Comandorul Sebastian BAROTE a preluat comanda grupării de la comandorul Fotios PARASKEVAS, iar pentru următoarele șase luni pavilionul NATO va fi arborat la bordul puitorului de mine si plase 274 „Viceamiral Constantin Bălescu".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USOR...USOR...INCEPETI SA DEVOALATI EVENIMENTELE...N-O MAI LUNGITI...N-O MAI LALAITI...MIROASE F. URAT...SI NE PREGATIM DE ALEGERI...PESEDISTE..
2
0
Mihai-Viorel Fifor , licențiat în filologie , doctor în antropologie socială.Vasile Sebastian Dîncu, profesor la Facultatea de Sociologie , Angel Tîlvăr profesor de engleza......si cu mascaricii astia , vrem sa infruntam Federatia Rusa , care au numai generali de armata ca ministrii !
6
0
r*mânia ar putea avea armată bine pregătită dacă ar fi construite nave noi la standarde europene de ultimă generație nu alea reșapate de la nea Nicu
8
1
Marina r*mână nu are flotă de nave pregătite pentru a lupta Niște fiare vechi pe mare r*mânia azi numai are nave comerciale petroliere container de pasageri etc Totul e bla bla maka maka De mâine Riciu Ariciu Măscăriciu începe construcția de nave
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515